Ahmet Aybeyaz 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Aracıma bir multimedya teyb aldım. Navigasyon Sürümü olarak İgo Primo'nun son sürümünü kurmak istiyorum.İgo Primo CE 6.0 için son sürüm kaçtır acaba?Elinde olan bilgisi olan varsa çok makbule geçecek... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Merhaba, Naviextras.com dan veya cihazın üreticisinden satın almanız gerekmektedir. Başka türlü bir paylaşım / talep varsa aklınızdan, önceden uyarayım dedim 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 13 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2015 Sani Gerşon yazdı: Merhaba, Naviextras.com dan veya cihazın üreticisinden satın almanız gerekmektedir. Başka türlü bir paylaşım / talep varsa aklınızdan, önceden uyarayım dedim Versiyon numarası söylenirse yeterli olur zaten Ürün satıcısı navione verdi güzel değil, İgo İphone da harikalar yaratıyor, o yüzden son sürümünü satın alabilirim ancak Naviextrasda satış linki bulamadım. Bulsam hemen alıcam Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Ahmet Aybeyaz yazdı: Versiyon numarası söylenirse yeterli olur zaten Ürün satıcısı navione verdi güzel değil, İgo İphone da harikalar yaratıyor, o yüzden son sürümünü satın alabilirim ancak Naviextrasda satış linki bulamadım. Bulsam hemen alıcam Başarsoft'la görüşebilir misiniz? Onların da satışı mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 13 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2015 Sani Gerşon yazdı: Başarsoft'la görüşebilir misiniz? Onların da satışı mevcut. Teşekkürler bir mail atalım başarsofta 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts