Tevfik Özdemir 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Hp 2515 yazıcım var. İlk kartuşlar bitene kadar kullanıldı sonra bir müddet kullanılmayarak evde bekledi. Geçen gün açtığımda ise siyah kartuşu sorunsuz okuduğunu renkli kurtuşu ise bozuk uyarısı verdiğini gördüm. Orjinal hp 650 renkli kartuş aldım geldim taktım gene bozuk uyarısı aldım. Kartuşları baska bi yazıcıda denedim çalıştı. Şimdi bu yazıcı adam olur mu yoksa yenisini mi almak gerekir? Şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Varsa kontak spreyi ile kartuşların takıldığı yerdeki iletkenleri temizlemenizde fayda olabilir. Eğer böyle çözülmezse kartuşların yuvalarından yazıcı anakartına giden kablo bandında bir kopukluk olabilir. Kontak spreyi yoksa alkol veya en kötü kolonya ve bir bez parçası ile de temizleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 20 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2015 Varsa kontak spreyi ile kartuşların takıldığı yerdeki iletkenleri temizlemenizde fayda olabilir. Eğer böyle çözülmezse kartuşların yuvalarından yazıcı anakartına giden kablo bandında bir kopukluk olabilir. Kontak spreyi yoksa alkol veya en kötü kolonya ve bir bez parçası ile de temizleyebilirsiniz.Dün kartuşu taktığım yeri söktüm kolonyalı mendille iyice sildim kuruttum gene olmadı malesef sorun daha derinde sanırım Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 O zaman diğer ihtimal, iletken bandı hasar almış olabilir.. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Sorun kesinlikle kartuş takılan kafada.Eğer garantisi varsa bir takım yeni kartuş alarak garantiye gönderin,çünkü o parça pahalıdır.. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 20 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2015 Sorun kesinlikle kartuş takılan kafada.Eğer garantisi varsa bir takım yeni kartuş alarak garantiye gönderin,çünkü o parça pahalıdır..Hocam malesef garantisi yok cihazın ya kendim yapabilirsem yapıcam yada siyah beyaz cıktı ve tarayıcı niyetine kullanıcam. Malum 150 liralık yazıcıya 100 lira tamir parası vermeye gerek yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts