Serhat ipeksoy 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 hayırlı olsun aklınızdaki şüpheleri bir nebze olsun dağıtmak adına ; aracın far kumandasında A harfi varsa (otomatik yanan farlar) iç dikiz aynasının orta üst kısmında leke gibi, boşluk gibi siyah alan varsa (otomatik kararan iç dikiz aynası) arka kapı camları ve bagaj camı koyu ise (karartılmış arka camlar) silecek kolu, en alt kademenin bir üstündeyken camda nem algıladığında silecekler çalışıyorsa (yağmur sensörü) direksiyonun üzerinde sağ tarafta set+ set- of on canres yazan düğme varsa (hız kontrol sistemi) aracınız x pakettir. otomatik katlanan ayna olması için tekno paket olması gerekir. anahtarsız giriş-anahtarsız çalıştırma varsa tekno paket, haliyle de otomatik katlanır ayna vardır. bluetooth olması icin sony müzik sistemi paketi olması lazım. SYNC ve bluetooth, sony ile beraber gelir. ayrıca kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, arkadan gelen aracın farlarını algıladığı zaman aynayı karartarak senin gözünü kamaştırmaz. zaten bagaj camı koyu olduğu için ve arkadan gelen arabanın far ışığını kırdığı için kararmış aynanın etkisini hissetmemen normal olabilir. 1 Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 24 Haziran 2015 Yazar Paylaş 24 Haziran 2015 Serhat İpeksoy teşekkürler Aracımın mtv sini sorgulatınca tam model çıktı. Titanium x modeliymiş Soyledıklerınızın hepsı var. Dikiz aynası otoparka girince zaten hemen kararıyor değişik renge bürünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 26 Haziran 2015 Paylaş 26 Haziran 2015 2013 fiestalarda sadece güvenlik paketi olanlarda yokuş kalkış desteği vardır. Bende var ordan biliyorum Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 27 Haziran 2015 Paylaş 27 Haziran 2015 eğer 2013 fiesta 1.6 powershift otomatikse, yokuş kalkış ve esp, güvenlik paket olmadan aracın üzerinde geliyor Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 27 Haziran 2015 Yazar Paylaş 27 Haziran 2015 eğer 2013 fiesta 1.6 powershift otomatikse, yokuş kalkış ve esp, güvenlik paket olmadan aracın üzerinde geliyor 2013 Fiesta 1,5 TDCI Titanium X bendeki Sanırım yokuş kalkış yok. Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 27 Haziran 2015 Paylaş 27 Haziran 2015 2013 fiestalarda sadece güvenlik paketi olanlarda yokuş kalkış desteği vardır. Bende var ordan biliyorum +1 Yorum bağlantısı
Emre Candan 28 Haziran 2015 Paylaş 28 Haziran 2015 Arka camlar karartmalı ise X pakettir. Aracın farları sizin dediğiniz gibi. Park sensörü orjinal değil sonradan takıldığı için öyle bir seçenek yok. Benim bildiğim 2013 lerde yokuş kalkış desteği yok Sonradan takılan park sensörlerin de sesi kapatma var. Arka bagaj camına takılı hafif plastik parçanın oralarda bir yerde hoparlör var ve low-high-off tuşları var. Yorum bağlantısı
Murat Cem YALIN 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 2013 lerde yokuş kalkış desteği mevcut. Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 30 Haziran 2015 Yazar Paylaş 30 Haziran 2015 2013 lerde yokuş kalkış desteği mevcut. Valla bende yok sanırım yokuşta kayıyor test ettim Yorum bağlantısı
İsmail Oğuz Şeker 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 (düzenlendi) Sizin aracınız x paket. Benimki de 2013 model ama 1.4 benzinli. Donanım olarak aynısını aynı sene ben de aldım. Arka siyah cam, otomatik kararan iç dikiz aynası vs.. bunlar x paket özellikleri. Araçta ebs yok. 2014'te standart oldu. Otomatik katlanır ayna da yok. 3 Temmuz 2015 tarihinde İsmail Oğuz Şeker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yılmaz Tibukoğlu 27 Ağustos 2015 Paylaş 27 Ağustos 2015 (düzenlendi) Üstadlar merhaba. geçen hafta 2013 1.25 trend sahibi oldum ben de. araç 21.000 km'de olmasına rağmen dyno testinde %79 çıktı. testi yapan usta motorun açılmadığını söyledi ama bana biraz mantıksız geldi. yanlış biliyor olabilirim ama 3-4 bin km yeterlideğil midir motorun açılması için? aracın yağ filtre bakımı 17binde yapılmış. lastikler fabrikadan çıktığı lastik. debriyaj az biraz geç kavrıyor gibi sanki. yakıt tüketimi de araca acemiliğimden midir nedir epey yüksek, ş.içi 8.5-9 lt civarı. bir de araç teste girdiğinde fren yağı kalmamıştı(yani biz sonradan fark ettik kalmadığını. ekledim eksiltme yapmadı) bujilerin durumu nedir bilmiyorum açıkçası. benim aklıma bunlar geldi. sizce bunlardan mıdır yoksa motorda sıkıntı mı vardır? 27 Ağustos 2015 tarihinde Yılmaz Tibukoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Ağustos 2015 Paylaş 27 Ağustos 2015 fren yağı eklemeniz hatalı olmuş, balatalar aşınmış olabilir. Dyno testi doğru göstermez derler. Debriyaj yukarıda kavrar normal. Az yakmak için vitesi erken değiştirin, klimasız 2000 devirde bile vites yükseltebilirsiniz. Hemen 5. vitese çıkmaya çalışın. Yorum bağlantısı
Yılmaz Tibukoğlu 27 Ağustos 2015 Paylaş 27 Ağustos 2015 fren yağı eklemeniz hatalı olmuş, balatalar aşınmış olabilir. Dyno testi doğru göstermez derler. Debriyaj yukarıda kavrar normal. Az yakmak için vitesi erken değiştirin, klimasız 2000 devirde bile vites yükseltebilirsiniz. Hemen 5. vitese çıkmaya çalışın. cevabınız için teşekkürler hocam. araba konusunda biraz acemi olduğum için fren hidroliğine yağ eklenmeyeceğini bilmiyordum. en iyisi fren ustasına gidip değiştirteyim ben. aslında şu andaki yakıt tüketiminden ziyade 2 yaşında bir arabanın %79 çıkması endişelendirdi beni. 21bin km olan bir araç nasıl bu kadar güç kaybetmiş olabilir ki? bir de bizim bu 1.25'ler için lpg konusunda ne düşünüyorsunuz hocam? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Ağustos 2015 Paylaş 27 Ağustos 2015 Lpg tartışmalı bence. Çok km yapmayacaksanız taktırmayın. Yorum bağlantısı
Yunus Emre Kurt 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 Arka camlar karartmalı evet. Ozaman x model mi kesin olarak? aracı aldık modelini bilemiyoruz ne garip iştir anlamadım gitti Bluetooth var mı peki bu araçta? Teşekkürler ayrıca. Ruhsatta yazar X paket olup olmadığı Yorum bağlantısı
Recommended Posts