Alper Aksakal 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Çok güzel paylaşım olmuş. Bunları birde ben deneyim. Ozan ben hala anlık tüketimi açamadım uzaktan hallet şu işi olmazmi [emoji16] Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Bu arada arabayı stop edip inerken farları açıp geri kapatınca manuel olarak follow me home özelliği aktif oluyor, yaklaşık on saniye sadece farlar açık kalıyor, stoplar yanmıyor. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Bizim Trend Cmax da iş görür mü acaba denemek gerek Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 2005 makyajsız fiestam var. Şu 10km/h hıza ulaşınca kilitlenen kapı olayını bir türlü gerçekleştiremiyorum. Burada ki yazılanların aynısını uyguladım ama, nerede hata yapıyorum anlamadım. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Çok güzel paylaşım olmuş. Bunları birde ben deneyim. Ozan ben hala anlık tüketimi açamadım uzaktan hallet şu işi olmazmi [emoji16] Uzaktan bağlanırsam klavye ile arabayı İstanbul'a kadar kullanırım nfs misali Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 2005 makyajsız fiestam var. Şu 10km/h hıza ulaşınca kilitlenen kapı olayını bir türlü gerçekleştiremiyorum. Burada ki yazılanların aynısını uyguladım ama, nerede hata yapıyorum anlamadım. İşlemin sonunda kapı kilitlerini bir seri daha aç kapa yapın, ilk denediğimde bende yapamamıştım bir kaç gün. İşlemin sonunda uzun ses duyunca olmuş demektir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Uğraşmayın fazla, bak bozucaksınız arabayı haaa 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 (düzenlendi) Kilit olayını ben sevdim abey[emoji4] iki yıldır kullanıyorum. Araba bu arada kazada yaptı kapı açılmaması gibi bir durum olmadı, şehir dışına giderken de kilidi açıyorum, problem olmuyor. 15 Haziran 2015 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Kenan Koç 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 2011 focus comfortta bir türlü oldurtamadım kapı olayını Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 16 Haziran 2015 Yazar Paylaş 16 Haziran 2015 2011 focus comfortta bir türlü oldurtamadım kapı olayını Ali abinin de dediği gibi güvenlik nedeniyle 2008den sonra çıkan fordlardan kaldırılmış. Bu nedenle çoğu kullanıcımız yapamıyor. 1 Yorum bağlantısı
Serdar İldes 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 arkadaşlar peki otomatik kilitlenmeyi ben yaptım peki nasıl iptal edicez Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 arkadaşlar peki otomatik kilitlenmeyi ben yaptım peki nasıl iptal edicez Aynı şekilde yaptıklarınızı tekrar ederek iptal edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Serdar İldes 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 teşekkürler iptal etmemdeki sebep şu arkadaş kapı kiltleri bozulur sürekli aç kapa falan dedi sizce mümkünmü böyle birşey 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 teşekkürler iptal etmemdeki sebep şu arkadaş kapı kiltleri bozulur sürekli aç kapa falan dedi sizce mümkünmü böyle birşeyKilidin işi kapanıp açılmak [emoji4] yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, ayrıca neredeyse bütün araçlarda bu özellik artık standart, bende sorun yok. Tercih sizin. Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 18 Haziran 2015 Yazar Paylaş 18 Haziran 2015 (düzenlendi) Sizin evin kapısında kol yok heralde bozulur diye koydurmadınız mı yoksa Hiçbişeycik olmaz kullanınız. 18 Haziran 2015 tarihinde Nevzat YÜKSEL tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar Yılmaz 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Az önce otomatik kapı kilitmeleme ve alarmı devreye alma özelliklerini denedim kendi 2009 (2008 kasa) Fiesta Collection Otomatik aracımda denedim ama hiçbirşey olmadı. oto kilitleme işlemini hızlı bir şekilde denedim ama aktif olmadı alarm için de fazla deneme yapmadım. Yorum bağlantısı
Efe Demir 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Meraba beyler kullanan bilen vardır illaki.2005 fiesta aracım için uyumlu elm327 cihazı ariyorum.önerisini olan var mı ? Alırız arabaya uymaz elimizde kalır filan Yorum bağlantısı
Bülent Gülşahin 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Focus 3.5 style paket aracimda kapilari kilitleyince korna kisa calmasi gibi bi ozellik varmi acaba Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Focus 3.5 style paket aracimda kapilari kilitleyince korna kisa calmasi gibi bi ozellik varmi acaba hiç sanmıyorum... Yorum bağlantısı
Kenan Koç 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Otomatik kilitlenmeyi elm kablosuyla hallettik Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Otomatik kilitlenmeyi elm kablosuyla hallettik KEŞKE DETAYLI ANLATSANIZDA BİZDE Bİ KABLOYLA HALLETSEK Yorum bağlantısı
Kenan Koç 29 Mayıs 2016 Paylaş 29 Mayıs 2016 KEŞKE DETAYLI ANLATSANIZDA BİZDE Bİ KABLOYLA HALLETSEK Elm327 kablosuyla ilgili konu mevcut forumda giderken istediğiniz kilometrede kapılar kilitleniyor.araç spor normal eko moda çekiliyor,eko mod açılıyor.araç direksiyon sistemi elektrikli ise benim bildiğim dizel araçlarda var direksiyorn moduda normal ve spor moda çekiliyor vites değiştirme uyarı lambası aktif ediliyor esp açılıyor ekranda yazıyor ama sistem olmadığı için vasat,en önemlisine geliyorum lastik basınç göstergesinide aktif ettik nasıl oluyor derseniz abs devir sayacında lastik indiği zaman tur farkından dolayı lastik inik uyarısı veriyor . KEŞKE DETAYLI ANLATSANIZDA BİZDE Bİ KABLOYLA HALLETSEK Kabloyu tedarik edersen yardımcı olurum Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Arka cam rezistans dugmesiyle bip sesini aldim fakat otomatik kilit isi olmadi. Ya ben beceriksizim ya da aracim laftan anlamiyor. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 follow me (farlarin bir sure yanik kalmaya devam etmesi ) takip olayini yapamiyorum... her turlu olayi denedim... arac comfort still.. Yorum bağlantısı
Hüseyin çokyakar 13 Temmuz 2016 Paylaş 13 Temmuz 2016 Ortalama tüketimi ayarını yapınca meğer ayarlar kısmında da otomatik kilitleme açılmış,oradan ayarları açtım, 10kmh hızda hemen kilitliyor dostum ortalama yakıt tüketimi ayarını nasıl yapıyorsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts