Onur Palız 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 Antalya uludağ otogazda atiker obd2 li sistem 1300 tl diyorlar. Lpg taktırırsam nasıl olur sorun yaşarmıyım . ustalar garanti veriyor. Hic sorun yasamassin dediler ama kararsızım. Aracım 136 000 km de 1.25 16 flair gülenyüz 2000 model Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 o paralara daha iyi markalar var yılda ortalama kac km yol yapıyorsunuz veya aylık yakıtınıız ne kadar harcıyorsunuz ortalaması nı hesaplayın değer mi değmez mi ortaya cıkar ama 2000 model 136 000 de aracı senede 9 bin gibi yol yapmış değmez gibi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 Eğer montajı yapacak ustanız iyi ve işin ehli ise bir sorun yaşamazsınız. Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 antalyada uludağ işin ehli diye duymuştum ama şans Yorum bağlantısı
Onur Palız 19 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2015 8 ayda 11000 yaptım ama yakıtdan dolayı fazla yapanıyorum 50 tl benzine şehir ici 135 km yol yapıyor yazda geldi klimada acarız artar İtalyan beyin yaparız faln dediler yeni sistem dediler ama bilmiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 Antalya uludağ otogazda atiker obd2 li sistem 1300 tl diyorlar. Lpg taktırırsam nasıl olur sorun yaşarmıyım . ustalar garanti veriyor. Hic sorun yasamassin dediler ama kararsızım. Aracım 136 000 km de 1.25 16 flair gülenyüz 2000 model onur kardeşim aynı km de aynı model aracım var öncelikle aaçla ilgili başka sorularını katşılayabilirim ben 30000 km önce akl taktırdım. 1000 tl ye. aracı alalı 2 sene 30000 km oldu. ben çok memnunum. şöyle söyleyeyim 2.1 lpg fiyatı km. de 17-18 krş yakıyorum zorlayınca en fazla 20 km oluyor. performansı aşırı dik yokuşlar hariç hissetmedim şimdiye kadar. 1 defa elektronik kontrol ünitesi arızalandı garantiden değişti sorunsuzca. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 1300 veresiye kadar az daha verilir atiker dışında birşey takılır. Yorum bağlantısı
Onur Palız 19 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2015 Bu takacakları arıza ışıgı falan yakmaz dediler Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 Lpg sorunları artık bitti. Önemli olan montaj. İşin ehli olduktan sonra hiç düşünmeyin. Yorum bağlantısı
Onur Palız 19 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2015 Ne atikermiş ya.. Antalyadada zavoli ana bayine gittim orası bile atiker takalım dedi... İtalyan beyin diyor.. Kullanan atiker takma der.. Montajcılar atiker diyor Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 en çok ekmek atikerden yeniyor demekki. obd li kitler biraz faso fiso sıralı sistemlerin nerdeyse tüm kitlerinde oksijen sensörü bağlantısı var ama bağlayan yok gibi bir şey. ki bu obd ile aynı kapıya çıkıyor. yakıt hava karışımını denetliyor. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 Türk milletinde yabancı marka takıntısı var. ecuların çoğu italyan zaten geri kalan mekanik parça zaten. İyi bir usta ile sorunsuz kullanabilirsiniz. Her zaman diyorum üst seviye markalar hariç hepsi bir benim gözümde Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Obd li sistem bağlantısını yaparlarsa arıza ışı yakıt vs gibi durumlarda hiç bir şikayeyiniz olmaz .çunku arabanın ecusunun benzinde yapmaya çalıştığı düzeltmeleri anlık olarak lpg ye uyarlıyor. Güzel bir sistem ama bağlantısını yapıp aktiflemeleri gerekli Yorum bağlantısı
Onur Palız 20 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2015 Obd li sistem bağlantısını yaparlarsa arıza ışı yakıt vs gibi durumlarda hiç bir şikayeyiniz olmaz .çunku arabanın ecusunun benzinde yapmaya çalıştığı düzeltmeleri anlık olarak lpg ye uyarlıyor. Güzel bir sistem ama bağlantısını yapıp aktiflemeleri gerekli Obd li sistem bağlantısını yaparlarsa arıza ışı yakıt vs gibi durumlarda hiç bir şikayeyiniz olmaz .çunku arabanın ecusunun benzinde yapmaya çalıştığı düzeltmeleri anlık olarak lpg ye uyarlıyor. Güzel bir sistem ama bağlantısını yapıp aktiflemeleri gerekli Nasıl emin olacağım aktivlediklerinden Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Şu şekilde demem yanlış olur ama montajı yapan ustalar ile baştan pazarlığınızı yapın. Bana taktığınız sistemin butun ozelliklerinin aktif edilmesini obd bağlantısının yapılmasını açıkça belirtin 3 yada 4 kablo bağlantısı yapacak . Birde montaj bittikten sonra program üzerinde obd nin aktif edildiğini ve görmek istediğinizi dile getirin. Üstteki yazılarda montajı yapan yerin iyi olduğunu belirtmişler problem olacağını zannetmiyorum Yorum bağlantısı
önder deli 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 herkes kısmetini yer.2010 yılında polo klasik aracımı ilk aldığımda daha hiç tüp görmemişti. ilk işim direk atiker sıralı sistem taktırdımak oldu. ikinci kez gidişim hediye olan lpg filitresini değiştirtmek olmuştu. Mersin'de taktırmaya gittiğim firmaya aracı teslim ettim ve beni iş yerime kadar bıraktılar o zamanlar 850 tl 6 taksitle taktırmıştım ve iki sene sorunsuz binip aracımı sattım. bu kadar uzun anlatmamın sebebi herkes kullandığını över nedense de kullanmadığını yerer.. site arkadaşlarımı tenzih ediyor yakın çevremdekilerin şu arkşım kullandı işte burası bozuldu şu kadar servise gitti bu kadar yattı gibi söylemlerinden sıkılıp bilmedikleri hakkında yorum yapmalarıdır. brc hiç kullanmadım ama yorum yapmıyorum. Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Ben atiker kullanıyorum ve ayarları kendim yapıyorum. Şikayetim yok. Marka önemli ama montaj ve doğru ayar daha önemli bence. Yorum bağlantısı
Recommended Posts