ibrahim turhal 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Öncelikle herkese merhaba. İki gün önce 2013 Model Ford Fiesta Titanium sahibi oldum. İlk kez ford aracım oldu. Bazı sorularım var bu nedenle. -Aracım Titanium model fakat x paket var mı yok mu bunu nasıl anlarım? -Aracın farları direksiyonun solundaki yuvarlak çevirmeli düğmeden mi açılıyor? 3. sekmeye getirince? -Arka park sensörü var araçta. Bunu açıp kapatma tuşu varmıdır? -Araçta yokuş kalkış desteği var mı? Araçta bilmem gereken güzel özellikler nelerdir başka? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Arka camlar karartmalı ise X pakettir. Aracın farları sizin dediğiniz gibi. Park sensörü orjinal değil sonradan takıldığı için öyle bir seçenek yok. Benim bildiğim 2013 lerde yokuş kalkış desteği yok 1 Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 20 Haziran 2015 Yazar Paylaş 20 Haziran 2015 Arka camlar karartmalı evet. Ozaman x model mi kesin olarak? aracı aldık modelini bilemiyoruz ne garip iştir anlamadım gitti Bluetooth var mı peki bu araçta? Teşekkürler ayrıca. Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 20 Haziran 2015 Yazar Paylaş 20 Haziran 2015 Yan dikiz aynalar otomatik katlanmıyor malesef. Yani arabayı kapatınca elimle kapatıyorum. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Arka camlar karartmalı evet. Ozaman x model mi kesin olarak? aracı aldık modelini bilemiyoruz ne garip iştir anlamadım gitti Bluetooth var mı peki bu araçta? Teşekkürler ayrıca. SYNC sistemi var mı araçta? 1 Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 20 Haziran 2015 Yazar Paylaş 20 Haziran 2015 SYNC sistemi var mı araçta? SYNC nedir bilmiyorum ki? Aracın titanium oldugunu biliyorum sadece okadar. Ne özellikler vardır hiç bilmiyorum onları öğreneyim diye konu açtım. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 (düzenlendi) Yan aynalar aracı kitleyeince kapanıyorsa, karartmalı dikiz aynası varsa X pakettir. Zaten X paket olmayan Titanium çok nadirdir. Galiba öyleydi Ahmet Bey 20 Haziran 2015 tarihinde Oğuzhan Tokgöz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 SYNC nedir bilmiyorum ki? Aracın titanium oldugunu biliyorum sadece okadar. Ne özellikler vardır hiç bilmiyorum onları öğreneyim diye konu açtım. Aracın ruhsatında yazar diye düşünüyorum. Ve bir kaç resim atarsanız içinden ve dışından daha iyi yardımcı olabiliriz. Hayırlı olsun bu arada Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 (düzenlendi) titanyumlarda arka camlar zaten siyah gelir x paketle alakası yok x pakette ufak dokunuşlar vardır yılar içerisinde bunlar değişir aracınızda yokuş kalkış yok o yılda standart değil son yıllarda x paket dendinde ıvır zıvır deşilkiller oluyor lakin geçmiş yıllarda gözle görülür farklar oluyor mesala 2012 ve 2013 örneğin far sensörü ,yamur sönsörü ve otomatik kararan dikiz aynası gibi donanımlar x paketken (ek paketken ) 2015 te bunlar standart sunuluyor 2015 de x paket dedinde jant boyu iç led aydınlatmalar gündüz farlarının led olması gibi deşilklikler göze çarpıyor. 20 Haziran 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 (düzenlendi) https://apps.ford.com.tr/ebrochure/brochurefiles/fiesta.pdf 20 Haziran 2015 tarihinde Oğuzhan Tokgöz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 20 Haziran 2015 Yazar Paylaş 20 Haziran 2015 (düzenlendi) hız kontrol sistemi denilen hız sabitleyici mi? Benim araçta hız sabitleyici ve yağmur sensörü de var bu arada. yardımlar için teşekkürler x ile normal titanium arasında sıkışmış bi modelmidir benim ki nedir hayır dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. 20 Haziran 2015 tarihinde ibrahim turhal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 (düzenlendi) hız kontrol sistemi denilen hız sabitleyici mi? Benim araçta hız sabitleyici ve yağmur sensörü de var bu arada. yardımlar için teşekkürler x ile normal titanium arasında sıkışmış bi modelmidir benim ki nedir hayır dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. X paket titanium donanım seviyesinin biraz daha dolusudur. İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Allah kaza bela vermesin Üstteki mesajın alt kısmında bir link var o linke tıklayarak fiesta ile ilgili genel bir bilgiye sahip olabilirsiniz 20 Haziran 2015 tarihinde Oğuzhan Tokgöz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 20 Haziran 2015 Yazar Paylaş 20 Haziran 2015 tesekkur ederim bakayım ona da. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 (düzenlendi) Oğuzhan bu verdin donanım dökümü 2015 versiyonlar için 2013 lerde en basiti sync yok , estetik aydınlatmada yok ve gündüz yanan ledlerde yok ki 20 Haziran 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 20 Haziran 2015 Yazar Paylaş 20 Haziran 2015 Oğuzhan bu verdin donanım dökümü 2015 versiyonlar için 2013 lerde en basiti sync yok , estetik aydınlatmada yok ve gündüz yanan ledlerde yok ki Estetik aydınlatma dediğiniz iç ambiyans lambaları ise o var benim 2013 modelde. Gündüz yanan ledler de var. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 tamamdır oldu şimdi Oğuzhan doğru bilgi vermiş ozaman aracınız x paket güzel günlerde kazasız belasız kullanın 2 Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 20 Haziran 2015 Yazar Paylaş 20 Haziran 2015 tamamdır oldu şimdi Oğuzhan doğru bilgi vermiş ozaman aracınız x paket güzel günlerde kazasız belasız kullanın ben x paket yok cevabını çıkarmıştım o cevaptan otomatık yanan farlar ve kararan iç dikiz ayna. Bunları nasıl anlayabilirim? Gidip test edeyim bari de x paket oldugundan emın olayım hala muallaktayım ben Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Yan dikiz aynalar otomatik katlanmıyor malesef. Yani arabayı kapatınca elimle kapatıyorum. Menüde bunun ayarı vardı galiba, otomatik kapanması için. Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 20 Haziran 2015 Yazar Paylaş 20 Haziran 2015 Menüde bunun ayarı vardı galiba, otomatik kapanması için. Valla varsa oyle bı menu soyleyın onuda deneyeyım kararan dıkız aynalar, otomatık yanan farlar ile birlikte Yorum bağlantısı
Tuluhan Şıpka 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Makyajlı kasa X paket alındığında aynalar otomatik kapanmıyor. MK7 lerde var ama bu 7.5 larda yok bilginize...ek başka bir paket ile birlikte geliyordu. Ayrıca Sync sistemi için sony tape seçeneği ile birlikte alınması lazımdır...diger dediklerinizin olması gerekiyor Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 tamamdır oldu şimdi Oğuzhan doğru bilgi vermiş ozaman aracınız x paket güzel günlerde kazasız belasız kullanın 2013 de kasa makyajlandı abi ben x paket yok cevabını çıkarmıştım o cevaptan otomatık yanan farlar ve kararan iç dikiz ayna. Bunları nasıl anlayabilirim? Gidip test edeyim bari de x paket oldugundan emın olayım hala muallaktayım ben otomatik farlar için fark kumandasında 4 seçenek olur ve en sondaki seçenekte A yazar. Bu A ise Auto'yu temsil eder Yorum bağlantısı
Burak Güler2 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 2013 makyajlı kasa tit x lerde aynalar otomatik kaplanmıyor ki zaten ? Bende mi bi sıkıntı var yoksa Yorum bağlantısı
Ünal Şentürk 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 2013 fiesta titanyum x pakette aynalar kendi kapanmıyor teknoloji paketi olması gerekiyor ayrıca otomotik far kararan dikiz ayna iç ambiyans ışıkları arkadaşta mevcut yani aracı x paket Yorum bağlantısı
Fevzi Türe 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 2013 modellerde titanium × pakette aynalar otomatik kapanmiyor sadece tekno pakette var bu ozellik. x pakette ambiyans aydinlatma var sync sadece sony sistemde var yokus kalkis destegi yok led gündüz fari var yagmur,far sensörü var park sensörü yok kararan dikiz ayna var kol dayama var fabrikasyon Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 21 Haziran 2015 Yazar Paylaş 21 Haziran 2015 Oh ya şükür anladım bencede x paket bendeki. Akşam kullanırken iç dikiz ayna kararmamıştı yalnız o nası oluyor tam bilemedim. Tesekkurler tüm aydınlatıcı bilgiler için. Yorum bağlantısı
Recommended Posts