İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2- Direksiyon Derisi Yenilemesi.

Misafir

Recommended Posts

Yasin Şimşek

Muhteşem olmuş.

Airbagin renk tonuda uysaymış fotoğraflardan hayatta anlayamazdım sonradan yapılmış olduğunu.

Ben bunu yapmaya başlarken bile yapamıcak gibi hissettim kendimi.

1e1418a47128d9308b5a0c9af65c35a6.jpg

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Sen Bunu Dik Sana Usta Diyecem Demiştim Ya ,,, Ahanda

Ustaaaa:)

Gerçi Sende Olduğu Kadar deride de Maharet Var,,,

O danayı Hindistandan Apardık Biliyorsun;:) Uçaklarla Geldi Burda Törenlerle kesildi Derisinin Yarısı Arap Emirliklerine Yarısı da Sana gönderildi,,,Maharet deride deride :):):)

Benim yuzumden kacak et isine de girdin :p:D

Maşallah. Bu konuda bize de yol göstermiş oldunuz. Benim de böyle bir niyetin var ama hava yastığını sökerken patlatirim diye korkuyorum. Var mıdır bir puf noktası? Teknik detayını pek bilmediğim için soruyorum.

Airbagi sokerken kontak anahtarini cikardim. Daha sonra airbagsiz arabayla dolastim hicbir sıkıntı olmadi.

Herkese cok tesekkur ederim.

tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Dört sekizlik bir işçilik olmuş kocaman :bravo: :bravo:  Güle güle kullanın.....

Yorum bağlantısı

Güzel olmuş, bende bugün bu işi denemek istiyorum güzel olursa yayınlarım  :)

Başlamadan önce enerji hapı al bayağı yoruyor abi :) 

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Başlamadan önce enerji hapı al bayağı yoruyor abi :)

Bende ki haplardan içersem direksiyonla falan uğraşmam ki  :p

Yorum bağlantısı

Bende ki haplardan içersem direksiyonla falan uğraşmam ki  :p

Direksiyona kanalize et abi kendini :D 

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Direksiyona kanalize et abi kendini :D

Direksiyorn çok farklı şekillerde görünüyor gözüme  :ohooh:

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Helal olsun .Ellerine sağlık. Nefis olmuş.

Yorum bağlantısı

Aklıma soktular airbag parlatma işini  ben de ustasını çağırayım dedim. :) 

Köksal hocam bu airbagi nasıl kaılıcı parlatabiliriz direksiyon derisi ile siyahı benzeşmesi ve sırıtmaması için?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Aklıma soktular airbag parlatma işini  ben de ustasını çağırayım dedim. :)

Köksal hocam bu airbagi nasıl kaılıcı parlatabiliriz direksiyon derisi ile siyahı benzeşmesi ve sırıtmaması için?

Direksiyonu deri boyası ile boyamıştım ama orta kısmı hiç boyamadım. Deri boyası tutmaz plastiği, yoğun kıvamlı trim/plastik parlatıcılar ile yeni görünüm sağlanabilir. g technic c4 ü uzun süreli parlaklık veriyor solmuş plastiklerde, incelenebilir ;)

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
İbrahim Ethem Şenkurt

Çok güzel olmuş hayırlı olsun da kafama bişey takıldı. direksiyonun solundaki cam buğu çözme düğmesinin yanında bir düğme daha var o düğme ne işe yarıyor ve neden benim arabada yok  :biggrin:  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Çok güzel olmuş hayırlı olsun da kafama bişey takıldı. direksiyonun solundaki cam buğu çözme düğmesinin yanında bir düğme daha var o düğme ne işe yarıyor ve neden benim arabada yok  :biggrin:  :biggrin:

:) Alaman mucizesi :) Arkadaş almanyadan göndermişti. Aslında sonrasında ön camım da buz düşmesi sonucu kırılmıştı ve tüm tesisat ve düğmesi hazır olmasına rağmen 200 lira fark vermek istemediğimden ısıtmalı cam taktırmadım. Velhasılıkelam ön cam ısıtması düğmesi o. Arkasında soketi ve sileceklerin orada soketleri mevcut tüm tesisatıyla ;) 

Yorum bağlantısı
önder deli

bu işin önemli noktalarından biri de kalıp aslında kalıbı bir şekilde paylaşabilseniz bizde ona göre deri kesip dikmeye çalışırız. 

Yorum bağlantısı

bu işin önemli noktalarından biri de kalıp aslında kalıbı bir şekilde paylaşabilseniz bizde ona göre deri kesip dikmeye çalışırız. 

Kalıpları mukavvadan çıkarmıştım. Hala duruyor olması lazım. Ancak çok zordu kalıp çıkarmak. Mutlaka hataları var. Ben üzerinde düzeltme yapmıştım sonradan. Paylaşmada sıkıntı yok ancak nasıl paylaşayım bir yol gösterin. Resim çeksem ölçülerini nasıl tutturacaksınız? 

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Onur Tez

bir şekilde ölçeklendirile bilir ise bende yapmak istiyorum aslında.  gerçekten 10 numara işçilik çıkarmışsınız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...