Kerim Bilge 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 sigorta kutusunu ve ecuyu koruyor anlaşılan ? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Şubat 2014 Yazar Paylaş 28 Şubat 2014 sigorta kutusunu ve ecuyu koruyor anlaşılan ? Aynen öyle sigorta kutusu su alma sıkıntısı olmuş bazı konular okumuştum yurt dışı forumlarda %95 bu koruma kapağı yok diyedir Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Koskoca mercedes 5€ luk plastiği eksikmi çıkartmış yoksa tamircilerdemi yok olmuş? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Şubat 2014 Yazar Paylaş 28 Şubat 2014 Koskoca mercedes 5€ luk plastiği eksikmi çıkartmış yoksa tamircilerdemi yok olmuş? Yok abi, iş bilmez dingil tamirciler kaybetmiştir, Ali abide yerinde duruyordu Yok abi, iş bilmez dingil tamirciler kaybetmiştir, Ali abide yerinde duruyordu 5 değil 14 € (eyro ) 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Ustayım diye geçinen kasaplar o kadar çok ki... Abicim hayırlı olsun güle güle kullan inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Furkan bu tamircileri ne yapmalı akü kapağım ve amortisör kapakları yoktu, bende onları tamamladım sağolsun arkadaşların sayesinde. hayırlı olsun yeni kapak. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Şubat 2014 Yazar Paylaş 28 Şubat 2014 Furkan bu tamircileri ne yapmalı akü kapağım ve amortisör kapakları yoktu, bende onları tamamladım sağolsun arkadaşların sayesinde. hayırlı olsun yeni kapak. Abi çok önemli bir parça bu, öyle yabana atılacak bir parça değil yani. KÖRmüş demek yerine takmayan ustacık. 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Abi çok önemli bir parça bu, öyle yabana atılacak bir parça değil yani. KÖRmüş demek yerine takmayan ustacık. Çok önemli parça hakkaten, açilinca kaputtan damlayan tüm su tam da sigorta kutusunun oraya akiyor, çalmış da olabilirler. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Motor koruma kapağını da çoğunlukla unutuyorlar. Ya da unuttu gibi yapıyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 İyi farketmişşin Furkan bu arada o plastik parça olmasa su alıp pert oluyor ha, ilginççç, hemide merso, bu daha ilginç Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Mart 2014 Yazar Paylaş 1 Mart 2014 İyi farketmişşin Furkan bu arada o plastik parça olmasa su alıp pert oluyor ha, ilginççç, hemide merso, bu daha ilginç Benim bildiğim 1 senedir yoktu muhtemelen daha öncesinden yoktur birşey olmadı, senin teori tutmaz abi Ama sonuçta kul yapmış, Allah değil. Biz eşşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım da, gerisi Allah'a emanet 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Bugün artık 50-60 km/s hızla giderken bile sert frende titreyen ve kamyon gibi ses yapan disklerimi değiştirdim. Aslında size güzel bir kendin yap konusu açabilirdim ama usta 4 disk + balata değişimi için 80 TL işçilik isteyince randevu aldım gittim. Öncelikle tüm malzemeleri Mercedes'in onaylı üreticisi ve fabrikasyon aşamasına W203 ve W211 için fren ekipmanlarını üreten Alman menşeili TEXTAR olarak aldım. Fiyat olarak merak edenler için Tüm hepsi 670 TL tuttu, Yıldızlı parça alsaydım 1.380 TL tutuyordu. Parçaları internetten aldım, ford ile alakası olmadığı için adresi yazmamda sakınca yoktur sanırım www.mercedesparcamarketi.com her seferinde kutunun içinde bir eşantiyon gönderiyor sağolsun Hakan bey. Bu seferde balata spreyi çıktı Öncelikle ön diskler ve balatalar: Eski ve yeni farkı: Arka diskler Hasan ustam (gözü gönlü tok, mercedes diye gözü dönen ustalardan değil, Allah razı olsun) Buda günün bonusu olsun: 6 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 (düzenlendi) Furkan abi maşallahı var senin Merso'nun.. O ne öyle forumdaki tek kapı çakma Merso'nun dandikliği sıfır çizemeyişi has Merso bu 30 Haziran 2014 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Furkan abi maşallahı var senin Merso'nun.. O ne öyle forumdaki tek kapı çakma Merso'nun dandikliği şoför çizemeyişi has Merso bu Eyvallah kardeşim sağolasın sanada nasip olsun inşallah. o iki kapının şıklığıda bir başka ama hakkını yemelim, şekil yani Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Eyvallah kardeşim sağolasın sanada nasip olsun inşallah. o iki kapının şıklığıda bir başka ama