Emrah Akdoğan 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Dostlar herkese selamlar. Eşimin dedesini kendi dedem kadar severim ve kendisi şumlu bulgaristan doğumlu.Uzun süredir oraları tekrar görmek çok istiyor ve hazır bizim vizelerimiz varken dedeye de bi vize alıp gidelim diyoruz. Fakat şahsi arabayla geçeceğim ve birkaç korkutucu yazı okudum, aynı şekilde olumlu o kadar da kötü olmayan yazılarda okudum. Bizzat gidenlerden genel tecrübe ve tavsiyeleri duymak güzel olacaktır. Saygılar. . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 eski günler mazide kaldı. yine de tr plaka ile ceza vs yiyebiltisinz Yorum bağlantısı
Uğur Çelik 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Geçen yıl aracımla Burgaz a gittim.Dereköy sınır Kapısı'ndan giriş yaptım.Öncelikle girmeden önce uluslararası trafik sigortası yaptırmanız lazım,çok kolay Yapılıyor sınır kapısının yanında yapan yerler var..Uluslararası ehliyet normalde gerekmiyor ama bana Sınırda gümrük memuru sordu...10 levaya hallettik işi....vinetta denen hgs gibi bir şey var...Sınırda mutlaka ALIN yoksa ceza yersiniz trafik kontrolünde....eğer Sınırda bulamazsanız kasabalarda postanelerde satılıyor.alıp mutlaka cama yapıştırın...Sınırda mutlaka paranızın bir kısmını leva yaptırın...Türk plâka olduğunuz için trafik kontrollerinde durdururlar,panik yapmayın sonuçta belgeleriniz tamam...yanınıza çok fazla sigara almayın..Max 3 pakete izin veriyorlar sınırdan girerken...Birde unutmadan farınız açık olsun emniyet kemeriniz takılı ve Hız sınırlarına uyun.... 4 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 yolları bozuk dikkat edin, bir arkadaşım her hafta araba ile gidiyor yaklaşık iki senedir olumsuz bir durum olmadı şimdiye kadar. şaşıracağınız ilk olay bg ye Türkiyeden pislik geçmesin diye araç altı ilaçlı yıkama ve buna para almaları olacak. duty free bakkal gibi bir beklentiniz olmasın. Benim tavsiyem Yunanistan üzerinden bg ye geçmeniz olur yolları çok güzel Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 15 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2015 yolları bozuk dikkat edin, bir arkadaşım her hafta araba ile gidiyor yaklaşık iki senedir olumsuz bir durum olmadı şimdiye kadar. şaşıracağınız ilk olay bg ye Türkiyeden pislik geçmesin diye araç altı ilaçlı yıkama ve buna para almaları olacak. duty free bakkal gibi bir beklentiniz olmasın. Benim tavsiyem Yunanistan üzerinden bg ye geçmeniz olur yolları çok güzel Ya dedeye bulgaristan vize başvurusu yapacağız onunla yunan A giriş yapamıyoruz diye biliyorum.O yüzden mecbur Bulgardan giriş yaparız sanırım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 hız limitlerine mutlaka uyun, köylerden geçerken özellikle, köprü arkalarına gizlenmiş radarları görürsünüz. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 hız limitlerine mutlaka uyun, köylerden geçerken özellikle, köprü arkalarına gizlenmiş radarları görürsünüz. Abi bunlar ileride durdurup hemen tahsil mi ediyor? Plakaya gelecek olsa Türkiyeye döndükten sonra yabancı ülkedeki radar cezası da adrese geliyor mu? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Korhan o konuda hiç bilgim yok, biz kurallara uyarak gittiğimiz için durduranda olmadı, ceza da gelmedi. ha bide ben gittiğimde bazı radarlar elle tutmalı, çok eski tipti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts