Berkcan Ergen 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Comfortline 1.2 tsi polo ya 44 bin lira diyorlardı şimdi vw yeni bir paket daha sunmuşla bu daha dolu bunada 50 bin fiyat aldım acaba 50 bin eder mi ? Lounge paketin kısaca farkları; -'Tartan' kumaş koltuk döşemesi -'Deep inox' iç dekor -'Lounge' marşpiyel kaplamaları -'Composition Media' Radyo-CD-MP3-WMA çalar (Türkçe dil seçenekli, 6,5' renkli dokunmatik ekran) -USB-in müzik çalar bağlantısı -5,5 J x 15 'Novara' alüminyum alaşımlı jantlar, 185/60 R15 lastikler -Ön çamurlukta 'Lounge' amblemi -Ön sis farları ve entegre statik dönüş farları -%65 karartılmış arka ve arka yan camlar -Karartılmış stop lambaları -Bluetooth'lu mobil telefon hazırlığı -Hız sabitleyici (Cruise Control) -Klimatronik (Tam otomatik klima) -Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası -Eve geliş-evden çıkış fonksiyonu (Coming-Leaving Home) -Otomatik yanan kısa farlar -Park mesafe sensörleri (ön/arka) -Yağmur sensörü -Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları -Yorgunluk tespit sistemi Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 ben bu paraları hayatta bu sınıfta arabaya vermem 50 liraya 2.el full bir 1.4 T A3 alınır 4 Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 ben bu paraları hayatta bu sınıfta arabaya vermem 50 liraya 2.el full bir 1.4 T A3 alınır +1907 Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 +1907 ben bu paraları hayatta bu sınıfta arabaya vermem 50 liraya 2.el full bir 1.4 T A3 alınırB sınıfı bi arabaya bu kadar vermek mantıksız ama ikinci el gönlüme göre bulamıyorum en 4 yasında boyasız araba bakıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 leon dan az ucuz.... Leon alırdım 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 B sınıfı bi arabaya bu kadar vermek mantıksız ama ikinci el gönlüme göre bulamıyorum en 4 yasında boyasız araba bakıyorum. polo benim gözümde bayan arabasıdır , kendin bineceksen 5-6 yaşında olsun nolacak? araç iyi olduktan sonra benim için 60 yaşında olsun dert değil Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 polo benim gözümde bayan arabasıdır , kendin bineceksen 5-6 yaşında olsun nolacak? araç iyi olduktan sonra benim için 60 yaşında olsun dert değilmegane 3 ler nasıl 2011 2012 model 42bin 43bin arasında fiyatları Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 0 aracin mantigi ayri ikinci elin mantigi ayri. Temiz araca binmek isteyen bu bedeli odeyecek. Artik kabullenilmesi gereken gercek arac fiyatlari yukseldi. Arac alimlarinda davranislar yaşa ve medeni duruma gore buyuk degisiklikler gosterir. Bu fiyata arac alanlarin kandirildigini dusunmek veya hata yaptiklarini dusundurmek yanlis. 0 arac almak isteniyorsa rakiplerinden de fahis farki yoksa 50.000tl normaldir. 50.000tl'ye 2002 model mercedes c200 almayi da mantikli goren olabilir, 2008 jaguar xtype'da. Bunlari alana 13 yasinda araca hayatta 50.000tl vermem diyenin de cevabi ayni sekilde kendi zevki ve gorusuyle dogru orantilidir. Bu arada ben aracin donanimini begendim. En azindan kucuk sinifta donanima gozu ac kullanici icin mutluluk verici. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 0 aracin mantigi ayri ikinci elin mantigi ayri. Temiz araca binmek isteyen bu bedeli odeyecek. Artik kabullenilmesi gereken gercek arac fiyatlari yukseldi. Arac alimlarinda davranislar yaşa ve medeni duruma gore buyuk degisiklikler gosterir. Bu fiyata arac alanlarin kandirildigini dusunmek veya hata yaptiklarini dusundurmek yanlis. 0 arac almak isteniyorsa rakiplerinden de fahis farki yoksa 50.000tl normaldir. 50.000tl'ye 2002 model mercedes c200 almayi da mantikli goren olabilir, 2008 jaguar xtype'da. Bunlari alana 13 yasinda araca hayatta 50.000tl vermem diyenin de cevabi ayni sekilde kendi zevki ve gorusuyle dogru orantilidir. Bu arada ben aracin donanimini begendim. En azindan kucuk sinifta donanima gozu ac kullanici icin mutluluk verici. Saygilarimla. Abi olayı güzel anlatmışsın. Yorumun için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 megane 3 ler nasıl 2011 2012 model 42bin 43bin arasında fiyatları şahsım adına ben fransız araçlarını sevmiyorum Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 şahsım adına ben fransız araçlarını sevmiyorumBaşka hangi markanın hangi modeline bakmalıyım sizce ? Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Çağlar Abi nin dediği gibi Leon iyi bir alternetif. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Başka hangi markanın hangi modeline bakmalıyım sizce ? kardeş nasıl bir araç istediğine bağlı 50 liraya A3,leon,Jetta,Mondeo,Süperb,Octavia gibi araçlara bakabilirsin , illaki sıfır alacam diyorsan 52 liraya jetta veriyolar , 49 liraya leon veriyolar poloya vereceğin parayla bunlardan birisini alabilirsin mesela Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 reklamdaki 52binlik jettayı satıcılar bulamadı sormuştuk doğuş clasico 1 Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 reklamdaki 52binlik jettayı satıcılar bulamadı sormuştuk doğuş clasicoEvet 52 bine jetta yok diye biliyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 vesile ileLeon da 52.9 oldu geçen hafta Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Donanım güzel. Ancak sınıfına göre yüksek rakam. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 52 ye 1.2 tsi hemen hemen bundaki donanımın hepsine sahip leon var, kaldı ki lounge için 4 ay bekleme verdiler bi arkadaş kapora verdi geçen Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 53 e 1.2 tsi midline plus golf alırım. Hiç değilse golf. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 2.elde aracı satarken insanlarda gözlemlediğim arabanın doluluğundan çok hasarsız kusursuz boyasız olmasına bakıyorlar.. Dolayısıyla 53'e Golf alınma ihtimali varsa bence daha boş bir Golf de olsa 2.el de aracı değiştirirken daha az zarar ettireceğini düşünüyorum.. İnsanlar fiyat kıyaslaması yaparken çoğu zaman donanımı gözönüne almıyorlar..E polonun atıyorum 40.000 TL'ye sıfırı var neden bu 2 yaşındaki arabaya 45 istiyorsun diyor..e anlatamıyorsun bu dolu o boş.. Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 dizel fiesta titanium x tavsiye ederim, donanım olarak hemen hemen bu pakette, yorgunluk vs dışında, bi test sürüşü yapmanızı öneririm. kendi arabam sınıfı dışında kullanmadım ancak şehir içinde b sınıfı arabanın artıları güzel, yakıt ve park yönünden vede etrafı daha güzel görüyorsunuz, sınıf yükseldikçe içeriye gömülüyorsun Yorum bağlantısı
Ekin Güney 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Comfortline 1.2 tsi polo ya 44 bin lira diyorlardı şimdi vw yeni bir paket daha sunmuşla bu daha dolu bunada 50 bin fiyat aldım acaba 50 bin eder mi ? Lounge paketin kısaca farkları; -'Tartan' kumaş koltuk döşemesi -'Deep inox' iç dekor -'Lounge' marşpiyel kaplamaları -'Composition Media' Radyo-CD-MP3-WMA çalar (Türkçe dil seçenekli, 6,5' renkli dokunmatik ekran) -USB-in müzik çalar bağlantısı -5,5 J x 15 'Novara' alüminyum alaşımlı jantlar, 185/60 R15 lastikler -Ön çamurlukta 'Lounge' amblemi -Ön sis farları ve entegre statik dönüş farları -%65 karartılmış arka ve arka yan camlar -Karartılmış stop lambaları -Bluetooth'lu mobil telefon hazırlığı -Hız sabitleyici (Cruise Control) -Klimatronik (Tam otomatik klima) -Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası -Eve geliş-evden çıkış fonksiyonu (Coming-Leaving Home) -Otomatik yanan kısa farlar -Park mesafe sensörleri (ön/arka) -Yağmur sensörü -Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları -Yorgunluk tespit sistemi Kardeşim 1.2 tsı 6 iler leona binerim hemde kırmızı olur 50.500e bırakıyorlar hepsi var araçta. Bazı versiyonlarda vw de 1.2 tsı 8valf geliyor alcaksanda 16 valf olmasına dikkat et jettalar 1.2 tsı 8 valf golfler 16 valf idi dsg versiyonlarında. Fiestada olabilir titanium x paketi otomatik parklı falan hemde dizel 56 civarına alıyorsun. Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 Kardeşim 1.2 tsı 6 iler leona binerim hemde kırmızı olur 50.500e bırakıyorlar hepsi var araçta. Bazı versiyonlarda vw de 1.2 tsı 8valf geliyor alcaksanda 16 valf olmasına dikkat et jettalar 1.2 tsı 8 valf golfler 16 valf idi dsg versiyonlarında. Fiestada olabilir titanium x paketi otomatik parklı falan hemde dizel 56 civarına alıyorsun. fiestanın bir eski kasasını kullanıyoduk güzel ama 56 ya kadar çıkamam benzinli manuel düşünebilirim. Yorum bağlantısı
Ekin Güney 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 (düzenlendi) fiestanın bir eski kasasını kullanıyoduk güzel ama 56 ya kadar çıkamam benzinli manuel düşünebilirim. 1.25 82 bglik fiesta trend xlere bak sıfırlarına fiyatlarıda çok uygun 41 civarıydı. cruise control falanda var yakıt şehir içi 6.5 litre. en az 3 sene binerim diyorsan ideal. 3 Haziran 2015 tarihinde Ekin Güney tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 1.25 82 bglik fiesta trend xlere bak sıfırlarına fiyatlarıda çok uygun 41 civarıydı. cruise control falanda var yakıt şehir içi 6.5 litre. en az 3 sene binerim diyorsan ideal.anladım bakılabilir onlarda turbo var mıydı acaba ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts