Burak Selver 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Merhaba arkadaşlar Başlıktada belirttiğim gibi scorpio marka araç hakkında sizlerden bilgiler almak için bu başlığı açtım Mondeomu sattıktan sonra aynı kalitede hatta daha fazla konforlu fakat bütçeme uygn bir araç arayışı içerisindeyim ve scorpio buldum bir tane aracı görmeye gidicem yarın veya öteki gün , araç görünüş olarak güzel manuel vites motoruna bakıcam durumu nasıl masraf açarmı vesaire fakat araç hakkında pek bilgim olduğu söylenilemez aracı bilenler bildiklerini paylaşabilirlerse çok makbule geçer öncelikle merak ettiklerim -aracın parçasını falan bulabilirmiyiz izmirde -2.3lt 147 bg motora sahip yakıt mondeoya kıyasla ne kadar farkedebilir -piyassada fazla bulunan bir araç değil ayrıca amerikan yapımı ford masrafından kalkabilirmiyim -araç sürekli sorun çıkartabilicek potansiyelde bir araçmı siz değerli arkadaşlarım beni aydınlatıcak bilgilerinizi bekliyorum Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Geçen servise gittiğimde vardı bitane içi filan harikaydı özellikleri zaten çok fazla .İlk defa gördüm benim çok hoşuma gitti ordaki ustalar aralarında konuşuyorlardı pek parça sıkıntısı yokmuş yakıtıda sahibinin söylediğine göre gayet iyiymiş. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Scorpio= full dert, haberiniz ola. Yorum bağlantısı
Burak Selver 31 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2015 Geçen servise gittiğimde vardı bitane içi filan harikaydı özellikleri zaten çok fazla .İlk defa gördüm benim çok hoşuma gitti ordaki ustalar aralarında konuşuyorlardı pek parça sıkıntısı yokmuş yakıtıda sahibinin söylediğine göre gayet iyiymiş. Aynı şekilde benimde çok hoşuma gitti araç harika görünüyo tam amerikan tarzını yansıtıyo ama şimdi kime inanıcağımızı şaşırıyoruz teşekkürler Scorpio= full dert, haberiniz ola. Dertten kastınız nedir hocam biraz daha açabilirmisiniz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Bildiğim parça sıkıntısı ve elektrik aksamında çok fazla arıza vermesi, bir kez başladımı vay haliniz derler genelde.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Emmi uzay mekiğinde ancak bu kadar kablo olur demişti scorpio için. Bence uzak durun. 1 Yorum bağlantısı
Burak Selver 31 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2015 Bildiğim parça sıkıntısı ve elektrik aksamında çok fazla arıza vermesi, bir kez başladımı vay haliniz derler genelde.... Aslında dediğiniz gibi duyduğuma göre motor içi elektrik tesisası hakkında arızalar veriyormş genelde bilemedim şimdi napsam uzakmı dursam yoksa alsammı Emmi uzay mekiğinde ancak bu kadar kablo olur demişti scorpio için. Bence uzak durun. çok doğru bir tespit olmuş bi düşüneyim Yorum bağlantısı
Burak Selver 31 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2015 Bence bu maceraya hiç girmeyin. haklısınız asllında ama napsam karar veremedim araç beni etkiledi açıkcası biraz Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Her etkilendiğimiz ile nikah yapmayalım, bazıları platonik kalsın [emoji1] 4 Yorum bağlantısı
Onur Doğan 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 İzmirdesiniz sanırım, bi ilanım için takas teklif etmişti bi scorpio .. Lacivert renkti acaba o mu Yorum bağlantısı
Burak Selver 31 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2015 Her etkilendiğimiz ile nikah yapmayalım, bazıları platonik kalsın [emoji1] hocam iyi yazdınız tebrik ederim İzmirdesiniz sanırım, bi ilanım için takas teklif etmişti bi scorpio .. Lacivert renkti acaba o mu Evet doğru o araç siz ne düşünüyosunuz Yorum bağlantısı
Onur Doğan 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 hocam iyi yazdınız tebrik ederim Evet doğru o araç siz ne düşünüyosunuz Bişey düşünecek bi araç olmadığından düşünemiyorum Aman hocam ford fiesta da bile parça sıkıntısı çekiyoruz zaman zaman, scorpio da nolur sen düşün. Hem adam aracı elinden çıkarmak için uğraşıyor işkillendim.. Yorum bağlantısı
Burak Selver 31 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2015 Bişey düşünecek bi araç olmadığından düşünemiyorum Aman hocam ford fiesta da bile parça sıkıntısı çekiyoruz zaman zaman, scorpio da nolur sen düşün. Hem adam aracı elinden çıkarmak için uğraşıyor işkillendim.. parça konusunda haklı olabilirsiniz evet dediğiniz gibi bende farkettim aracı elinden çıkarmak için uğraşıyor soğumaya başladım ama bakalım hadi hayırlısı Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Aynı şekilde benimde çok hoşuma gitti araç harika görünüyo tam amerikan tarzını yansıtıyo ama şimdi kime inanıcağımızı şaşırıyoruz teşekkürler Dertten kastınız nedir hocam biraz daha açabilirmisiniz Sizi etkilemek gibi olmasın bende oradaki ustanın yalancısıyım araç hakkında hiç bilgim yok zaten ama içi filan muhteşemdi Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 mondeo satıldıktan sonra yapılacak iş bir üst model mondeo almaktır 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Elektrik tesisatları sıkıntılı bu araçların. Bence siz yine mondeo dan devam edin. Yorum bağlantısı
Burak Selver 1 Haziran 2015 Yazar Paylaş 1 Haziran 2015 Sizi etkilemek gibi olmasın bende oradaki ustanın yalancısıyım araç hakkında hiç bilgim yok zaten ama içi filan muhteşemdi Yo hertürlü bilgiye açığım ilginize teşekkür ederim dediğiniz gibi benide etkileyenn aracın görnüşü oldu ama içi dışı seni içi beni yakar cinsten bir araçmış anladığım kadarıyla mondeo satıldıktan sonra yapılacak iş bir üst model mondeo almaktır Kesinlikle haklısınız mondeo mk1'inide mk2'sinide kullandım gerçekten mondeo ayrı bir araba kopamıyorum maddi sorunlar olmasaydı mk2 yi satma gibi hiçbir niyetim yoktu zaten hala arıyorum o arabayı gözüm hep mk3 lerde bakalım allah nasip ederse artık Elektrik tesisatları sıkıntılı bu araçların. Bence siz yine mondeo dan devam edin. Evet dediğiniz gibi çok kişiden aynı cümleyi duydum elektirk tesisatları hakkında o sebeple vazgeçtim gibi araçtan Yine bir mondeo arayışı içerisindeyim zaten bütçeme uygun bir mondeo bulabilirsem kesinlikle alıcam teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Ben de ilgilenmiştim bu arabayla, Çeşme'den bir ilan 206586635. V6 motor istiyordum, mondeonun mk2 leri için bile platonik sev demişti Çağlar Usta Yorum bağlantısı
Burak Selver 1 Haziran 2015 Yazar Paylaş 1 Haziran 2015 Ben de ilgilenmiştim bu arabayla, Çeşme'den bir ilan 206586635. V6 motor istiyordum, mondeonun mk2 leri için bile platonik sev demişti Çağlar Usta O bahsettiğiniz çeşmedeki araca bende bakmadım değil düşündümde ama burdaki yormları okuyunca vazgeçtim bu çılgın fikrimden mondeo mk2lerin derken 2.5 v6 olan versiyonundanmı bahsediyosnuz hocam Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 O bahsettiğiniz çeşmedeki araca bende bakmadım değil düşündümde ama burdaki yormları okuyunca vazgeçtim bu çılgın fikrimden mondeo mk2lerin derken 2.5 v6 olan versiyonundanmı bahsediyosnuz hocam Evet 2.5 V6 motorlusu, Çağlar Usta neden öyle dedi detaylı sormadım. Eğer yedek parçada sorun varsa haklı olabilirler ama 2. el ya da yakıt tüketimi sebepse halen aklımın bir köşesinde durur Yorum bağlantısı
Burak Selver 1 Haziran 2015 Yazar Paylaş 1 Haziran 2015 Evet 2.5 V6 motorlusu, Çağlar Usta neden öyle dedi detaylı sormadım. Eğer yedek parçada sorun varsa haklı olabilirler ama 2. el ya da yakıt tüketimi sebepse halen aklımın bir köşesinde durur Bence yaşayıp görmekte fayda var kendiniz bindikten sonra karar vermeniz daha mantıklı olabilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 koşarak uzaklaşın...... arkaya bakmadan..... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Konuyu sabitleyelim. Diğer meraklıları da okusun. Yorum bağlantısı
Burak Selver 2 Haziran 2015 Yazar Paylaş 2 Haziran 2015 Konuyu sabitleyelim. Diğer meraklıları da okusun. Olabilir bencede benim için bir çılgınlık arayışı içinde olanlar bu konudan faydalanabilirler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts