Ömer Çayırtepe 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 (düzenlendi) Merhabalar, Arkadaşımda 2006 model megane 2 1.4 hatchback var. İlk sahibi, kazasız boyasız içi dışı tertemiz. Yakın zamanda satmayı düşünüyormuş. Başkasına satmasını istemiyorum ama fiesta'tan megane 2'ye geçmeye değer mi emin olamadım. Fiyat olarak benim arabayla hemen hemen aynı olacak. Fiesta'dan memnunum, bir sıkıntısı yok ama tek düşüncem konfor olarak geçtiğime değer mi ? Yoksa araba çok sorun çıkarır da aldığıma pişman mı eder 22 Mayıs 2015 tarihinde Ömer Çayırtepe tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Megane 2 ye geçmeye değer tabiki. Çok konforlu bir araç. Fiestadan bir üst segment. Aracın temizliğinden eminsen düşünmene gerek yok. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Yakıt olarak fiesta'dan belki bi tık daha yukarıda olabilir. Şehir içi 8-9lt'leri görüyor araç. Onun haricinde, donanımı nedir? Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Megane 2 ye geçmeye değer tabiki. Çok konforlu bir araç. Fiestadan bir üst segment. Aracın temizliğinden eminsen düşünmene gerek yok. Konfor olarak değer gibi geldi bana da. Yakıt olarak fiesta'dan belki bi tık daha yukarıda olabilir. Şehir içi 8-9lt'leri görüyor araç. Onun haricinde, donanımı nedir? authentique sanırım. Baz donanım olması lazım Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Sedana göre parçaları oldukça pahalı diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Authentique 2006b tüplüsünü 7-8 ay kullandım.Araç güzel fakat motor oldukça yetersiz... Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 hb kasalar pek tutulmuyor bir de 1.4 motor ise biraz sıkıntı. bence fiesta herzaman daha iyidir.şahsen hiç bulaşmazdım Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Authentique 2006b tüplüsünü 7-8 ay kullandım.Araç güzel fakat motor oldukça yetersiz... Çok performans hastası değilim. Şehir için kullanıyorum, fiestadan çok daha kötü değildir herhalde Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Fiestadan daha konforlu ama biraz bastığın zaman motor bas bas bağırıyor.Tabi aldığınız fiyatta önemli.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Hem Megane 2, hem fiesta kullanmış biri olarak: Authentique olarak donanımda bir farklılık yok. Yol tutuş olarak fiesta daha iyi. Geri kalanlarda ise megane öne geçiyor: Yalıtım Direksiyon yumuşaklığı Konfor Sorunsuzluk Sedana göre parçaları oldukça pahalı diye biliyorum. Hiç bir farkı yok ki? Arka bagaj kapağı ile stoplar hariç tabi. Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Ben olsam değiştirirdim. Her haliyle Fiesta'dan iyidir. (2 sene 2006 Fiesta'ya bindim.) 1 Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Hem Megane 2, hem fiesta kullanmış biri olarak: Authentique olarak donanımda bir farklılık yok. Yol tutuş olarak fiesta daha iyi. Geri kalanlarda ise megane öne geçiyor: Yalıtım Direksiyon yumuşaklığı Konfor Sorunsuzluk Geçme niyetim konfordan dolayı, ama sorunsuz bir araba olması çok önemli tabi. O zaman ben pazarlığımı yapayım Fiestadan daha konforlu ama biraz bastığın zaman motor bas bas bağırıyor.Tabi aldığınız fiyatta önemli.. Alacağım fiyat iyi olacak büyük ihtimalle. Kendisiyle tekrar bir görüşüp sonuca bağlayacağım bakalım hayırlısı. hb kasalar pek tutulmuyor bir de 1.4 motor ise biraz sıkıntı. bence fiesta herzaman daha iyidir.şahsen hiç bulaşmazdım Doğrudur, tutulmayan kasa aslında ama söylediğim gibi araç çok temiz olduğu için her türlü satılıyor. İsteyen çok kişi var benden başka. Yorum bağlantısı
