Misafir 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 (düzenlendi) Murat Dere yazdı: Eray, Samsung AR7000 serisinin çok sessiz olduğunu söylüyorlar. Ayrıca, tek kişi modu varmış. Bir kişi için çalışıyorsa daha az yakıyormuş. İncelemeni tavsiye ederim kardeşim. Ben taktım o klimaya ama bazı güvenip alsam mı diye de soruyorum arada kendime. Abim AR7000 serisi olduğunda direk 2.200'e çıkıyor fiyat Düzeltme, 1.659 TL ye buldum ama firme güvenlir mi çözemedim, 7000 in farkı nedir abi? http://www.n11.com/samsung-ar09hssdc-ar-7000-serisi-inverter-a-enerji-klima-P27250727 11 Haziran 2015 tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Inverter'in özelliği hem ısıtma hem soğutma yapabilmesidir. Sizin ısıtma için bir ihtiyacınız yoksa inverter almayın derim. İnverter klimalar, hem az yaksın, hem iyi çalışsın diyorsanız (12.000 btu için konuşuyorum daha yeni aldım çünkü)1400-1800 tl arasında bir miktarı gözden çıkartmanız gerekiyor. LG, Arçelik, Beko aynı tip klimalar, seçim size ait. Ben tercihimi Vestel'den yana kullandım, Arçelikle aynı özellikte kliması 400 tl daha ucuzdu çünkü Önemli Not: Geçtiğimiz yıldan itibaren yeni yasa gereği bütün markalar sadece inverter klima üretiyor. Diğer tiplerden ellerinde kalan stokları tüketiyorlar. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 (düzenlendi) Vallahi iverter Toshiba RAS16 kullanıyorum, kaç sene oldu canavar gibi, servis bakımı falanda gereksiz, gaz eksiltmediği sürece zaten bakımı kendiniz yapın, iç ünite zaten el altında, filtreleri yıkayın (baya filtresi var bu arada, bazıları yıkanmaz sadece 24 saat güneşte bırakılır vs.) ve petek kısmına dezenfektan sıvıyı fısfısla sıkın yeter, dış üniteyide suyla yıkarsınız hatta buna bile gerek yok, toz çöp gelmediği sürece banamısın demez deli gibi kullanmama rağmen über sessiz oluşu ve elektrik faturasında hissedilmemeside cabası Not: İnverter in mucidi Toshiba dır, daikin falan tanımam, Süper İnverter Daiseiaki lerin yanında Daikin amatör kalır 11 Haziran 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Murat Dere yazdı: Eray, Samsung AR7000 serisinin çok sessiz olduğunu söylüyorlar. Ayrıca, tek kişi modu varmış. Bir kişi için çalışıyorsa daha az yakıyormuş. İncelemeni tavsiye ederim kardeşim. Ben taktım o klimaya ama bazı güvenip alsam mı diye de soruyorum arada kendime. Bu Samsung'u alayım mı yani Fatih abi? Sen bu işlerden anlayan bi abiye benziyorsun. O musun bilmiyorum ama benziyorsun işte. Bağlantıyı örnek olarak verdim, daha ucuzları var. Ar 7000 ile AR5600 arasında teknik olarak çok fark yok.Bir kaç yüz lira verilirde 500-600 lira olursa pek değmez.AR 5000 yerine sanki 5600 daha iyi gibi duruyor. Tam teknik detay olarak 5600'ü bulabildim benim 12,500 lük 15 yıllık arçeliğin yarısı kadar elektrik yakıyor ve aynı ortamı çok rahat soğutabilecek gücede sahip. Ben bu konuya daha fazla yazı yazmayacağım saatte 15w daha az elektrik yaksın diye bronz psu'mu söküp gold'una 440 tl verme saflığını gösteren biri olarak durup duruken 2,000 tl daha zarara girmek istemiyorum 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 http://www.n11.com/samsung-ar09hssdc-ar-7000-serisi-inverter-a-enerji-klima-P27250727 Linkteki AR7000 serisini aldım, AR5000'den 150 TL daha pahallı, Maximum kampanyasıyla 1550 TL ye geldi. Kurulum yapılınca ilk izlenimlerimi buradan paylaşacağım. Başta Fatih YÜCE abim olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Eray Turan yazdı: http://www.n11.com/samsung-ar09hssdc-ar-7000-serisi-inverter-a-enerji-klima-P27250727 Linkteki AR7000 serisini aldım, AR5000'den 150 TL daha pahallı, Maximum kampanyasıyla 1550 TL ye geldi. Kurulum yapılınca ilk izlenimlerimi buradan paylaşacağım. Başta Fatih YÜCE abim olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Güle güle kullan Eray. 18000'ini alacam bunun, seni bekliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Murat Dere yazdı: Güle güle kullan Eray. 18000'ini alacam bunun, seni bekliyorum. 18.000 ne kadar abi? Ben 1.659 TL ye aldım, aldıktan hemen sonra 1.849 TL ye çıkmış fiyat, araştırırkende 1.890 TL'den aşağı fiyat bulamamıştım, yanlış fiyatmı yazdılar diyeceğim ama satmışlarda benden önce Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Eray Turan yazdı: 18.000 ne kadar abi? Ben 1.659 TL ye aldım, aldıktan hemen sonra 1.849 TL ye çıkmış fiyat, araştırırkende 1.890 TL'den aşağı fiyat bulamamıştım, yanlış fiyatmı yazdılar diyeceğim ama satmışlarda benden önce Eray, fiyatlar çok acayip; Hepsiburada'da 3700 TL, ben 2780 liraya buldum. Onu alacağım sanırım. Benim salon 30 küsur metkrekare, güney cepheli, en üst kattayım, yani ancak 18000 kesecek. 24000 de düşündüm ama daha iyi mi olur, pahalı mı olur bilemedim. O yüzden hem hesaplı olsun, hem de soğutmada geri kalmasın diye bunu alayım dedim. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 (düzenlendi) Eray Turan yazdı: http://www.n11.com/samsung-ar09hssdc-ar-7000-serisi-inverter-a-enerji-klima-P27250727 Linkteki AR7000 serisini aldım, AR5000'den 150 TL daha pahallı, Maximum kampanyasıyla 1550 TL ye geldi. Kurulum yapılınca ilk izlenimlerimi buradan paylaşacağım. Başta Fatih YÜCE abim olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Alabileceğin en mantıklı cihazı almışsın .Hayırlı olsun Güle güle kullan şimdiden. Gelen servis ben klimayi takarım elektrik için usta çağır mağır derse. Ben ondan bundan anlamam hepsini yapın çalıştırın öyle gidin deyiver. Bazı servisler uyanık yapmıyor buattan 2 tel ucu bağlamaya üşeniyorlar. Giderinide mutlaka sokağa açık bırakmasınlar alttakilerden küfür yeme boşuna.Balkon yada çatıdan gelen oluk bulup halletmeniz lazım. Servis iyi ise zaten hepsini akıl edip yaparda adam gibi adam gelirse şansına 14 Haziran 2015 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Murat Dere yazdı: Eray, fiyatlar çok acayip; Hepsiburada'da 3700 TL, ben 2780 liraya buldum. Onu alacağım sanırım. Benim salon 30 küsur metkrekare, güney cepheli, en üst kattayım, yani ancak 18000 kesecek. 24000 de düşündüm ama daha iyi mi olur, pahalı mı olur bilemedim. O yüzden hem hesaplı olsun, hem de soğutmada geri kalmasın diye bunu alayım dedim. Eskiden her 4 alışverişimden 3 ünü hepsiburada'dan yapardım ama artık fiyatları bana uygun gelmiyor, doydular sanırım paraya aradığımı hep en uygun olarak n11 den buluyorum abi. M.Fatih Yüce yazdı: Alabileceğin en mantıklı cihazı almışsın .Hayırlı olsun Güle güle kullan şimdiden. Gelen servis ben klimayi takarım elektrik için usta çağır mağır derse. Ben ondan bundan anlamam hepsini yapın çalıştırın öyle gidin deyiver. Bazı servisler uyanık yapmıyor buattan 2 tel ucu bağlamaya üşeniyorlar. Giderinide mutlaka sokağa açık bırakmasınlar alttakilerden küfür yeme boşuna.Balkon yada çatıdan gelen oluk bulup halletmeniz lazım. Servis iyi ise zaten hepsini akıl edip yaparda adam gibi adam gelirse şansına Tamam abicim, birde vakumlama olayı varmış sanırım ne derece gereklidir ya da gerekli midir? