İçeriğe Yönlendir

Multimedya Hk.

Fuat Boran

Recommended Posts

Aynı markanın mondeo olanını kullanıyorum okdr çok denedimki en iyisi bu marka isterseniz aldığım yere aracı söylerseniz fiyat alabilirim

Yorum bağlantısı

Ayrıca ürün smart serisi her tür videoyu çalıştırıyor dvd tv usb bağlantısı navigasyonu(igo8) herşeyi var 

Yorum bağlantısı
Fuat Boran

Aynı markanın mondeo olanını kullanıyorum okdr çok denedimki en iyisi bu marka isterseniz aldığım yere aracı söylerseniz fiyat alabilirim

aracım 2011 c max txp yeni kasalardan fiyat alabilirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Fuat Boran

Ayrıca ürün smart serisi her tür videoyu çalıştırıyor dvd tv usb bağlantısı navigasyonu(igo8) herşeyi var 

nevşehirli arkadaşım hemşehriymişiz bende niğdeliyim

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

:) ne güzel memnun oldum fuat abi 15 dk kadar haber gelicek size hemen dönüş yapıcam

Bu arada haddim değil ama site içinde profil resimleri sadece kendi resmimiz oluyor diğer resimlere izin verilmiyor hem senide tanımış oluruz

tarihinde Yasin Şahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fuat Boran

:) ne güzel memnun oldum fuat abi 15 dk kadar haber gelicek size hemen dönüş yapıcam

teşekkür ederim bekliyorum

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Fuat Bey Forum kurallarımız gereği  avatar olarak kendimize ait tanınır resim koyuyoruz.

Yorum bağlantısı
Fuat Boran

Fuat Bey Forum kurallarımız gereği  avatar olarak kendimize ait tanınır resim koyuyoruz.

tamamdır düzelttim uyarı için teşekkür ederim

Yorum bağlantısı

Teyp kusursuzdur ama araca oturmamaktadır kesinlikle takılmaması gerekir uyarısı geldi yeni versiyonları gelebilir ara ara sor dedi bence şimdilik taktırmayın sonuçta para kazanıcaklar arızalı olmasa tavsiye eder en iyi fiyatı alırdım

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

tamamdır düzelttim uyarı için teşekkür ederim

Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Aynı markanın focus 2 olanını kullanıyorum. Gayet memnunum.

Yorum bağlantısı

teypte sıkıntı yok ama kasa olarak hiç biri gögüse oturmuyormuş o yuzden sıkıntılı dediler bence şimdilik beklemede kalmak en hayırlısı tabi son kara sizin

Yorum bağlantısı
Harun Emektar

Bende mondeo için avgo modeli kullanıyorum memnunum

Yorum bağlantısı

Bende mondeo için avgo modeli kullanıyorum memnunum

Benimkide avgonun yeni modeli teyp güzel ama cmax ve kuga için gögüse oturmuyor hepsi sorunlu dediler

Yorum bağlantısı
Fuat Boran

tamamdır o zaman bekleyeceğiz ve biraz daha araştıracağız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...