Onur Palız 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Sabah arabayı çalıştırır çalıştırmaz klimayı açıyorum yani motor daha ısınmadan bile radyotör fanı 5 saniye de bir çalışıyor duruyor sürekli sanki .....giderken yapmıyor gibi yapıyorsada fark edemedim ama rolentide kırmızı ışıkta bekliyorum calisiyo druyo calısiyo duruyo.... Birde fan devreye girerken rolanti düşüyo sonra toparlıyo ama çok düşmüyo ilk devreye girişte( bu fan radyatörün fanı 1.25 2000 flair Yorum bağlantısı
Onur Bulut 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Klima kompresörü seside geliyormu fan her çalışıp durdugunda ? Sogutması iyimi klimanın ? Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Onur Palız yazdı: Sabah arabayı çalıştırır çalıştırmaz klimayı açıyorum yani motor daha ısınmadan bile radyotör fanı 5 saniye de bir çalışıyor duruyor sürekli sanki .....giderken yapmıyor gibi yapıyorsada fark edemedim ama rolentide kırmızı ışıkta bekliyorum calisiyo druyo calısiyo duruyo.... Birde fan devreye girerken rolanti düşüyo sonra toparlıyo ama çok düşmüyo ilk devreye girişte( bu fan radyatörün fanı 1.25 2000 flair Klima gazı azlmış ise çok sık devreye girer, klima gazını kontrol ettiriniz eksik ise doldursunlar ve kaçak kontrolü yapsınlar 2 Yorum bağlantısı
Onur Palız 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 Klima buz gibi yapıyor . klima devreden hiç cikmiyor. Sadece radyatörün arkasındaki koca fan devreye giriyor cıkıyorr Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 (düzenlendi) Onur Palız yazdı: Sabah arabayı çalıştırır çalıştırmaz klimayı açıyorum yani motor daha ısınmadan bile radyotör fanı 5 saniye de bir çalışıyor duruyor sürekli sanki .....giderken yapmıyor gibi yapıyorsada fark edemedim ama rolentide kırmızı ışıkta bekliyorum calisiyo druyo calısiyo duruyo.... Birde fan devreye girerken rolanti düşüyo sonra toparlıyo ama çok düşmüyo ilk devreye girişte( bu fan radyatörün fanı 1.25 2000 flair fanı kontrol eden role var soförün önündeki role kutusunda o bozulmuş. zor bulunan parçadır ben çıkmasına 70 lira vermiştim. fan sürekli devreye girer girer cıkar rolanti oynar klimayı acınca ve giderken sanki gazı pompalıyormuşşun gibi kesik kesik gaz verir araba... 13 Mayıs 2015 tarihinde Beyazıt Gündem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Palız 19 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2015 Bugün 3 tane ford servisi olmak üzere 2 tanede klimaciya sordum hepsi baktı ve normal dedi ... Sürekli çalışırsa fan yanar dediler. Sürede normal dediler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 Sürekli çalışınca fan yanmaz Tek görevi zaten o 1 Yorum bağlantısı
Onur Palız 20 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2015 Abi kimin dedigi doğruu anlamadım .. Hepsi normal dedi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Durum normal. Klima önce daha uzun süre çalışır, sonra bir devreye girer, bir çıkar. Durum normal, kullanıma devam. Yorum bağlantısı
Onur Palız 20 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2015 Özgür bey devreye girip cıkan radyatör fanı tam 5 saniyede bir yapıyor Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Gazını kontrol ettiniz mi? Gazı azalınca da dediğiniz gibi yapıyor. 2004 fiestamda aynısını yaşamıştım. Gaz basınca düzgün çalıştı. Yorum bağlantısı
Fatih Karakeçi 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Aynısı bendede vardı klimacı bir ustaya götürdüm sanayide radyatör fanının rezistans ının, yavaş çalışmayı sağlayan yeri bozulmuş dedi parçayı çıkartıp içerde tamir edip getirdi ve sorun ortadan kalktı çok cüzi bir miktar ile. Yorum bağlantısı
Onur Palız 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Sorun çözüldü radyatör fan müşürün degişti mükemmel 50 TL işçilik dahil 2 dkda yaptilar çok basit fatihin dediği parça sanirim Yorum bağlantısı
Fatih Karakeçi 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Onur Palız yazdı: Sorun çözüldü radyatör fan müşürün degişti mükemmel 50 TL işçilik dahil 2 dkda yaptilar çok basit fatihin dediği parça sanirimAynen müşür dü sanırım değişmesine gerek varmı diye sordum tamir edilir durumda dedi bende 25 tl verdim sorun ortadan kalktı. Klimam açıkken radyatör sürekli yavaşta çalışıyor hissedilmiyor içerden. Normal olan buymuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts