Özgen Acar 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Ben iki yıl olarak biliyorum fakat ruhsatta ilk muayene 2016 mayıs olarak yazılmış,bir yanlışlık mı var yoksa sistem mi değişti? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 eskiden ruhsat veriliiş günü sonrası 2 yıldı artık fabrika çıkış tarihi sonrası 2 yıl Yorum bağlantısı
Özgen Acar 10 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2015 abi ruhsatta ilk muayne geçerlilik süresi 28.04.2016 yazıyor ,daha aracı geçen hafta aldım biliyosun,bu durumda üretileli 1 yıl geçmiş mi oluyor o da saçma geldi sipariş yetişmeyen bi araç için..sence sorun nedir? Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 eskiden ruhsat veriliiş günü sonrası 2 yıldı artık fabrika çıkış tarihi sonrası 2 yıl Bu yeni mi oldu ? Fabrika çıkışı 3 yıl olması Lazım abi. Benim aracım öyleydi en azından Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 (düzenlendi) Tüvtürk'e baksaydınız şu ibareyi görecektiniz " İlk bir yaş ve sonrası yılda bir muayene edilmelidir. (Taksi, kamyon, otobüs vb. ticari araçlar bu gruba dâhildir.) " 10 Mayıs 2015 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Bu yeni mi oldu ? Fabrika çıkışı 3 yıl olması Lazım abi. Benim aracım öyleydi en azından Ben binek olarak yazmışım pardon Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 (düzenlendi) Hopp aydınlatayım kardeşim senin aracında kamyonet ( hususi ) yazar yani ticari versiyonu bu nedenle aldığın an itibariyle 1 yıl vizelidir. her yıl vizesi vardır otomobil ruhsatlı alımlarda bazı markalarda ilk alım sonrası iki yıldır.ama ford da 3 yıldır. yani normal seneye vizeye gireceksin 10 Mayıs 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 abi ruhsatta ilk muayne geçerlilik süresi 28.04.2016 yazıyor ,daha aracı geçen hafta aldım biliyosun,bu durumda üretileli 1 yıl geçmiş mi oluyor o da saçma geldi sipariş yetişmeyen bi araç için..sence sorun nedir? öyle oluyor üretim tarihi üstünden başlıyor ilk muayene. ruhsattan 6 sonra muayeneye giden de var. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Hopp aydınlatayım kardeşim senin aracında kamyonet ( hususi ) yazar yani ticari versiyonu bu nedenle aldığın an itibariyle 1 yıl vizelidir. her yıl vizesi vardır otomobil ruhsatlı alımlarda bazı markalarda ilk alım sonrası iki yıldır.ama ford da 3 yıldır. yani normal seneye vizeye gireceksin Aynen seneye muayeneye girecek araç dert olmasa gerek 15 bin lira hususi farkı vermekten iyidir Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Aynen seneye muayeneye girecek araç dert olmasa gerek 15 bin lira hususi farkı vermekten iyidir 100 de 100 doğru 30 dk gir çık mis gibi 15 bin cepte sıcak sıcak Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 100 de 100 doğru 30 dk gir çık mis gibi 15 bin cepte sıcak sıcak Aynen öyle Yorum bağlantısı
Özgen Acar 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Hopp aydınlatayım kardeşim senin aracında kamyonet ( hususi ) yazar yani ticari versiyonu bu nedenle aldığın an itibariyle 1 yıl vizelidir. her yıl vizesi vardır otomobil ruhsatlı alımlarda bazı markalarda ilk alım sonrası iki yıldır.ama ford da 3 yıldır. yani normal seneye vizeye gireceksin anladım abi sağolasın 1 yıl erken başladı masrafı diyelim Aynen seneye muayeneye girecek araç dert olmasa gerek 15 bin lira hususi farkı vermekten iyidir o açıdan bakınca insan bi rahatlıyor zaten öyle oluyor üretim tarihi üstünden başlıyor ilk muayene. ruhsattan 6 sonra muayeneye giden de var. Sağolasın abi ucu bize dokunsa da yeni bir şey öğrendim diye kendimi rahatlatıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts