Sani Gerşon 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 seger marka yani made in bursa 3 sene önce aldırdığın Fiamm sanıyorum ömrünü doldurdu ama Renault Renaullt olalı böyle ses görmemiştir hayatında Tekrar tekrar sağol Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2015 seger marka yani made in bursaYenisi bosch made in Germany Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 hala made in bursa. sticker a bakma 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Stebel italy en dayaniklisi ucuz kornalarda. Hella nin 200 liralik eski mercedes dit dit cift tonlusu var, w124 kasanin efsane kornasi en guzeli, pahali ama deger. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2015 Stebel italy en dayaniklisi ucuz kornalarda. Hella nin 200 liralik eski mercedes dit dit cift tonlusu var, w124 kasanin efsane kornasi en guzeli, pahali ama deger.Ben dit olanları sevmimmm Ali abim. Bu iyi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Ben dit olanları sevmimmm Ali abim. Bu iyi. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 abi bizim motor yağı 0-40 mı 10-40 mı unuttum yine Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2015 abi bizim motor yağı 0-40 mı 10-40 mı unuttum yine Ben 0-40 Mobil tam sentetik kullanıyorum ama 5-40 da kullanabilirsin. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Korna sesi nasıl abi kalın mı ince mi? Benimki de bozuk ama takıntılıyım korna sesi konusunda kalın arıyorum bir de soketler standart mı abi? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2015 Korna sesi nasıl abi kalın mı ince mi? Benimki de bozuk ama takıntılıyım korna sesi konusunda kalın arıyorum bir de soketler standart mı abi?Kusura bakma sorunu görmemişim. Benim aldığım 400Mhz ve 500 MHz lik bir korna, Mercedes'in orjinali 410-520 bu ince değil ama kalında değil. Soketleri standart Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2015 Detaylı iç temizlik yaptım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/273029-detayl%C4%B1-hal%C4%B1deri-d%C3%B6%C5%9Feme-temizli%C4%9Fibak%C4%B1m%C4%B1/ Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Eski ve görünümünü sevmediğim şu kornaları orjinal bosch ile değiştim Yayırlı olsun fiyatı ne kadar Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2015 Bu hafta sonunu komple araçlara ayırdım. Öncelikle Sürücü tarafındaki aynada da bir kablo kopması vardı, onuda diğeri gibi söküp tamir ettim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/260496-mercedes-w203-haf%C4%B1zal%C4%B1-ayna-pozisyon-problemi-%C3%A7%C3%B6z%C3%BCm%C3%BC/ Daha sonra uzun zamandır aklımda olan kirli pasaklı emniyet kemerlerine müdahale ettim. Forumlardan okuduğum kadarıyla ATAŞ vinet ile bu işe giriştim. Tabiki 1/5 oranında seyrelterek kullandım. Kurusun bakalım işe yaramış mı? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Dün yaptığım araç kamerası için ve LPGMeter'in kablolarının toplanması işinden sonra http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/271705-ara%C3%A7-kameras%C4%B1-i%C3%A7in-gecikmeli-kapanma-tesisat%C4%B1/ Bugün; Uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü yapmadığım; özellikle düşük devirlerde balans sesi yapan kalorifer motorunu nihayet söktüm, kirden tozdan arındırıp gerekli noktalarını yağlayıp geri taktım. Şimdilik ses yok artık. Birde kapı tirimlerinin kırılan dökülen klipslerini bir güzel yeniledim mis gibi oldu abi bizimde 3. kademeyi geçince hafif rüzgar ıslığı gibi bi ses başladı kolay mı sökmek ne dersin girişeyim mi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Aralık 2015 Yazar Paylaş 10 Aralık 2015 abi bizimde 3. kademeyi geçince hafif rüzgar ıslığı gibi bi ses başladı kolay mı sökmek ne dersin girişeyim mi Mustafa bunu sökmek kolay torpidonun altındaki muhafazayı sökünce direk motoru görürsün, sökerken biraz eğilip büğülmen gerekiyor ama, sökersin. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Şubat 2016 Yazar Paylaş 21 Şubat 2016 310.000 km bakımı yapıldı 8 litrecik Mobil 0w-40 doldurduk 4 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 19 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2016 Bugün eskiyen kaput amörtisörlerini çift oalrak değiştim, ayrıca K&N filtrelerin bakımını yaptım. Birde yine ustacıkların takmayı beceremediği ve bu yüzden içeriye bir sürü toz alan sol arka stop u söktüm ve problemi giderip tekrar taktım 6 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2016 Geçenlerde aklımda kalan bir kaç problemi giderdim. Öncelikle daha önce Autoking de boyattığım sağ arka çamurluğun üstündeki paslananan kısmı, bu kez işin ehli ustada iç taraftan pütür atılarak tekrardan boyattım, sağ arka çamurluk lokal boyalı oldu ama olsun çürümesinden iyidir Şanzımanın vites kolu keçesini geçen 300.000 bakımında unutmuşuz değişmeyi, oradan yağ kaçırıyordu, görüntü kötü oluyordu. Şanzıman yarım aşağı indi ve keçe değişti, 3 litre yağıda arada yenilendi. Sol ön çamurluk davlumbazı otobanda giderken yerinden çıkıp tekere sürterek parçalanmıştı (çıkan ses arabanın komple motoru aşağı indirdiği yönündeydi, bayağı tırstırdı, neyseki plastik bir parçaymış sadece ) Şimdilik bu kadar.... 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Geçenlerde aklımda kalan bir kaç problemi giderdim. Öncelikle daha önce Autoking de boyattığım sağ arka çamurluğun üstündeki paslananan kısmı, bu kez işin ehli ustada iç taraftan pütür atılarak tekrardan boyattım, sağ arka çamurluk lokal boyalı oldu ama olsun çürümesinden iyidir Şanzımanın vites kolu keçesini geçen 300.000 bakımında unutmuşuz değişmeyi, oradan yağ kaçırıyordu, görüntü kötü oluyordu. Şanzıman yarım aşağı indi ve keçe değişti, 3 litre yağıda arada yenilendi. Sol ön çamurluk davlumbazı otobanda giderken yerinden çıkıp tekere sürterek parçalanmıştı (çıkan ses arabanın komple motoru aşağı indirdiği yönündeydi, bayağı tırstırdı, neyseki plastik bir parçaymış sadece ) Şimdilik bu kadar.... Eline sağlık Furkan. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Eline sağlık Furkanım, yıldız giderek gençleşiyor maşallah.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts