Fatih Ozen 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Dizel motordan sonra 1.6 100 hp benzinli @2010@ Focusa alismak cok zor. Ben daha evvel dizeli 2000 / 2500 devir arasi kullaniyordum. fakat benzinlide bu imkansiz uzun yolda. 500 km yol yaptim 3500 / 4000 devirle kullandim. Hangi ara ile kullanilir ve bu durum ford benzinli (BRC) lpg genetik mi? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Araç performansını değerlendirirken, beygir gücünü kesinlikle önemsemeyin. Sizi koltuğa yapıştıran güç "Tork" dur. Esas olan, tork. Beygir önemsiz bir veri biz kullanıcılar için. Bahsettiğiniz arabanın torku 150 nm. LPG ile birleşince bu biraz da düşer ama tasarruf için yapacak bir şey yok. Bu sizin için beklenen bir durumdu. Dizel den lpg ye geçerken yaptığınız yoğun araştırmalarda bu durumu biliyordunuz zaten. Aracınızı 2500-3500 devir aralığında kullanmanız yerinde olacaktır. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Hocam aynı hacimdeki dizelden benzinliye geçmek hatta lpg liye geçmek için beklentilerin düşük olması gerekir. En azından 2.0 hacimdeki benzinli dizeli çok aratmazdı. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Dizel motordan sonra 1.6 100 hp benzinli @2010@ Focusa alismak cok zor. Ben daha evvel dizeli 2000 / 2500 devir arasi kullaniyordum. fakat benzinlide bu imkansiz uzun yolda. 500 km yol yaptim 3500 / 4000 devirle kullandim. Hangi ara ile kullanilir ve bu durum ford benzinli (BRC) lpg genetik mi? 2 sene focus 115 hp brc lpgli araç kullandım 115 lik focuslar zaten 3750 devir bandında max torku veriyor alt devirlerde biraz hantal bir motor zamanla alışırsınız ancak lpg li iken zaten hem beygirden hemde torktan kaybınız olacaktır yapacak birşey yok malesef Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Arkadaşımda 2.5 kasa lpgli var, o aldığında benim focusum yoktu gidişi "fena değil" diyordum, hatta ben de benzin/lpg li baktım bir süre ancak bulamadım, kısmet tdci mış. Şimdi arkadaş benim arabayı kullanmak istiyor her fırsatta Lpg de kullanırken devrin 2500 altına indiğini hiç görmedim, yoksa arabada gaza bastığını sadece şoför anlıyor. Garip bir şekilde min 2500 devirde kullanırken bile tasarruflu ama 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Benim gibi her araban lpg li olsaydı rahat ederdin. Dizelden benzine geçmek zordur herhalde 2 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 100bg 2,5 focus a brc taktırırken, usta 4000 devri geçmezsen iyi olur abi demişti. 3000-3500 devir civarı vites değişimi yapıyordum. 4000 devirde arabanın içine aşırı motor sesi geliyor diye hatırlıyordum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 18 Haziran 2015 Yazar Paylaş 18 Haziran 2015 Araç performansını değerlendirirken, beygir gücünü kesinlikle önemsemeyin. Sizi koltuğa yapıştıran güç "Tork" dur. Esas olan, tork. Beygir önemsiz bir veri biz kullanıcılar için. Bahsettiğiniz arabanın torku 150 nm. LPG ile birleşince bu biraz da düşer ama tasarruf için yapacak bir şey yok. Bu sizin için beklenen bir durumdu. Dizel den lpg ye geçerken yaptığınız yoğun araştırmalarda bu durumu biliyordunuz zaten. Aracınızı 2500-3500 devir aralığında kullanmanız yerinde olacaktır. Cokta arastirmadim aslinda ozgur bey.Aracimin km 77.000 orj. Degiseni yok hani bunlarla mutlu olmaya bakacam☺☺☺ Benim gibi her araban lpg li olsaydı rahat ederdin. Dizelden benzine geçmek zordur herhalde yani attan inip..... gibi biseymis 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Tasarruf için katlanıyoruz, bir süre sonra alışıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 18 Haziran 2015 Yazar Paylaş 18 Haziran 2015 100bg 2,5 focus a brc taktırırken, usta 4000 devri geçmezsen iyi olur abi demişti. 3000-3500 devir civarı vites değişimi yapıyordum. 4000 devirde arabanın içine aşırı motor sesi geliyor diye hatırlıyordum. valla sedat kardes haklisin ben dizel olmasina ragmen ses duymuyordum.4000 devirden sonra ses geliyor. Sunu da soyleyeyim bodrumdan gelirken 160/ 170 gordum rahatlikla.Hani yigidi oldurelim qma hakkinida vrelim.-180 de cikmamam demiyor arac. Hepinize tessekkur ederim.Yani bunlara sanayiideki ustaya sorup ogrenecegime burada bilgi paylasilmasi ne hos.Bu arada rahatladim yazdiklarinizdan sonra.. ama yinede gozum DIZEL de. Tasarruf için katlanıyoruz, bir süre sonra alışıyorsunuz. Serkan by eyvallah. tasarruf derken aracin genel masraflarindan yoksa yakit tuketiminden kastederek dediniz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Fatih abi hayırlı uğurlu olsun. Bahsedilen ustaya götürdünüz mü arabayı alırken? 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Dizelin tadından sonra yavan gelse de araba arabadır. öyle bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 18 Haziran 2015 Yazar Paylaş 18 Haziran 2015 Fatih abi hayırlı uğurlu olsun. Bahsedilen ustaya götürdünüz mü arabayı alırken? evet emre goturdum.satici hakim savci olunca acaba isler degisti mi diye endise ettim.Cok sukur kutahyadaki ustalar arabada degisen boya yok dediler.motor zaten rüstunu ispat etti gelirken..170, 180... evet emre goturdum.satici hakim savci olunca acaba isler degisti mi diye endise ettim. Cok sukur kutahyadaki ustalar arabada degisen boya yok dediler.motor zaten rüstunu ispat etti gelirken..170, 180... Ayrica sana da ilgilendigin cok cok tesekkurederim. 1.6 TDCi Ghia Fiesta'dan sonra 1.4 Benzinli Otomatik Honda Civic kullandım 2 yıl kadar, ilk etapta zor oluyor ama alışıyorsunuz, devir saatine takılmayın, sürün gitsin, dizel gibi değil sonuçta 5000-6000 gibi üst devir çevirmiyorsunuz sonuçta, bildiğiniz hız, ona uygun gaz tepkisi en doğrusu... ramazan hocam hakliyim degil mi serzenisim de. Dizelin tadından sonra yavan gelse de araba arabadır. öyle bakmak lazım. evet araba araba can bey ama modifiyeli bir dogan yada sahine sollanmak ta cok kotuu bisey 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts