Celalettin Süğürtin 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Yaglama ıslemını pek onermemış forumdakı arkadaşlar ama..Dışarıdan rasgele sıķılan yağ önerilmez elbette. Ancak, fan bileşenlerine ayrılıp mil yatağına çok az bir gres sürmeye kimsenin itirazı olmamıştır sanırım [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 Asıl sesin yuvada olduğuna inanıyorum. Yani alet temizlenip güzelce yalıtımı yapılarak yuvaya takılacak. Ben sadece teyibi sökmeyi bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Eylül 2017 Paylaş 10 Eylül 2017 Bugün ben de çıkarttım temizledim. Çağlar abinin bahsettiği boşluğu çift taraflı bantla aldım geri kapattım. Ses azaldı mı bilmiyorum ama içim rahatladı Aşağıda kullandığım uçlar ve ön kapağın geçmelerinin yeri görünüyor. Ses yapmasın diye kapağa silikon sprey sıktım.Söküp temizledikten sonra deneyecekseniz klima fişlerini geri takmazsanız zımbırtı çalışmıyor ona dikkat edin. Bir de malum sök tak yapınca teyp kod istiyor, kodunuz yoksa önce onu edinin, teypsiz kalmayın. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 16 Eylül 2017 Paylaş 16 Eylül 2017 benımde aynı sorun acaba klıma motoru gitti derken ,basit bir sorunmuş ? galiba ?? Yorum bağlantısı
Kerim Alkuş 5 Eylül 2018 Paylaş 5 Eylül 2018 bende arac hareket halindeyken cızırtı yok.ayni sey degildir dimi Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 On 12.06.2015 at 01:42, Oğuz Sakarya yazdı: Umarım söküp temizlemek istiyenlere faydalı olur. Merhaba, Faydalı paylaşım için çok teşekkürler. Daha etkili olacağını düşündüğüm Tozu aldıktan sonra yağlayıcı ve pas çözücü Philips marka sipreyi fanın miline çok dikkatli şekilde az miktarda sıkmanızı ve yağın fazlalığınıda silmenizi önerebilirim. Uygulamak kişiye kalmış Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 (düzenlendi) On 10.09.2017 at 21:44, Emre Şimşek yazdı: Bugün ben de çıkarttım temizledim. Çağlar abinin bahsettiği boşluğu çift taraflı bantla aldım geri kapattım. Ses azaldı mı bilmiyorum ama içim rahatladı Aşağıda kullandığım uçlar ve ön kapağın geçmelerinin yeri görünüyor. Ses yapmasın diye kapağa silikon sprey sıktım. Söküp temizledikten sonra deneyecekseniz klima fişlerini geri takmazsanız zımbırtı çalışmıyor ona dikkat edin. Bir de malum sök tak yapınca teyp kod istiyor, kodunuz yoksa önce onu edinin, teypsiz kalmayın. Merhaba, Ön panel tırnaklarının kırıklarını nasıl onardınız. 😉 Saygılarımla 2 Ekim 2018 tarihinde Cengiz Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 8 saat önce, Cengiz Yılmaz yazdı: Merhaba, Ön panel tırnaklarının kırıklarını nasıl onardınız. 😉 Saygılarımla Üstünden çok zaman geçti kırık olduğunu hatırlamıyorum. Kırmış mıyım? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 2 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Üstünden çok zaman geçti kırık olduğunu hatırlamıyorum. Kırmış mıyım? Kırmışsın. dağıtmışsın.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kırmışsın. dağıtmışsın.. Evet kırarım 🤓 Kırılan tırnak nasıl onarılır bilmiyorum ama alttan daysonu sıkıp kapatırsan bi daha zor açılır 😁 Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 (düzenlendi) 5 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Evet kırarım 🤓 Kırılan tırnak nasıl onarılır bilmiyorum ama alttan daysonu sıkıp kapatırsan bi daha zor açılır 😁 Teybi çevreleyen paneli sökmeye çalıştığınızda tırnaklarından birini kırmadan çıkarmak mümkün değil gibi geliyor bana hatta imkansız gibi o yüzden sordum. Bende sökerken önemsiz bir kaç tırnak kırılmıştı söylediğiniz yöntemi uyguladım. Teşekkür ederim. 3 Ekim 2018 tarihinde Cengiz Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Yapıştırma için (dayson marka değildi.) 502 japon y. ve karbonat ile sadece kırık tırnakları yapıştırmıştım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Ekim 2018 Paylaş 5 Ekim 2018 Bu tür şeyler araba eskidikçe gevriyor. Ben açtığımda kırıldığını hatırlamıyorum ama aynı arabada bugün açsam belki kırılan bir şeyler olabilirdi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ağustos 2020 Paylaş 18 Ağustos 2020 Aynı parça mazda’da da var. Araçlar aynı zaten bizimki direksiyonun altında. Plastiği sökmek zahmetli olduğu için ellemiyorum. Rölantide ses rahatsız ediyor ama hareket halinde duyulmuyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts