ferdi yuksel 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Merhaba, En sonunda double din teyp alıp aracıma taktırdım. (Aldığım teyp linki aşağıda) Birçok söylenen şey vardı kafam karışmıştı ama iyi bir ustaya denk gelince 10 numara montajı ile birlikte arka görüş kamerası dahil kullanmaya başladım. Tek sorun direksiyon kumandası çalışmadı. (Ona da sağlık olsun diyorum) Farklı bir çerçeve almanıza gerek yok. Aynı çerçevesi üzerinde biraz iç kenar kısımları traşlanarak yerine oturtuldu. http://www.hepsiburada.com/roadstar-rd-9110n-navigasyonlu-multimedya-sistem-p-OTROADSTARRD9110N?productId=otroadstarrd9110n&categoryId=60001687 6 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Güle güle kullanın fiyatı uygunmuş... Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Hayırlı olsun kumandaya işlem yaparak uygun hale getiriliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Güle güle kullanın. Araç üzerinde ki resimleri de görmek isteriz Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Direksiyon kumandasi icin bi ara parca takiliyor. Arastirma yaptinizmi? Yorum bağlantısı
ferdi yuksel 9 Haziran 2015 Yazar Paylaş 9 Haziran 2015 Murat Karadağ yazdı: Güle güle kullanın. Araç üzerinde ki resimleri de görmek isteriz Teşekkürler, resimleri en kısa sürede paylaşacağım. Tuna İşgören yazdı: Direksiyon kumandasi icin bi ara parca takiliyor. Arastirma yaptinizmi? Bu konu ile ilgili pek araştırma yapmadım. Birebir benim taktırdığım modele uygulanmışının çalıştırıldığını (aparat ya da direkt) görürsem, düşünebilirim. Sertaç Karginer yazdı: Güle güle kullanın fiyatı uygunmuş... Teşekkür ediyorum, sağolun, fiyatına göre kullanışlı da bir cihaz. Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun kumandaya işlem yaparak uygun hale getiriliyor. Teşekkürler bilgilendirme için, dediğim gibi; birebir benim taktırdığım modele uygulanmışının çalıştırıldığını (aparat ya da direkt) görürsem, düşünebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Turgay Karaca 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Hayirli olsun gule gule kullanin. Bende ayni cihazdan dusunuyorum cuma gunu cankayada ayni cihaz icin 390tl fiyat veren bir yer vardi insallah bu ay taktiricam bende. Yorum bağlantısı
ferdi yuksel 9 Haziran 2015 Yazar Paylaş 9 Haziran 2015 Turgay Karaca yazdı: Hayirli olsun gule gule kullanin. Bende ayni cihazdan dusunuyorum cuma gunu cankayada ayni cihaz icin 390tl fiyat veren bir yer vardi insallah bu ay taktiricam bende. Fiyatı iyimiş, Size tavsiyem taktırmışken geri görüş kamerasını da taktırın. Ben taktırdığıma memnunum, taktırmasaydım aklım kalacaktı Yorum bağlantısı
ferdi yuksel 10 Haziran 2015 Yazar Paylaş 10 Haziran 2015 Arkadaşlar merhaba, 2 resim ekliyorum. işçilik iyi. çok memnun kaldım. çerçevenizi değiştirmeden double teype geçebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Enver Sedat Çetinkaya 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 ferdi yuksel yazdı: Arkadaşlar merhaba, 2 resim ekliyorum. işçilik iyi. çok memnun kaldım. çerçevenizi değiştirmeden double teype geçebilirsiniz. abi sa bnde aynısını almayı dusunuyorum da nasıl memnunmusun navigasyon u nasıl Yorum bağlantısı
ferdi yuksel 16 Haziran 2015 Yazar Paylaş 16 Haziran 2015 Enver Sedat Çetinkaya yazdı: abi sa bnde aynısını almayı dusunuyorum da nasıl memnunmusun navigasyon u nasıl Çok memnunum, zaten İGO kullanılmış navi programı olarak. 10 numara 5 yıldız. dokunmatiği de beklediğimden çok daha iyi. piyasadaki aynı işlevi gören benzerlerine göre fiyatı çok uygun ve kullanışlı, tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
berkay aydın 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 ferdi yuksel yazdı: Merhaba, En sonunda double din teyp alıp aracıma taktırdım. (Aldığım teyp linki aşağıda) Birçok söylenen şey vardı kafam karışmıştı ama iyi bir ustaya denk gelince 10 numara montajı ile birlikte arka görüş kamerası dahil kullanmaya başladım. Tek sorun direksiyon kumandası çalışmadı. (Ona da sağlık olsun diyorum) Farklı bir çerçeve almanıza gerek yok. Aynı çerçevesi üzerinde biraz iç kenar kısımları traşlanarak yerine oturtuldu. http://www.hepsiburada.com/roadstar-rd-9110n-navigasyonlu-multimedya-sistem-p-OTROADSTARRD9110N?productId=otroadstarrd9110n&categoryId=60001687 guzel olmus. peki bu teypler focus mk1lere uyurmu konsla cerceyle yoksa islem yapmak gerekiyor mu http://www.hepsiburada.com/roadstar-rd-8200n-dvd-navigasyonlu-usb-sd-multimedya-pm-otaytrd8200n Yorum bağlantısı
ferdi yuksel 13 Ekim 2015 Yazar Paylaş 13 Ekim 2015 Merhaba Berkay bey, Benim aldığım teyp 6.2 inç'ti. boyutlarına bakarsanız uyacağını düşünüyorum. Benim aracım 2004 model ford focus hatcback. çerçeve değiştirmeye gerek kalmadan halletti usta. Bu bilgilere göre değerlendirmenizi yapabilirsiniz. Selamlar.. 1 Yorum bağlantısı
berkay aydın 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 ferdi yuksel yazdı: Merhaba Berkay bey, Benim aldığım teyp 6.2 inç'ti. boyutlarına bakarsanız uyacağını düşünüyorum. Benim aracım 2004 model ford focus hatcback. çerçeve değiştirmeye gerek kalmadan halletti usta. Bu bilgilere göre değerlendirmenizi yapabilirsiniz. Selamlar.. Benim istedigim iste 6.0 inc benim merakim cerceve ile tadilat gerekmeden oturtulabilir mi ? Saygilarla... Yorum bağlantısı
Ahmet Murat Tamboğa 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hocam merhaba teybin yanlarındaki boşlukları nasıl kapattınız kutu içeriğinde bi aparat çıkıyomu onun için 1 Yorum bağlantısı
ferdi yuksel 13 Aralık 2015 Yazar Paylaş 13 Aralık 2015 Yunus Emre Karakoyun yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler arkadaşım.. Ahmet Murat Tamboğa yazdı: Hocam merhaba teybin yanlarındaki boşlukları nasıl kapattınız kutu içeriğinde bi aparat çıkıyomu onun için Kutu içeriğinde 2 tane aparat çıkıyor fakat aparatların biri ince normal teyp'ler için diğeri de kalın olduğundan uymuyor. Dediğim gibi usta yanlara 0.5 mm kalınlığında 2 plastik parça ile sağ ve soldaki boşlukları kapattı. üst ve alttan tam oturuyor zaten.. Kolay gelsin.. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Turgay Karaca yazdı: Hayirli olsun gule gule kullanin. Bende ayni cihazdan dusunuyorum cuma gunu cankayada ayni cihaz icin 390tl fiyat veren bir yer vardi insallah bu ay taktiricam bende. Turgay bey cihaz sıfırmı sıfırsa bende almak istiyorum adres verebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Onur Boga 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 merhaba, bende mediamarktten direksyon kumandası uyumlu denildiği için rd 9115n aldım ve kendim montajladım. direkson kumandasını aktifleştiremedim. iyi bir elektronikçi bulup 25 tlye hallettim adanada çok şükür. yaptığı işlemse teybin arkasındaki keygnd yi şaseye keyb yi teybin yeşil kablosuna ? buna anlam veremedim. key1 yıda orjinal teybin arkasındaki 2 kalolu ince soketteki kablolardan birine bağladı söktü diğerine bağladı sonra programladı ve sorunsuz çalışıyor şuanda. biraz uğraşın yaparsınız. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 aynı ürünü ben bir yıldır kullanıyorum sorunsuz çıktı teybin yanlarında kalan boşluklara eski silecek lastiği kesip koyabilirsiniz ben öyle yapmıştım direksiyon kumandası da çok kolay bir şekilde aktif hale getiriliyor. Yorum bağlantısı
Emre Sümbül 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Selamun aleykum ne taktirdiniz butcem biraz kisitli marka ve resim atar.misiniz araniza yeni katildim buarada Yorum bağlantısı
Onur Boga 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 dostum o üstündeki yazıları sentetik tiner ile sil, çok daha hoş duruyor. Yorum bağlantısı
Emin Onuk 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 rd9115n aldım bende 04 focus hb aracıma ama direksiyon kumandasını yapamadık. yrdımcı olacak birisi varsa numarasını verebilirmisiniz? Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc 8 Şubat 2017 Paylaş 8 Şubat 2017 guzel oturmus teyp hayirli olsun fakat gri dis kenarlar yuzunden teybin yanindaki bosluklar goze daha kolay carpiyor. sana tavsiyem kendi uyguladigim amator vinyl kaplama sendeki teyp ile full siyah konsol nede hos durur Yorum bağlantısı
Recommended Posts