İçeriğe Yönlendir

General Mobile Android One 4G

Sani Gerşon

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

En büyük gelişme bu işte. Esas güvenlik sorunlarından söz ederken, bu özelliğin gelmesi çok iyi oldu.

Buradaki izinleri soruyor diye anladım...

Bu tip uygulamaları önermiyorum ben. Gerçi bu sadece kayıt diyor ama şu rehberde kayıtlı olmayan kişileri bulan uygulamalardan bahsediyorum. 

Tüm rehberinizi alıyor ve havuza gömüyor. Sonra rehberinizi herkesin kullanımına açıyor. Siz de o havuzdan bilmediğiniz numaranın birilerinin rehberinde ne isimle kaydedildiğine göre bulmuş oluyorsunuz. 

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

En büyük gelişme bu işte. Esas güvenlik sorunlarından söz ederken, bu özelliğin gelmesi çok iyi oldu.

Bu tip uygulamaları önermiyorum ben. Gerçi bu sadece kayıt diyor ama şu rehberde kayıtlı olmayan kişileri bulan uygulamalardan bahsediyorum.

Tüm rehberinizi alıyor ve havuza gömüyor. Sonra rehberinizi herkesin kullanımına açıyor. Siz de o havuzdan bilmediğiniz numaranın birilerinin rehberinde ne isimle kaydedildiğine göre bulmuş oluyorsunuz.

Uygulamayı örnek olarak seçtim... Sizin dediğiniz uygulamaların yüklenmesi konusunda konusunda hiç taraftar değilim... kişisel verilerin bu tür neidüğü belirsiz database lerde toplanıp milletin kullanımına sunulması hiç güvenli değil diye düşünmekteyim... Kötü niyetli insanların ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil....
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hiç kullanmadıklarım bu şekilde

df581bd5419c13d8a5130bfe1d351b66.jpg

Kapalı herşey.

Facebook şu şekilde mesela

7b6f1fe056e3e96fd878c69aeb4910cb.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Android 6 surumu bana da geldi, gelmesine geldi de şarj tüketimi çok arttı. En çok tüketimi ise Wi-Fi yapıyor gözüküyor. Akşam doldurup yattım, sabah kalktigimda şarj yüzde 30 a inmişti. Buna ne gibi bir çözüm bulabiliriz?

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Bende öyle olmuyor, akşamdan doldurup sabaha kadar beklettiğim zaman %87 gibi saj kalıyor... 6 yı tükendikten sonra fabrika ayarlarına cevirdiniz mi ? Bide başka uygulamaların çalışmadığından emin olun...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Fabrika ayarlarına çevirmedim. Çevirdiği zaman bilgilerin kaybolur mu?

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
M.Fatih Yüce

Benim telefonda  pil %50 civarına normal sürede geliyor ondan sonra 1 saat içinde bitiyor fark edene kadarda pil bitip kapanıyor. 6,0 pil konusunda sorunlu. Çok kısa süre içinde 6,01 çıkıyor onu bekleyin.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...

Android one görüntülü konuşma ve otg desteklemiyor mu? Ayrıca Mehmet abi baştaki yorumlarda telefonu almayalım demişsin gidip ilk alan sen olmuşsun gene :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Android one görüntülü konuşma ve otg desteklemiyor mu? Ayrıca Mehmet abi baştaki yorumlarda telefonu almayalım demişsin gidip ilk alan sen olmuşsun gene :D

Şebeke üzerinden görüntülü konuşma desteklemiyor maalesef.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim telefonda  pil %50 civarına normal sürede geliyor ondan sonra 1 saat içinde bitiyor fark edene kadarda pil bitip kapanıyor. 6,0 pil konusunda sorunlu. Çok kısa süre içinde 6,01 çıkıyor onu bekleyin.

Bu yazılımdan ziyade pil sorunu abi.. Gönder garantiye.. 

Benim disco1'in pilini aynı sebeple değişmişti Servis.. 

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bu yazılımdan ziyade pil sorunu abi.. Gönder garantiye.. 

Benim disco1'in pilini aynı sebeple değişmişti Servis.. 

6,01 geçen hafta geldi ve sorun düzeldi...Harika bir telefon tam bir fiyat/performans ürünü. Benim için yeterde artar bile :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

otg desteğide cihazda yok malesef... 

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Guest Mert Boran

Bu telefon şebeke gidince uçak moduna alıyor kendini ve herseferinde pin istiyor. Sizde de öyle mi?

Yok öyle bir sorun abi. Hat turkcell.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Eşim avea kullanıyor. Telefon arada konuşurken pin soruyor. Garantiye mi göndersek.

Bence önce sim kart değişikliğine gidin derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Evet sim kartı değiştirin olmazsa servise gönderin... Servis gayet memnun edici 24 saat içinde tamir edip geri gönderiyorlar...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Tüfekçi

uyku modunda interneti kapatma özelliği var mı? ekran kapalı iken interneti kesiyor benim sony. güç tasarruf modu tarzı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...