Fikret Özsoy 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Başarsoftun haritasını kullanan arkadaşlar güncelleme yapabilirler. 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 aile dostumuzda jameson 813 gps indash teyp var onda igo başarsoft haritası var bi türlü güncellemeyemedim naviextras programı hafıza kartını görmüyor. haritada bulamadım güncel :/ 2 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 7 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2015 Yildirim Karaca yazdı: Nasıl yapıyorduk güncellemeyi Naviextras programı bilgisayarda kurulu olmalı. Cihaz taşınabilir ise USB ile bağlanıp güncellenebilir. Araçta ise flash kart bilgisayara takılıp güncellenebilir. Kolay gelsin. Tuna İşgören yazdı: aile dostumuzda jameson 813 gps indash teyp var onda igo başarsoft haritası var bi türlü güncellemeyemedim naviextras programı hafıza kartını görmüyor. haritada bulamadım güncel :/ Başka bir bigisayarda denediniz mi? Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Fikret Özsoy yazdı: Naviextras programı bilgisayarda kurulu olmalı. Cihaz taşınabilir ise USB ile bağlanıp güncellenebilir. Araçta ise flash kart bilgisayara takılıp güncellenebilir. Kolay gelsin. Başka bir bigisayarda denediniz mi? evet 2 tane değişik bilgisayarda denedim malesef olmadı . haritayı indirip manuel olarak klasöre atınca güncelleniyor öyle yapıcam artık 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Bir kaç gündür,güncelleme yapmaya çalışıyorum Naviextras programını kullanarak,ama her seferinde sunucuya bağlanmaya çalışıyor saatlerce..Bende bıraktım uğraşmayı.Bu konudan sonra tekrar deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 7 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2015 Hakan Erken yazdı: Bir kaç gündür,güncelleme yapmaya çalışıyorum Naviextras programını kullanarak,ama her seferinde sunucuya bağlanmaya çalışıyor saatlerce..Bende bıraktım uğraşmayı.Bu konudan sonra tekrar deneyeceğim. Naviextrası yeniden kurup deneyin derim. Bugün gücelledim sorun yok. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Fikret Özsoy yazdı: Naviextrası yeniden kurup deneyin derim. Bugün gücelledim sorun yok. Teşekkür ederim Hocam,yarın deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Ben de hem arabadaki multimedianın navigasyonunu hem de diğer navitech navigasyon cihazımı güncelledim. Ancak, araçtaki navigasyonu manuel olarak güncelledim. Sd karta poi, map dosyalarını kopyala yapıştır yaptım. Sorunsuz çalışıyor... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Navix marka double kullanıyorum iGO var manuel olarak güncelleme yapabilir miyiz acaba? Navi kartına Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 8 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2015 Ozan Altundal yazdı: Navix marka double kullanıyorum iGO var manuel olarak güncelleme yapabilir miyiz acaba? Navi kartına Dizüstü varsa kartı bilgisayara takarak veya PCde adaptör kullanarak güncelleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 başarsoft haritası piranha marka navigasyon cihazında çalışıyormu acaba? Yorum bağlantısı
Turkay Enez 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Sadık Taşyürek yazdı: az önce Next navigasyon cihazımı güncelledim. speedcam dosyasını da yükledim. Sadık bey, speedcam dosyasının tarihi nedir? Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 8 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2015 Alper Başdemir yazdı: başarsoft haritası piranha marka navigasyon cihazında çalışıyormu acaba? Eğer harita başarsoft ise tanii ki çalışır. Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Fikret Özsoy yazdı: Eğer harita başarsoft ise tanii ki çalışır. Onu bilmiyorum ama daha önce naviextrasdan güncelleme yapmıştım. Nasıl öğrenebilirim haritanın başarsoft olup olmadığını? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Fikret Özsoy yazdı: Dizüstü varsa kartı bilgisayara takarak veya PCde adaptör kullanarak güncelleyebilirsiniz.İgo başarsoft mu kullanıyor? Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 8 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2015 Turkay Enez yazdı: Sadık bey, speedcam dosyasının tarihi nedir? Gerçi Sadık Bey'e sormuşsunuz ama izninizle cevap vereyim. Mayıs tarihli. http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=719688#.VUzUOfntmko 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Teşekkürler abi.. Güncelleyelim... 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 8 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2015 Alper Başdemir yazdı: Onu bilmiyorum ama daha önce naviextrasdan güncelleme yapmıştım. Nasıl öğrenebilirim haritanın başarsoft olup olmadığını? Naviextrastan güncellediyseniz başarsfttur. Chaz açılırken ve igo yüklenirken de görebilirsiniz. Veya cihaz açıldıktan sonra hakkında kısmından da harita ve sürümünü görebilirsiniz. Ozan Altundal yazdı: İgo başarsoft mu kullanıyor? Evet. Harita sürümünü kontrol etmek için yapmanız gerekenler: Igo8: Menü-Ayarlar-Hakkında (2.sayfa)-Haritalar Prımo: Menü-Diğer-Yardım-Hakkında-Diğer-İçerik-Haritalar Kolay gelsin... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Piranha marka,Fuga modeli olan cihazımı güncelliyemedim.Sebebi ne olabilir acaba ? Bu işaret devamlı dönüyor,daha önceden hiç böyle birşey olmuyordu. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Navi extra programını güncelle. Güncelse eski sürümleri bulup dene. Navi extrada problem olabiliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Açılınca böyle bir yazı geliyor,o halde eski sürüm arıyayım. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Hatayı google da aratırsan çözüm çıkar belki. Ama genelde sürümden kaynaklanıyor eski sürüm sorunu çözüyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts