Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Hakan'ın yüzünden. Toplantıları Barışın bahçede düzenlemiştir. Hep UZAK yerlerde takılıyor ondan Barış bir türlü mangal ile tanışamadı. Abi,sana daha yakın ama O kadar yakınsınız iyi sana bulaştırmamış bu durumu Bak bu doğru. Murat Ersel Çevik Abi yakında Barış 2-3 günlüğüne buraya gelecek. Eğitime alacağım. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bilmem manzarası güzel karın Doyuran yer [emoji23][emoji23][emoji23] Yanına geldiğinde markete gidiyoruz de al götür,heyecan yapıp Manava girmesin Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Abi,sana daha yakın ama O kadar yakınsınız iyi sana bulaştırmamış bu durumu Yanına geldiğinde markete gidiyoruz de al götür,Heyecan yapıp Manava girmesin Allah korusun. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Allah korusun. Mesafeyi iyi koru abi,sen bize lazımsın Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Mesafeyi iyi koru abi,sen bize lazımsın Amin Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Pide çok genel bir terim. elli türü var. hangisi? misal (ödemiş töngül) içinde kaşar olmaz. : Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Sabah sabah.. Çubuk krakerde salam yok mısır yok diye bırakmış Barış'ın bisküvi si HANIMELLER Ellerse Hanımeller.. :D Barıştaki mide yapısı beni endişelendiriyor...Balık krakeri et sanıyor : D Onun adı neydi : D Balık krakerin içinde balık yokmuydu? Yıllardır kandırılmışız desenize.. Yorum bağlantısı
Halil Gürsoylar 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 ama ipucu var PİDEM diye bak baaak )) Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Bana ne Barışın yediği yemekten, sen bana ısmarla ne olduğunu söyleyeyim Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 (düzenlendi) Valla pideden çok pizzaya benziyor . Sanki pide ustası gurur yapıp bu işi girişmiş yada yan dükkan pizzacı müşteri kaybetmeyelim diye bu işe girmişler . 2 Hafta önce Samsun'daydım Bafra'da yediğim kıymalı pidenin üzerine pide tanımıyorum artık Tuzlu baklava misali çıtır çıtırdı 3 Haziran 2015 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Bence bu hem pizza hem pide. ismi de Pi-Pi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 (düzenlendi) Geldim...Yettim ,,, O Pide dir, Barış Gardaşım da Gurmedir. Pizzayla ne Alakası var. Hem M.K Oylamaya hile karıştırmış birde kaybetmiş,,, (omesajlarınintikamıhemhkdenhemmkdenalınacakdiyenköylüsmilesi ) 3 Haziran 2015 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 Bana ne Barışın yediği yemekten, sen bana ısmarla ne olduğunu söyleyeyim Emrin olur baba [emoji106][emoji106][emoji106][emoji23][emoji23] Geldim...Yettim ,,, O Pide dir, Barış Gardaşım da Gurmedir. Pizzayla ne Alakası var. Hem M.K Oylamaya hile karıştırmış birde kaybetmiş,,, (omesajlarınintikamıhemhkdenhemmkdenalınacakdiyenköylüsmilesi ) Sen yarın gelecen buraya. Beğendiysen Bundan yaptıram.ye de Gör dünyayı [emoji23][emoji23]Yiyen ne hissetmişse o Hah işte bu. Barış'a pide demişler. O da pideyi artık bu sanıyor. Ama bunları ne diye yiyor merak ettim [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Emrin olur baba [emoji106][emoji106][emoji106][emoji23][emoji23] Sen yarın gelecen buraya. Beğendiysen Bundan yaptıram.ye de Gör dünyayı [emoji23][emoji23] Hah işte bu. Barış'a pide demişler. O da pideyi artık bu sanıyor. Ama bunları ne diye yiyor merak ettim [emoji23][emoji23][emoji23] Tamam Burgerking e de gideriz tam olur. Yok la ... ben riski göze alamadım ... O bikere pizza dır hatta pezzi dir, heç pidenin içinde mısır olurmu heç pide görmezsek pide sanacağız (nefsiyletehditeboyuneğenkusurabakmabarışdergibibakanköylüsimilesi:)) Yorum bağlantısı
Gökhan Çelik2 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 arkadaslar bu resimlerden sonra kahvaltıda kuzu şiş soyleyesim geldi....maasallah fotograflar işi gücü bıraktırır Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 Tamam Burgerking e de gideriz tam olur. Yok la ... ben riski göze alamadım ... O bikere pizza dır hatta pezzi dir, heç pidenin içinde mısır olurmu heç pide görmezsek pide sanacağız (nefsiyletehditeboyuneğenkusurabakmabarışdergibibakanköylüsimilesi:)) Burası da fena değilmiş [emoji23][emoji23]http://hanedanmaras.com/ Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 arkadaslar bu resimlerden sonra kahvaltıda kuzu şiş soyleyesim geldi....maasallah fotograflar işi gücü bıraktırır İyi bir Ciğerci bulun derim [emoji106][emoji106][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Burası da fena değilmiş [emoji23][emoji23] http://hanedanmaras.com/ Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 Tercih senin. Domino's veya hanedanocakbaşı [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Tercih senin. Domino's veya hanedanocakbaşı [emoji23][emoji23][emoji23] Bir insanı Domino's tan daha başka ne mutlu edebilir? (Hiçbirşey) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 Bir insanı Domino's tan daha başka ne mutlu edebilir? (Hiçbirşey) Dominosta pizza yememiş gibi Konuştun [emoji23][emoji23][emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Mk 12 oy alabilmişsin sadece canım hatırlatırım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 Mk 12 oy alabilmişsin sadece canım hatırlatırım Benim Görüşürüm belli senin oyuna bak [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Recommended Posts