hakkını yemelim, şekil yani Âmin abi O eksim kapalının sahibine kılım yoksa araba şahane gerçi bi golf hele de kelline düplü golf etmez ama Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2014 Sol ön diskte balataları tutan demir klipslerden biri ara sıra diske deyip civilti sesi çıkarıyordu, tekeri söküp kaliperi söktüm, ince bir işçilikle klipsleri elden geçirdim, problem düzeldi. Her iki dış aynayı söktüm içinde biriken tozlar neredeyse betonlaşmıştı, sağ tarafın hafıza özelliğinde sıkıntı vardı acaba bundan takılıyor mudur diye açtım güzelce temizledim. Ama hafıza özelliği yine çalışmıyor Olsun en azından daha rahat yönleniyor şimdi. (derdi elektronik sanırım), Yönlendirmesinde sıkıntı yok. Birde biliyorsunuz motordaki bütün conta-sıvı contaları yeniledim. Motor yağı dolum borusunun gevşek olduğunu ve altından yağ kaçırdığını tespit ettim. içindeki demir açma yapmış ve yerinde oynuyor tam oturmuyordu, çok sert bir metal olduğu için çekiçle ince ince döverek eski formuna getirdim. sıvı conta ilede destekleyip geri yerine taktım, sıkıntı yok. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Furkan eline koluna sağlık. Sen bu gidişle servis açacak gibisin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Zaten yokmu mehmet hocam ? Furkanın garajı varya Ellerine sağlık Furkan. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Zaten yokmu mehmet hocam ? Furkanın garajı varya Ellerine sağlık Furkan. O sadece kendi için çalışıyor Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 O sadece kendi için çalışıyor Eşe dostada yardımcı oluyor benim kardeşim.. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2014 O sadece kendi için çalışıyor Öhömm http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/258394-opel-corsa-c-10-k%C3%BClb%C3%BCt%C3%B6r-kapa%C4%9F%C4%B1-contas%C4%B1-de%C4%9Fi%C5%9Fimi/?view=getnewpost Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 16 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2014 Bugün sanayideki ustamın yanına gittim, Star Diagnosis (Fordda ki IDS gibi) cihazına bağladım ve kurcalamaya başladım. Yaptıklarım: - 4 cam kumanda modülünde sıkışma algılaması pasif durumdaydı açtım. (Cam kapanırken birşey sıkışırsa otomatik durup 2 cm geri iniyor) - Aracımda orjinal Audio ve Telefon ünitesi sökük durumdaydı, bende menüden kaldırdım. - Sürücü tarafı koltuk başlığı pozisyonu kalibrasyonu yaptım. - Emniyet kemeri sesli ve ışıklı uyarısına ek olarak Digital bilgi ekranında şekilli afilli uyarıyıda açık hale getirdim. - Arıza kodu üreten iki sensörün (güneş sensörü ve arka üfleme ayar anahtarı) tespitini yapmış oldum yakında girişeceğim. - Daha önce yapılan yağ bakımlarının km bilgilerini, ne kadar yağ koyulduğunu ve her iki bakım arasında ne kadar yağ ilave edildiğini öğrendim. - Bütün fonksiyonları kısa testten geçirdim. Pahalı olmasaydı bu cihazdan kesin almıştım 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Bugün sanayideki ustamın yanına gittim, Star Diagnosis (Fordda ki IDS gibi) cihazına bağladım ve kurcalamaya başladım. Yaptıklarım: - 4 cam kumanda modülünde sıkışma algılaması pasif durumdaydı açtım. (Cam kapanırken birşey sıkışırsa otomatik durup 2 cm geri iniyor) - Aracımda orjinal Audio ve Telefon ünitesi sökük durumdaydı, bende menüden kaldırdım. - Sürücü tarafı koltuk başlığı pozisyonu kalibrasyonu yaptım. - Emniyet kemeri sesli ve ışıklı uyarısına ek olarak Digital bilgi ekranında şekilli afilli uyarıyıda açık hale getirdim. - Arıza kodu üreten iki sensörün (güneş sensörü ve arka üfleme ayar anahtarı) tespitini yapmış oldum yakında girişeceğim. - Daha önce yapılan yağ bakımlarının km bilgilerini, ne kadar yağ koyulduğunu ve her iki bakım arasında ne kadar yağ ilave edildiğini öğrendim. - Bütün fonksiyonları kısa testten geçirdim. Pahalı olmasaydı bu cihazdan kesin almıştım İyi para https://www.arizatespitcihazi.web.tr/ar%C4%B1za-tespit-cihaz%C4%B1/otomobil-ar%C4%B1za-tespit-cihazlar%C4%B1/ar%C4%B1za-tespit-cihazlar%C4%B1/mersedes-benz-ariza-tespit-cihazi-mercedes-star-diagnosis-compact-3-ar%C4%B1za-tespit-cihaz%C4%B1.html Öküz alırız o paraya Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Parası iyi de işlevi de iyi Sıkışma algılaması neden pasifmiş ki Yorum bağlantısı
Recommended Posts