İçeriğe Yönlendir

Fiesta 1.25 Lpg Kiti Tercihi


Üzeyir Öztürk

Recommended Posts

Üzeyir Öztürk

Merhaba arkadaşlar 2015 fiesta 1.25 aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum.Motor lpgye uyumlumu? Aranizda lpg kiti taktiranlarin yorumlari ve tavsiyeleri benim icin çok önemli. Sizce hangi lpg kiti taktirmaliyim.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

lpg işinde markadan çok işçiliği yapan ustanın mahareti önemlidir, fakat aracınız zaten zayıf bir araç birde buna lpg taktırırsanız hiç keyif vermez diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Üzeyir Öztürk

Araç ekonomik sadece merak ettiğim için soruyorum. Taktıran arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Bundan önceki aracım seat ibiza atiker lpgliydi ve hiç sıkıntı çekmedim ve performansta hiç kayıp yoktu bunu expertiz merkezinde güç ölçümündede görmüş oldum. Fiesta 1.25tede sıkıntı çıkmıyorsa lpg neden olmasınki?

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Merhaba Abilerimin ve kardeşlerimin dediği gibi marka yanında işçilikte önemli lakin güç kaybı yaşanmıyor taktıran çevremde kişiler var ama ben taktırmadım araç 100 Km 5.8 LT yakıt tüketiyor eğer güç kaybınız varsa yakıt firması ve ürün gamı etki ediyor bizzat yaşadım ve şahsım adına kullanırken keyf aldığım güzel bir araç lpg ye girip ürün garantisini bozmak akıllıca gelmiyorki takılan lpg fiyatını tekradan kazanmak için ortalama 25 bin km gibi bir kullanım sonrası kara geçmeye başlıyorsunuz değermi sizce ;)

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özgen Acar

önceki aracım 1.4 fiesta lpg liydi ve herhangi bir güç kaybı yoktu gayet keyifli kullanıyordum,bence burada önemli olan amorti etme süresinden  ziyade insan psikolojik olarak rahatlıyor, 80 TL ye depoyu doldurup gönlünce gezmek güzel bir şey :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Üzeyir Öztürk
(düzenlendi)

Ben yılda min10 - max15 bin km yol yapıyorum ve aracı kısmetse en az 5yıl kullanmayı düşünüyorum. Taktırıp taktırmama konusunda henüz karar veremedim. Brc kitin yanı sıra aranızda atiker kullanan arkadaş varsa yorumlarınızı alabilirmiyim. Birde Bursada tavsiye edebileceğiniz bir lpg ustası varmı? Şimdiden teşekürler arkadaşlar

tarihinde Üzeyir Öztürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...