Ercan Ayas 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Duman yakıtla alakalı birazda opet bol duman shell az duman Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Duman yakıtla alakalı birazda opet bol duman shell az duman 2 senedir opetten alıyom kara duman göremiyom Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Bende 5 aydir shell den aliyordum son depomu opetten aldim duman ve motor sesinde artış var sadece menzil denemek için test ediyorum Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 bnde shell den alıyorum ama opete döncek gibiyim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 Tekrar merhaba arkadaşlar Bütcem 30 - 35 bin arası peki otomobil ruhsatlı olmayan ama ticari faaliyette bulunmayan conncetler ruhsatta ne olarak geçiyor .kafam çok karıştı Aile arabası olarak kullanacagım Ticaretle ugraşmıyorum sonra benden K belgesi falan istemesinler Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 35 bin e cok güzel bir sw otomobil alinabilir yakiti ve konforu sizi memnun edecektir Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 bnde shell den alıyorum ama opete döncek gibiyim ankarada en iyi opet arsaş ankarada en iyi opet arsaş en kötüsüde erkayalar Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Arkadaşlar selam Şimdi ben 110 luk glx bir araç buldum ve ruhsatında hususı+yolcu nakli ve cinsi kısmında kamyonet yazıyor Ticari faaliyetim yok K belgesi almak zorunda degğilim galiba benim anladıgım ancak tatile giderken Valiz çanta vs gibi eşya taşıyamayacakmıyım Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Taşırsın bir sıkıntı olmaz sonuçta ruhsatta hususi ve yük nakli yazar ticari değil yani Yorum bağlantısı
Erdal Bayrak 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 Arkadaşlar selam Şimdi ben 110 luk glx bir araç buldum ve ruhsatında hususı+yolcu nakli ve cinsi kısmında kamyonet yazıyor Ticari faaliyetim yok K belgesi almak zorunda degğilim galiba benim anladıgım ancak tatile giderken Valiz çanta vs gibi eşya taşıyamayacakmıyım tabiki taşırsın buadar connet caddy kango berlingo ve benzeri arac var şahsi kullanılıyor bende dahil sadece bu tür arac alırsan her sene muayenesi var ayrıca 110 luk glx in tadı da bir başka hakkında hayırlısı neyse o olsun... Yorum bağlantısı
Misafir 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 İyi akşamlar arkadaşlar Pazartesi günü kısmet olur sa 2011 110 hlx conncet alıcam fakat Etrafımdaki insanlar yüzünden kafam çok karıştı neden mi: Şimdi bana denilen sen bu araba ile bagaj da 1 kilo domates ile polis yada maliye çevirirse ceza yı yersin diyorlarbeni Şimdi benim bütün akrabalarım köyde oturuyor köyümün şehre uzaklıgı 50 km ben köyden gelirken aracımda süt yumurta peynir vs ürünler ile geliyorum yani herkes gibi kışlık ve yazlık yiyecekler ben bunları getirirken çevirmeye girdim diyelim bana Ceza ve K belgesi istenir mi.Kullanım amacı ruhsatta yük nakli + hususi oldugu halde araç hakkında yasal işlem yapılır mı Not: ya inanın kafam acayip karıştı valla param olsa otomobil olan connect alcam arkadaş bu ney miş yaaaa Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 (düzenlendi) İyi akşamlar arkadaşlar Pazartesi günü kısmet olur sa 2011 110 hlx conncet alıcam fakat Etrafımdaki insanlar yüzünden kafam çok karıştı neden mi: Şimdi bana denilen sen bu araba ile bagaj da 1 kilo domates ile polis yada maliye çevirirse ceza yı yersin diyorlarbeni Şimdi benim bütün akrabalarım köyde oturuyor köyümün şehre uzaklıgı 50 km ben köyden gelirken aracımda süt yumurta peynir vs ürünler ile geliyorum yani herkes gibi kışlık ve yazlık yiyecekler ben bunları getirirken çevirmeye girdim diyelim bana Ceza ve K belgesi istenir mi.Kullanım amacı ruhsatta yük nakli + hususi oldugu halde araç hakkında yasal işlem yapılır mı Not: ya inanın kafam acayip karıştı valla param olsa otomobil olan connect alcam arkadaş bu ney miş yaaaa arac tutup şirket üzerine kayıtlı olsa dedikleriniz olur.Ama şahıs arabası kapılar kapalı içi tıkabasa dolu ise polisin sizi cevirmek gibi lüksü olmaz sadece toplam ağırlık önemli oda maksimum yük ağırlığı 2230 kg mı geçmeyin yeter. 13 Haziran 2015 tarihinde Furkan TANRIVEREN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 yani diyorsunuz ki Hususi kullanım oldugu ve içinde ticari yük taşınmadıgı zaman sorun yok yani Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 yani diyorsunuz ki Hususi kullanım oldugu ve içinde ticari yük taşınmadıgı zaman sorun yok yani aynen benim aracım kamyonet Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 yani köye gidip gelirken rahat rahat giderim diyorum peki arkadaşlar bu araçların siğorta ve kasko fiyatları pahalı mıdır. önceki aracım 2000 focus siğorta 265 tl kasko en dolusu 620 tl conncetin ki ne tutar Yorum bağlantısı
Erdal Bayrak 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 sigorta arac sahibinin geçmişi ile alakalı daha önce kazası varmı gibi bir de ilk defa üzerinize kamyonet alıyorsanız biraz yüksek cıkar Yorum bağlantısı
Recommended Posts