İçeriğe Yönlendir

Klima Tavsiyesi..

Misafir

Recommended Posts

Emre Şimşek

Gidip toşiyi alacağım inşallah o zaman :)

Samsung AR7000 aldı.

İlk izlenimlerim:

Büyük, biraz sesli ama verimli. Açıldığından beri ne kadar elektrik tükettiğini göreibliyorsunuz kWatt cinsinden.

23 derecede açıyorum salonu ısıtıyor evin soğunu kırıyor.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bu klimaların hangisi ısıtlmalı oluyordu, ortalama bir oda için klima düşünüyoruz da sorayım  ?

Eskişehirde elektrik faturası epey bir kabarır herhalde ısınmak için.

Yorum bağlantısı

Bu klimaların hangisi ısıtlmalı oluyordu, ortalama bir oda için klima düşünüyoruz da sorayım  ?

Güzel olur kayınçom,İlkay Başaran kardeşimiz aldı ondan fikir al istersen.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Arçelik klimada gerçekten iyi ,, ben normalde tvde falan asla vestel arcelik Beko tercih etmem

Ama klimada Arçelik'ten acayip memnun kaldim.. İnverter olmamasina rağmen bu sabah - 7 derecede actim klimayi 3 dakikada cayir cayir uflemeye başladı. Tabi dış ünite balkon içerisinde balkonda cam balkon ile kapali kapanan parça hafif aralik durumda.. Kullandığım cihaz arcelik active plasma plus A15040

Yorum bağlantısı

Arçelik klimada gerçekten iyi ,, ben normalde tvde falan asla vestel arcelik Beko tercih etmem

Ama klimada Arçelik'ten acayip memnun kaldim.. İnverter olmamasina rağmen bu sabah - 7 derecede actim klimayi 3 dakikada cayir cayir uflemeye başladı. Tabi dış ünite balkon içerisinde balkonda cam balkon ile kapali kapanan parça hafif aralik durumda.. Kullandığım cihaz arcelik active plasma plus A15040

Hava -7 Ankara'da, 23 derecede çalışıyor samsung ar7000, bütün sorunları yetmezmiş gibi yarım saatte bir defrost moduna geçip duruyor  :angry:

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Eray valla yemin olsunki 1 saate ayarladim masallah hic defrosta gecmedi alet . 26 dereceye ayarli gayet iyi . Ama benim avantajim unite balkon içerisinde olması. Korunaklı yerde olduğu icin bu şekilde kullaniyor olabilirim ;) gerçi ne kadar korunakli olsada balkonda resmen buz gibi

Yorum bağlantısı

Eray valla yemin olsunki 1 saate ayarladim masallah hic defrosta gecmedi alet . 26 dereceye ayarli gayet iyi . Ama benim avantajim unite balkon içerisinde olması. Korunaklı yerde olduğu icin bu şekilde kullaniyor olabilirim ;) gerçi ne kadar korunakli olsada balkonda resmen buz gibi

İşte balkonda olduğu için, ama yazın sıkıntı olabilir. Cam balkonu tamamen açman gerek

Yorum bağlantısı

Eskişehirde elektrik faturası epey bir kabarır herhalde ısınmak için.

Kombi de çok farklı değil ısınmak için neredeyse 1+1 kirası gibi doğalgaz faturası ödüyoruz 300/400 arası.

Evdeyim enişte biliyosun keyf adamı oldum iyice saracak yer arıyorum. Benim odaya Eskişehir'deki eve bir klima düşüncem var bakalım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Hava -8 e kadar düştü evin içinde hissetmedik. Sabaha 6 gibi bir iki kez defrosta girdiğini gördüm o da 1 dakika sürmüyor bile evin ısısı hiç farketmeden kaldığı yerden devam ediyor. (r410) Akşamları 23 derece gece yatarken 21 derecede kullanıyorum ses seviyesi oldukça az. Daikin shira.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Paranız varsa Daikin alın, çok güzel klima...

Samsung da ortalama bir şey..

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Toshiba, carrier ya da mitsubishi Electric tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Yunus Gökhan Ay

Klimada şu anda en iyi marka Mitsubishi Electric ve Toshibadır.

Aslında genel olarak almış olduğunuz bütün klimalar çinli üreticeler hisense,chicgo ve midea üretir.

Midea şu anda dünyada en çok klima üreten markadır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Daikin i bahsedilen 3 firmadan biri üretmemektedir.  Daikin fabrikaları,

Evde kullandığım çek cumhuriyeti üretimi hatta. Ayrıca birçok firma gibi toplama üretim de değiller. Kompresör oradan evap buradan vs değil.

Kardeşim baymak kullanıyor o da memnun artık kötü cihaz yok piyasada.

Yorum bağlantısı
Misafir

Evdeyim enişte biliyosun keyf adamı oldum iyice saracak yer arıyorum. Benim odaya Eskişehir'deki eve bir klima düşüncem var bakalım.

Yerinde bir karar,kiri pası olmaz hemde.

Hava -8 e kadar düştü evin içinde hissetmedik. Sabaha 6 gibi bir iki kez defrosta girdiğini gördüm o da 1 dakika sürmüyor bile evin ısısı hiç farketmeden kaldığı yerden devam ediyor. (r410) Akşamları 23 derece gece yatarken 21 derecede kullanıyorum ses seviyesi oldukça az. Daikin shira.

İlkay kardeşim,bu konuda uzman olduğunu çok iyi biliyorum.zamanı gelince yorumlarına ihtiyacım olacak.

Yorum bağlantısı
Misafir

Yerinde bir karar,kiri pası olmaz hemde.

İlkay kardeşim,bu konuda uzman olduğunu çok iyi biliyorum.zamanı gelince yorumlarına ihtiyacım olacak.

Yok be Hakan estafurullah okurken biraz ısısan servisinde çalışmıştım o kadar. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Yok be Hakan estafurullah okurken biraz ısısan servisinde çalışmıştım o kadar. :)

Biz biliyoruz ya seni,gerisi möhim değil  :)

Yorum bağlantısı
Guest Yunus Gökhan Ay

Daikin i bahsedilen 3 firmadan biri üretmemektedir.  Daikin fabrikaları,

Evde kullandığım çek cumhuriyeti üretimi hatta. Ayrıca birçok firma gibi toplama üretim de değiller. Kompresör oradan evap buradan vs değil.

Kardeşim baymak kullanıyor o da memnun artık kötü cihaz yok piyasada.

İlkay Bey,

Daikin buralarda üretim yapıyor veya kötü bir ürün demedim.

Aslında klimadan beklenti ne kadar ücret verdim ne bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Misafir

İlkay Bey,

Daikin buralarda üretim yapıyor veya kötü bir ürün demedim.

Aslında klimadan beklenti ne kadar ücret verdim ne bekliyorum.

Yunus bey sıkıntı yok ben konusu geçti diye yazmak istedim sadece. Teşekkürler. :flowers:

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Hasan Ekci
(düzenlendi)

Ev kullanımı için 12.000 btu kapasiteli fiyat/performans ürünü olarak gördüğünüz klima marka ve model tavsiyesi istiyorum siz değerli forum üyelerinden.

tarihinde Hasan Ekci tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ev kullanımı için 12.000 btu kapasiteli fiyat/performans ürünü olarak gördüğünüz klima marka ve model tavsiyesi istiyorum siz değerli forum üyelerinden.

Konunuz birleştirilmiştir.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Benim klime ile alakali problemleri yazmistim. En sonra tuketici hakem heyetine basvurdum, hakli gorup para iadesi karari alindi. Bugun yetkili servis gelip klimayi soktu, 10 gun icinde para iadesi yapilacak.

tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...