İçeriğe Yönlendir

Her Marka Lpg Ayar Kablosu


önder deli

Recommended Posts

önder deli

Selamlar;

bildiğiniz gibi 97 model mondeomu satın alıp aranıza yeni katıldım birçok konuda bilginize baş vurdum. aracımın tüm bakımlarını yapıp değişen yakıt hariasını Lpg sistemine tanıtmak için sanayii yolunu tuttum. mersin sanayii sinde easyjet marka lpg kitini bilgisayara bağlayacak usta bulamadım 4 büyük yere gittim. yok dediler, hatta birtanesi lpg kitini söktürüp bilene marka takmamı önerdi. daha uygun olurmuş !

bende ayar parasına kablo alır kendim yaparım diyerek sanal pazardan kendi kitime uygun kabloyu satın aldım. burdan sonrası daha önemli zira satan firma yetkilisi Recep bey haftasonu olmasına rağmen bilgisayarıma bağlanarak hem kurulumu yaptı hem programı öğretti hemde ilk ayarı kendisi yaparak. beni çok mutlu etti.

burası bir paylaşım platformu, hepimiz bildiklerimizi paylaşarak birbirimize yardımcı oluyoruz. üç otuz paraya kablo satıp, uzaktan kurulumunu yapıp birde öğretip hatta aracımın lpg ayarını bile kendisi yapan bir firmayı ben size önermeden geçemezdim.

özelden yazıştığım  Yönetici Mehmet Ozyurek'in de bilgisi dahilinde bu konuyu açıp, sizlere bilgi vermek istedim.

yaz-kış yakıt haritamız değişiyor, bakım yapıyoruz değişiyor, buji değiştiryoruz değişiyor bu durumda kaçımız yeni yakıt haritasını lpg sistemine tanıtıyor? senede iki defa lpg ciye gitseniz sadece ayar için 20-30 tlden 40-60 tl arası bir mailyet bu da kablo parası uzak kurulum eğitim ve ayar parası demek ve ömür boyu ne zaman isterseniz kullanabilirsiniz.

firma biligisini şu an vermiyorum isteyene özelden bilgi verebilirim. hatta bu platformda firma yetkilisini tanıyan arkadaşlarımızda var. site yönetimi izin verirse iletişim bilgisini buradan paylaşabilirim. kalite tesadüf değildir.

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Koç

Kendisi hem protonclub hemde mitsubishiclubturkey müdavimiydi. Ancak yoğunluğundan dolayı pek uğramaz oldu. Msci net .

Yorum bağlantısı
Murat TAŞ

Bende atiker için kablo ve enjektör aldım. Sitelerinede uyeyim. Her konuda size destek olan bir firma. Bir çok yerde bende bahsettim firmadan.sorduğunuz soruya ne olursa olsun cevap alabileceğiniz kişi kendileri.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...