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Eray Turan yazdı: Eskiden her 4 alışverişimden 3 ünü hepsiburada'dan yapardım ama artık fiyatları bana uygun gelmiyor, doydular sanırım paraya aradığımı hep en uygun olarak n11 den buluyorum abi. Tamam abicim, birde vakumlama olayı varmış sanırım ne derece gereklidir ya da gerekli midir? Valla bende heresi ucuz ise oradan alıyorum.Neticede hiçbiri babmın oğlu değil. Vakumlama sıfır klimada olmaz. Taşınma sırasında sök tak yapılanlarda oluyor... Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Merhabalar, Bende konunun takibindeydim.Bir süredirde klima aratırması içindeydim.Bugün aşağıdaki ürünü sipariş verdim. http://www.n11.com/baymak-elegant-12-chs-yeni-nesil-inverter-klima-P52833168 1490 tl - %10 anında indirim - maximum kart kampanya (111 tl ) : 1230 tl 'ye geliyor. Hayırlısı bakalım.Gelmesini bekliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Ramazan Karaçolak yazdı: Merhabalar, Bende konunun takibindeydim.Bir süredirde klima aratırması içindeydim.Bugün aşağıdaki ürünü sipariş verdim. http://www.n11.com/baymak-elegant-12-chs-yeni-nesil-inverter-klima-P52833168 1490 tl - %10 anında indirim - maximum kart kampanya (111 tl ) : 1230 tl 'ye geliyor. Hayırlısı bakalım.Gelmesini bekliyorum. Bende çok niyetlendim bu modele ama cesaret edemedim, incelediğimde kumandası ve plastik aksamı çok kalitesiz gelmişti. Aslında önemli olan işlevselliği ve ömrü yanlış kriterlere takılıp duruyoruz millet olarak. 7 Yıl garanti olayı çok iyi. Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Vakum olayı çok önemlidir,servis talebinizde vakum yapıyorlarmı öğrenin, yada montaj için gelen arkadaşlara,vakum yapmazlarsa montaj formuna ' vakum yapılmamıştır' yazıp imzalıyacağınızı söyleyin . Bazı markalar vakum yapılmadan montajlanan klimaları iade alıp yenisini vakum yaparak takıyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Mustafa Gökmen yazdı: Vakum olayı çok önemlidir,servis talebinizde vakum yapıyorlarmı öğrenin, yada montaj için gelen arkadaşlara,vakum yapmazlarsa montaj formuna ' vakum yapılmamıştır' yazıp imzalıyacağınızı söyleyin . Bazı markalar vakum yapılmadan montajlanan klimaları iade alıp yenisini vakum yaparak takıyorlar. Teşekkür ederim hocam, bende bir yerde okumuştum klima yeni bile olsa muhakkak vakum yaptırın, yapmıyorlarsa servisi gönderip başka servis talep edin diyorlar Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Montaj yapildi bugun, haziran icinde montaj yapildigi icin ekstra 2 yil garanti veriyor samsung, ic unite 5 dis unite 10 yil garantili. Montaji pek begenmedim borulari iceriden goturelim dedigim halde bu sekilde yaptilar, bakalim yonetim ariza cikartirsa iceriye aldiracagim. Klima inanilmaz sessiz kumanda baya ayrintili, virus doctor ozelligi cok iyi, malzeme kalitesi cok iyi. Bakalim havalar isindiginda sogutma performansini test esip paylasacagim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 (düzenlendi) Montaj çok kötü olmuş bence tüm diğerleri gibi. O dolaşan kablo da kötü. Bu evlere hiç dışardan bakmayacak mı millet Bu klima takan "usta" milleti zerafetten hiç nasibini almamış ve tembel. 20 Haziran 2015 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Mehmet Göktürk yazdı: Montaj çok kötü olmuş bence tüm diğerleri gibi. O dolaşan kablo da kötü. Bu evlere hiç dışardan bakmayacak mı millet Bu klima takan "usta" milleti zerafetten hiç nasibini almamış ve tembel. O dolasan kabloyu ilk kez gordum ve kesip attim hocam, valla hic icime sinmedi, adam deldigi yere kopuk bile sikmadi "niye kopuk sikmiyorsun" diyorum, "kucuk deldim abi borular kapatiyor orayi" diyor. Vakum yap diyorum alet dukkanda kalmis diyor, montaj kagidina vakum yapilmistir yazmis birde uyanik, cizdim ustunu vakum yapilmamistir diye not yazdim. Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Eray, niye bu kadar geç takıldı seninki? Ben geçen Pazartesi verdim siparişi, Çarşamba geldi, Perşembe takıldı. Vakum olayını özellikle sordum, "sen istemeden de yaparız abi" dediler ve yaptılar da. Klima gerçekten sessiz. En çok "auto" olayını sevdim; dereceyi ayarla ve unut. Hava sıcaksa soğutsun, soğuksa ısıtsın. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Murat Dere yazdı: Eray, niye bu kadar geç takıldı seninki? Ben geçen Pazartesi verdim siparişi, Çarşamba geldi, Perşembe takıldı. Vakum olayını özellikle sordum, "sen istemeden de yaparız abi" dediler ve yaptılar da. Klima gerçekten sessiz. En çok "auto" olayını sevdim; dereceyi ayarla ve unut. Hava sıcaksa soğutsun, soğuksa ısıtsın. Hafta içi izin alamadım abi, bir de arabanın satış işlemleri derken bu güne kaldı. İyi olmuş ay bitmeden aldığın 5 yıl garanti olayı çok iyi. Koca Ankara'da tek yetkili servis bakıyormuş, içeriden iyi de dışarıdan çok kötü görüntü . Bu arada auto olayına bende bayıldım Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Eray Turan yazdı: Hafta içi izin alamadım abi, bir de arabanın satış işlemleri derken bu güne kaldı. İyi olmuş ay bitmeden aldığın 5 yıl garanti olayı çok iyi. Koca Ankara'da tek yetkili servis bakıyormuş, içeriden iyi de dışarıdan çok kötü görüntü . Bu arada auto olayına bende bayıldım Dışarıdan bizim de çok iyi değil ama Allahtan 5. kattayız, görünmez. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Eray Turan yazdı: O dolasan kabloyu ilk kez gordum ve kesip attim hocam, valla hic icime sinmedi, adam deldigi yere kopuk bile sikmadi "niye kopuk sikmiyorsun" diyorum, "kucuk deldim abi borular kapatiyor orayi" diyor. Vakum yap diyorum alet dukkanda kalmis diyor, montaj kagidina vakum yapilmistir yazmis birde uyanik, cizdim ustunu vakum yapilmamistir diye not yazdim. Ben kovalarım öylesini. lanet olsun klima çık git derim. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Vakum ne ise yariyor ? Benim klima inverter degil servis kurulumda vakum falan yapmadi ama herhangi bi sorun yok ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Tuna İşgören yazdı: Vakum ne ise yariyor ? Benim klima inverter degil servis kurulumda vakum falan yapmadi ama herhangi bi sorun yok ? http://www.iklimsa4levent.com/iklimsa-4-levent/klima-tesisatinda-vakum-yapilmazsa-ne-olur.htm Yorum bağlantısı
Recommended Posts