Zekeriya Kahraman 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 Furkan hocam açtığın konunun görüntüleme sayısının silmişler Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Haziran 2015 Yazar Paylaş 10 Haziran 2015 Mercedes Motoru indermede olacakmı konunun içinde Allah göstermesin hocam Furkan hocam açtığın konunun görüntüleme sayısının silmişler Yok bu yeni konu olduğu için sayı düşük, mesajları taşıdığım için konu tarihi eski görünüyor olabilir 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 Bu kış peyda olan problem, zincir takmışlar sanırım 16 jant varken, içeriden zedelemiş, bu kıştan sonrada pas yaptı. Autoking'de sağolsunlar mini onarım kapsamında yapılmak üzere bıraktım bunun yanında özellikle kapı altındaki kronik pas yerleri de elden geçecek, ön tamponu da sürtmüştüm onlar da mini onarımdan yapılacak. Bunları mini onarıma sokmazlar diyordum, Autoking'deki beyfendi jest yapınca ayrıdığım bütçeyi 3M boya koruma için kullandım. Hepsi beraber cuma günü teslim alacağım inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 hımm mini onarımdan pasları temizliyolarsa ben de mi yaptırsam Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 hımm mini onarımdan pasları temizliyolarsa ben de mi yaptırsam Aslında girmiyordu, yetkili kişi ile aramızda küçük bir jestleşme oldu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 hımm bi ay değişellim abi benimki için de jestleşt. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 hımm bi ay değişellim abi benimki için de jestleşt. Tamam buda diğer arabam derim, lakin bu paslar ben arabayı aldığımda yoktu, ben aldıktan sonra ortaya çıktı. Aldığımdan beride allianz dan kaskolu, dolayısıyla buradaki hak-hukuk meselesini düşünmek lazım Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Haziran 2015 Yazar Paylaş 21 Haziran 2015 Cuma günü Autoking'den aldım sonuç: Ayrıca 3M boya korumada yapıldı Boyacıdan aldığım rötuş boyası ile ufak tefek yerleride ben rötuşladım, boya ile ilgili bir işlem şimdilik kalmadı. 10 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Masallah Cok yakisikli cok kalite, ne de olsa Mercedes kazasiz belasiz ciziksiz Furkan kardesim, benim diyen sifir km 2015 model c ve d sinifi arabalari kalite keyif ve saglamlik olarak gule oynaya cebinden cikarir bu C. 5 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Haziran 2015 Yazar Paylaş 21 Haziran 2015 jantlarına hastayım. Çok aramıştım abi, 2012 SLK jantı.. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Sıfırdan farksız maşallah... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Emre 22 Haziran 2015 Paylaş 22 Haziran 2015 Şimdi yanında olsam tarif ederdim de, yazı ile nasıl anlatayım. Yaklaşık olarak 500-600 devir/dakika ile kalorifer motoru dönerken, frekansı 3-4 Hz arasında değişen Viç viç viç viç tonlamasında bir ses çıkıyordu işte Benim araçta da aynı problem olmuştu. Klorifer motorunun rotorunda rulman yok, yatak var. Bu yatak zamanla aşınıyor, boşluk yapıyor. Ortası delik bilye gibi bişi bu yatak dediğim. Yatağın yenisi yok. Sanayiden amcaoğlu sağ olsun rotorun mil çapına göre prinç malzemden tornada yaptı. Prinç (sarı) malzeme yumuşak olduğu için uygun değil ama işlemesi kolaydı. 1 senedir problem yok. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 22 Haziran 2015 Yazar Paylaş 22 Haziran 2015 Benim araçta da aynı problem olmuştu. Klorifer motorunun rotorunda rulman yok, yatak var. Bu yatak zamanla aşınıyor, boşluk yapıyor. Ortası delik bilye gibi bişi bu yatak dediğim. Yatağın yenisi yok. Sanayiden amcaoğlu sağ olsun rotorun mil çapına göre prinç malzemden tornada yaptı. Prinç (sarı) malzeme yumuşak olduğu için uygun değil ama işlemesi kolaydı. 1 senedir problem yok.Ben yağladım, şimdilik ses kesildi devam ederse artık bir çaresine bakacağız. Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Uzun suredir forumda yoktum ama maşallah abi hiç durmamissin , yapılan herşey çok kalite çok şık . Piyasadaki arabaciyim diye gecinenlere kaç basarsin bilemiyorum [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Haziran 2015 Yazar Paylaş 23 Haziran 2015 Uzun suredir forumda yoktum ama maşallah abi hiç durmamissin , yapılan herşey çok kalite çok şık . Piyasadaki arabaciyim diye gecinenlere kaç basarsin bilemiyorum [emoji23] Eyvallah kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Abim yine on numara seyler yapmissin eline saglik. Kac tane cakma d sinifi arac eskitir bu yildiz bu bakimla. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2015 Eski ve görünümünü sevmediğim şu kornaları orjinal bosch ile değiştim 5 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Hayırlı olsun Furkan, güle güle kornala. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts