Uğur Akşit 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 arkadaşlar merhaba, bugün asfaltı eriyen bir yoldan geçmek zorunda kaldim. şu an lastiklerin üstü sakiz kivaminda yaklasik 1 cm kalinliginda asfaltla kapli ve direksiyonu dahi asiri derecede titretiyor, onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Bi süre kullanın (dikkatli), lastik ısındıkça asfalt dökülecektir üstünden. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Akşit 16 Haziran 2015 Yazar Paylaş 16 Haziran 2015 Bi süre kullanın (dikkatli), lastik ısındıkça asfalt dökülecektir üstünden. teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Uzun yolda kendisi atar yavaş yavaş aynı durum başıma geldi fark ettikten sonra ah vah derken biraz yol gittim baktım hiçbir şey kalmamış. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 lastik acaip bişey üzerinde hiçbişey barındırmıyor biraz sabredin.. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 lastik acaip bişey üzerinde hiçbişey barındırmıyor biraz sabredin..Çivi hariç [emoji6] Yorum bağlantısı
Uğur Akşit 16 Haziran 2015 Yazar Paylaş 16 Haziran 2015 (düzenlendi) herkese tesekkur ederim, kaportada yok sadece lastiklerde var biraz önce kısa mesafe bir yere gittim geldim 1cm kadar sertlesip tabakalasmaya baslamis, bakalim atmasini bekleyecegim artik;) 16 Haziran 2015 tarihinde Uğur Akşit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Akşit 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 geçmiş olsun teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Kendi kendine çıkar tekerleklerdeki. Kaportaya sıçrayan çok sıkıntı. Çok dikkat ederim mümkün oldukça girmem ama nasılsa geçen yine asfalt yapmışım. Toplu iğne başı kadar ufak ufak asfalt noktalar olmuş arabanın heryeri. Erimiş asfalttan sıçradı herhalde. Mazot deposunun kapağıyla uğraşmamak için wd-40ı beze damlatıp kaportayı sildim. Sonrada arabayı yıkadım. Çok sıkıntılı oldu. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Çivi hariç [emoji6] o konuda çok ilginç Sıfır aldığım Golf'ümde 4 sene sonra neredeyse 2 ay da bir lastiğe çivi vida vs bişey giriyor..Çok şanssız olduğumu düşünüyordum..Birgün lastikçi bir abimle konuşurken eskiyen lastik sertleşerek esnekliğini kaybeder mukavemeti azalır lastik eskidikçe bu tip şeyleri daha çok yaşarsın demişti.. O günden sonra hiçbir lastiği 4 sene kullanmadım lastiğime de hiçbişey girmedi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Isınması ile atacaktır,ama marşpiyel kısımlarına dikkat edin.O bölgeyede sıçrabilir,onuda benzin ile temizleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Uğur Akşit 19 Haziran 2015 Yazar Paylaş 19 Haziran 2015 arkadaslar asil asfaltin yapismasi ayni yolun donusunde asfaltin biraz sogumasiyla oldu ve rulo gibi sardi lastigi. iki gun sehir ici kullaniniyla cok azini atti ve asfalt lastigin ustunde fazla sertlesti. yola cikacagimdan dolayi mecburen lastikleri sokup asfalti kazimak zorunda kaldik cunku frende ve donuslerde kayma yapiyordu. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 o konuda çok ilginç Sıfır aldığım Golf'ümde 4 sene sonra neredeyse 2 ay da bir lastiğe çivi vida vs bişey giriyor..Çok şanssız olduğumu düşünüyordum..Birgün lastikçi bir abimle konuşurken eskiyen lastik sertleşerek esnekliğini kaybeder mukavemeti azalır lastik eskidikçe bu tip şeyleri daha çok yaşarsın demişti.. O günden sonra hiçbir lastiği 4 sene kullanmadım lastiğime de hiçbişey girmedi Bu arada güzergah değiştirmiş olabilirsiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts