Furkan Avcı 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 Xenon ampülleri Osram Xenarc 66240 Classic 4300 K ile değiştirdim, Resmen iki yıldır geceleri kör geziyormuşum. Işık şiddeti ciddi derecede iyileşti. Bir de Eskişehir'de kapalı otoparkta tam usulüne göre ayar yaptım ki maaşallah çok iyi oldu. (www.geceucusu.com sağolsun) 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Eline saglik Furkan, bende memnunum mercedesin gece aydinlatmasindan. Gelince oraya test yapariz 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Abi aldığın yerin linkini de paylaşsana. Çakmalarla uğraşmayalım sonra. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 Abi aldığın yerin linkini de paylaşsana. Çakmalarla uğraşmayalım sonra. Hakan Kurt .com 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 abi asker dönüşü bi tane de ben alyım diyorum ama 40 bin civarı bu kasa bulur muyuz düzgün. ya 200K yada seninki gibi atmosferik ama ciğerli 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Niye ki Serdar'ınki, Memet Emmi'ninki neden satteyse ondan. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Bu araba satte. Bence de bunların gendi imalatı, alınmaz yanı. 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Abi aldığın yerin linkini de paylaşsana. Çakmalarla uğraşmayalım sonra. Alacağın zaman haber ver canım Furkan gelmiyor musun bu taraflara bir görüşelim deniyelim görelim 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Ocak 2015 Yazar Paylaş 5 Ocak 2015 Alacağın zaman haber ver canım Furkan gelmiyor musun bu taraflara bir görüşelim deniyelim görelim Süha hocam, yakın zamanda planda yok ama gelirsem muhakkak bir buluşmaya denk gelecek şekilde ayarlamak istiyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Süha hocam, yakın zamanda planda yok ama gelirsem muhakkak bir buluşmaya denk gelecek şekilde ayarlamak istiyorum Habersiz gelip gidersen yanarsın zaten Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Bugün 3-4 gündür peydah olan bir problemi tespit edip düzelttim. 3 gün önce araç Soğutma sıvısı seviyesi düşük diye uyarı verdi, akşamdı genleşme kabını fener ile kontrol ettim sıvı seviyesi düşmüştü lakin kapta su görünüyordu, eve kadar gittim üstünü antifriz ile tamamladım, ertesi gün akşam tekrar uyarı verince, bir yerlerde ya kaçak var yada daha beteri ama nerde? Ben hortumlarda, radyatörde, devir-daimde, termostatta vs kaçağı ararken şüpheliyi buldum Genleşme kabına radyatörden gelen ince hortumun (fazlalık suyu tahliye eden) kaba giriş yaptığı yer çatlamış, su ısınınca basıncında etkisiyle su buradan aşağıya çamurluk aralığına dökülüp/fışkırıp gidiyormuş. Öncelikle bölgeyi Loctite 7063 temizleyici ile iyice antifiriz-su karşımından temizledim, çatlak kısmı önce Pattex ile doldurup yapıştırdım ve sonra meşhur SUN-FIX ile tedaviye devam ettim. Yaklaşık 7-8 saat kuruduktan sonra tahliye borusunu tekrar monte ettim, arabayı çalıştırmadım ama yarın ak koyun kara koyun belli olacak 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Ustam sen bilirsin ama genlesme kabi cok pahali degilse yenisini alip tamir ettigini yedek envanterine eklesen daha iyi olmaz mi? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Gecmis olsun. Olmustur bence. Hem de eskisinden saglam olmustur. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Ustam sen bilirsin ama genlesme kabi cok pahali degilse yenisini alip tamir ettigini yedek envanterine eklesen daha iyi olmaz mi? Abi sen söyleyene kadar fiyatına bakmamıştım 60 TL imiş olmaz ise alıp değişeyim bari. Biliyorsun abi bazı küçük parçalar piyasada bulunmuyor, mercedes serviste bu kab 200-300 falandır Gecmis olsun. Olmustur bence. Hem de eskisinden saglam olmustur. Saygilarimla. Evren abi, bu SUN-FIX i çok övdüler bende ilk kez kullandım bakalım sonuç ne olacak? 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Sun-fix ile yapmadığım iş kalmadı. Çok sağlam ve dayanıklıdır. Kaynak yapmaya birebir... Bu işi çözdük o zaman 1 Yorum bağlantısı
Hasen Kara 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 (düzenlendi) Benim antifiriz de benzer sebepten eksiliyor galiba. Bi kontrol edeyim bari. 8 Şubat 2015 tarihinde Hasen Kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 Bugün test ettim yaklaşık 20 km gezdim kontrol ettim az-biraz nemlenmiş tamir ettiğim yer ama damla kadar olmamış, En kısa zamanda yenisi ile değiştireceğim Sanırım çatlağın yerini tam dolduramadım. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Mart 2015 Yazar Paylaş 1 Mart 2015 Bugün test ettim yaklaşık 20 km gezdim kontrol ettim az-biraz nemlenmiş tamir ettiğim yer ama damla kadar olmamış, En kısa zamanda yenisi ile değiştireceğim Sanırım çatlağın yerini tam dolduramadım. İşlem tamam http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/268297-mercedes-w203-su-genle%C5%9Fme-kab%C4%B1-de%C4%9Fi%C5%9Fimi/ Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Mart 2015 Yazar Paylaş 20 Mart 2015 Dün aldığımdan beri eksik olan, aracın çalınması durumunda Kasko'nun ciddi problem çıkaracağı yedek anahtarımızı yetkili serviste yaptırdık. 6 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Farlar mat kalmasın (önceki sayfalarda gördüm) kendi aracima yapıp 1 yıldan fazla kullandım wax ile desteklenirse sorun olmaz 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Mart 2015 Yazar Paylaş 20 Mart 2015 Farlar mat kalmasın (önceki sayfalarda gördüm) kendi aracima yapıp 1 yıldan fazla kullandım wax ile desteklenirse sorun olmaz Onu yapacağım, far giderse gitsin, sol taraf arabayı temizlediğimde bariz sarı duruyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Onu yapacağım, far giderse gitsin, sol taraf arabayı temizlediğimde bariz sarı duruyor.Gidecek bişey yok aslında zaten koruma tabakası gitmiş ki sararmış kalkmış tabaka. Görüşü bayaa etkiliyor temiz far yakın olsak el atardim ben 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts