İçeriğe Yönlendir

Otomobil Ruhsatlı Connect Hakkında

Misafir

Recommended Posts

Furkan Tanrıveren

Duman yakıtla alakalı birazda opet bol duman shell az duman

2 senedir opetten alıyom kara duman göremiyom

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Bende 5 aydir shell den aliyordum son depomu opetten aldim duman ve motor sesinde artış var sadece menzil denemek için test ediyorum

Yorum bağlantısı

Tekrar merhaba arkadaşlar 

Bütcem 30 - 35 bin arası peki otomobil ruhsatlı olmayan ama ticari faaliyette bulunmayan  conncetler ruhsatta ne olarak geçiyor .kafam çok karıştı

Aile arabası olarak kullanacagım Ticaretle ugraşmıyorum sonra benden K belgesi falan istemesinler

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

bnde shell den alıyorum :D ama opete döncek gibiyim :D

ankarada en iyi opet arsaş

ankarada en iyi opet arsaş

en kötüsüde erkayalar

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar selam

Şimdi ben 110 luk glx bir araç buldum ve ruhsatında hususı+yolcu nakli ve cinsi kısmında kamyonet yazıyor Ticari faaliyetim yok K belgesi almak zorunda degğilim galiba benim anladıgım ancak tatile giderken Valiz çanta vs gibi eşya taşıyamayacakmıyım

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Taşırsın bir sıkıntı olmaz sonuçta ruhsatta hususi ve yük nakli yazar ticari değil yani

Yorum bağlantısı
Erdal Bayrak

Arkadaşlar selam

Şimdi ben 110 luk glx bir araç buldum ve ruhsatında hususı+yolcu nakli ve cinsi kısmında kamyonet yazıyor Ticari faaliyetim yok K belgesi almak zorunda degğilim galiba benim anladıgım ancak tatile giderken Valiz çanta vs gibi eşya taşıyamayacakmıyım 

tabiki taşırsın buadar connet caddy kango berlingo ve benzeri arac var şahsi kullanılıyor bende dahil  sadece bu tür arac alırsan her sene muayenesi var ayrıca 110 luk glx in tadı da bir başka hakkında hayırlısı neyse o olsun...

Yorum bağlantısı

İyi akşamlar arkadaşlar

Pazartesi günü kısmet olur sa 2011 110 hlx conncet alıcam fakat Etrafımdaki insanlar yüzünden kafam çok karıştı neden mi:

Şimdi bana denilen sen bu araba ile bagaj da 1 kilo domates ile polis yada maliye çevirirse ceza yı yersin diyorlarbeni

Şimdi benim bütün akrabalarım köyde oturuyor köyümün şehre uzaklıgı 50 km ben köyden gelirken aracımda süt yumurta peynir vs ürünler ile geliyorum yani herkes gibi kışlık ve yazlık yiyecekler 

ben bunları getirirken çevirmeye girdim diyelim bana Ceza ve K belgesi istenir mi.Kullanım amacı ruhsatta yük nakli + hususi oldugu halde araç hakkında yasal işlem yapılır mı

Not: ya inanın kafam acayip karıştı valla param olsa otomobil olan connect alcam arkadaş bu ney miş yaaaa

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren
(düzenlendi)

İyi akşamlar arkadaşlar

Pazartesi günü kısmet olur sa 2011 110 hlx conncet alıcam fakat Etrafımdaki insanlar yüzünden kafam çok karıştı neden mi:

Şimdi bana denilen sen bu araba ile bagaj da 1 kilo domates ile polis yada maliye çevirirse ceza yı yersin diyorlarbeni

Şimdi benim bütün akrabalarım köyde oturuyor köyümün şehre uzaklıgı 50 km ben köyden gelirken aracımda süt yumurta peynir vs ürünler ile geliyorum yani herkes gibi kışlık ve yazlık yiyecekler 

ben bunları getirirken çevirmeye girdim diyelim bana Ceza ve K belgesi istenir mi.Kullanım amacı ruhsatta yük nakli + hususi oldugu halde araç hakkında yasal işlem yapılır mı

Not: ya inanın kafam acayip karıştı valla param olsa otomobil olan connect alcam arkadaş bu ney miş yaaaa

arac tutup şirket üzerine kayıtlı olsa dedikleriniz olur.Ama şahıs arabası kapılar kapalı içi tıkabasa dolu ise polisin sizi cevirmek gibi lüksü olmaz sadece toplam ağırlık önemli oda maksimum yük ağırlığı 2230 kg mı geçmeyin yeter.

tarihinde Furkan TANRIVEREN tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

yani diyorsunuz ki 

Hususi kullanım oldugu ve içinde ticari yük taşınmadıgı zaman sorun yok yani

aynen benim aracım kamyonet 

Yorum bağlantısı

yani köye gidip gelirken rahat rahat giderim diyorum

peki arkadaşlar bu araçların siğorta ve kasko fiyatları pahalı mıdır.

önceki aracım 2000 focus  siğorta 265 tl kasko en dolusu 620 tl conncetin ki ne tutar

Yorum bağlantısı
Erdal Bayrak

sigorta arac sahibinin geçmişi ile alakalı daha önce kazası varmı gibi bir de ilk defa üzerinize kamyonet alıyorsanız biraz yüksek cıkar

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...