Rifat Berber 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Avrupa kasa olarak geçtiği için parça fiyatları yüksek diye biliyorum. Motoru,elektrik sistemi vs. daha pahalı. Ayrıca 1.4ler hiç tutulmadığı için fiyatı çok düşük, sanırım kasa ağır geldiği için yakıt tüketimi diğer 1.4lere göre oldukça yüksek. O yüzden alırken satmayı da düşünüyorsanız fiestadan çok daha zor satılabilir gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Erol Güven 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Megane 1,4 motora bence hiç girmeyin derim aldımmı 1,6 alabiliyorsanız birde temizini bulursanız ne ala olur . Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Merhabalar, Arkadaşımda 2006 model megane 2 1.4 hatchback var. İlk sahibi, kazasız boyasız içi dışı tertemiz. Yakın zamanda satmayı düşünüyormuş. Başkasına satmasını istemiyorum ama fiesta'tan megane 2'ye geçmeye değer mi emin olamadım. Fiyat olarak benim arabayla hemen hemen aynı olacak. Fiesta'dan memnunum, bir sıkıntısı yok ama tek düşüncem konfor olarak geçtiğime değer mi ? Yoksa araba çok sorun çıkarır da aldığıma pişman mı eder Merhaba Bobin arızasına, manyetik kaptör denilen ufacık bir sokete dünyanın parasını vermeye, göğüsten gelen sürekli tıkırtıya, yetersiz bir motor ve yüksek yakıt değerlerine, klima arızalarına, lpg ile uyumu zor olan bir motora hazırlıklı ol. parçaları ucuz değildir clio ile falan kıyaslama yaparsanız hata edersiniz. Ancak motor gücü gerçekten bu araçta yetersizdir. Ancak yol tutuşu ve frenlemesi iyidir. kendisine has bir tasarımı ve farklı tarzı ile keyifli bir araçtır. sorunsuz araç hiçbir zaman yoktur, beğenip içinize siniyorsa alın gitsin. Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 2006 model Megane'ı 3-4 sene kullanmıştım, genel olarak memnundum. 2004 Fiestanız var sanırım, ondan iyidir kesinlikle. Fiyat da farketmeyecekmiş madem, ben olsam geçerdim. Bobin ve kaptör arızaları daha çok 1.6'da yaşanıyor, 1.4 motorlar daha sorunsuz. Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 2 yıl 2004 megane2 ye bindim sorun yaşamadım şuandada 2009 megane2 ye biniyorum yine sorun yaşamadım ilk aracıma 70 bindelpg takyırmıslar aracı ben satarken 230 000 km de idi yani lpg ye on numara uyum sağlıyor motoru tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, aracı birkaç gün kullanıp ona göre karar vermeyi düşünüyorum. Hayırlısı olsun bakalım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 modeli eskimeyecek olan bir araç. 10 sene kullansanız da orijinal. tasarımında bagajı açınca içeri mi üstünüze mi su akıtması derdi vardı. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 (düzenlendi) Merhabalar, Arkadaşımda 2006 model megane 2 1.4 hatchback var. İlk sahibi, kazasız boyasız içi dışı tertemiz. Yakın zamanda satmayı düşünüyormuş. Başkasına satmasını istemiyorum ama fiesta'tan megane 2'ye geçmeye değer mi emin olamadım. Fiyat olarak benim arabayla hemen hemen aynı olacak. Fiesta'dan memnunum, bir sıkıntısı yok ama tek düşüncem konfor olarak geçtiğime değer mi ? Yoksa araba çok sorun çıkarır da aldığıma pişman mı eder 5 sene 2005 model megane sedan kullandım çok net söylüyorum konforu çok ama çok iyidir hele hele fiestadan sonra sizi konfor olarak cok memnun eder.Meganeden sonra focus kullandım hala megane nin konforunu mumla arıyorum.Ancak 1.4 motordan pek fazla bir beklentiniz olmasın. 23 Mayıs 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts