İçeriğe Yönlendir

Okulumuzun Bilgisayara Ihtiyacı Var

Ali Menemen

Recommended Posts

Ali Menemen

İyi akşamlar abilerim, kardeşlerim. Yaklaşık 2 yıldır bu formu takip ediyorum bu kadar yardımsever ve koca yürekli insanlar görmedim. Tanımadan, bilmeden yüzlerce belki binlerce kişinin yardımlaşmasına şahitlik ettim. Bu bağlamda ben de bu forumdan yani sizden yardım istemeye karar verdim. Okulumun sınıflarına projeksiyon cihazlarını taktık fakat bilgisayarımız eksik kaldı. Sadece projeksiyon için kullanılabilecek bir bilgisayar veya bilgisayar kasasına ihtiyacımız var. Evinde atıl durumda duran veya kullanmayan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

• Beğen 8
Yorum bağlantısı

Seve seve yapılacak bir iş. Kütüphanesi olmayan küçük bir ilçede büyüyen biri olarak bu yaptıklarınız ve duyarlılığınız için tebrik ederim. Keşke olsaydı da gönderebilseydim

Yorum bağlantısı
Ali Menemen

Oğuz Abi çok teşekkür ederim. Bu ülke ve bu ülkenin çocukları hepimizin elimizden geldiği kadar.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Ali hocam, öğretmenlerimizin çocuklarımız için yaptıkları bu güzellikleri gördükçe iftihar ediyorum, elimde kullanmadğımız packard bell bilgisayar var yalnız bildiğim kadarıyla ekran kartı çalışmıyordu, şu anda el bileğim kırık olduğundan bakamıyorum, eğer bulunmaz ise bunu tamir ettirip size yollarım hocam, biraz zamana ihtiyacım var sadece.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hocam bilgisayar öğretmeni arkadaşımla görüştüm şimdi, %90 bir bilgisayar çıkartırız dedi. Pazartesi yine haberleşelim ve gönderimini yaparız inşallah bir aksilik olmazsa. 

Yorum bağlantısı
Ali Menemen

Abilerim çok çok memnun olurum ne diyeceğimi bilemiyorum Allah hepinizden razı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Elimde eski Asus anakart,P4 1.8 işlemcili,800mhz 512 mb Rd ramli makina var.İşinizi görür ise yollayayım.ekran kartı sanırım 8mgb ve her şekilde yeter diye düşünüyorum.Tamam derseniz hafta içi kontrolünü yapayım yollayayım.Yada elinde agp 32 lik yada 64 lük ekran kartı olan arkadaşımız var ise oda onu yolarsa orada takar kullanırsınız.

Yorum bağlantısı
Ali Menemen

Oktay Abi, Yunus Abi ilginiz için çok çok teşekkür ederim. Benim bilgisayarda yapacağım iş çocuklara slayt, test vb. belgeler gösterip ders ile alakalı videolar izlettireceğim pek anlamıyorum bilgisayar işlerinden ama siz olur diyorsanız ve gönlünüzden kopuyorsa seve seve kabul ederim.

Yorum bağlantısı

Ekran kartı dediğim gibi olur ise fazlasıyla iş görür.Onlarca ekran kartı var ama çalışan yok.Hafta içi bakımını yapayım senden adresi alırım yollarım. :good1:

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...

Bir müddettir özel sorunlardan dolayı foruma giremedim.Bu dönem içinde kontrolleri yaptım fakat öncelikle beni üzen ve sizide üzecek şekilde sıkıntılar çıkarıyor.Anakart sorun yapıyor 1 çalışıyorsa 5 hiç tepki vermiyor.Elimdede sadece bu vardı egerki ilerki dönemde çözebilirsem sizinle tekrar irtibata geçerim lakin burda düzgün orada sıkıntılı olursa uğraşılarımıza değmeyecek bir makina olur kanısındayım.

2 yıldır yatıyordu.Keşke kontrolü önceden yapıpta yazsaydım. :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali ATAKUL

Elimde işinizi göreceğini düşündüğüm Lga anakart ve Pentium D işlemci var ram hdd kasada forumdan bişeyler çıkar diye umuyorum adres verin göndereyim.
Söz vermiyorum ama kasada bir arkadaşımdan falan bulursam onuda yollarım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Menemen
(düzenlendi)
5a1cd0a1be5dbd45bf7978c6ff4566e2.jpg abilerim kardeşlerim çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için Yunus Emre Çırak Hocam gönderdi kullanmaya başladık inşallah ihtiyacı olan diğer kardeşlerime lazım olur bilgisayarlarınız. Hep diyorum iyi ki bu forumluyum :) tarihinde Ali Menemen tarafından düzenlendi
  • Beğen 8
Yorum bağlantısı

Şu gülüşlere can kurban.Rabbim hepsinin ömrünü hayırlı,sağlıklı eylesin.

İyi günlerde kullanılsın.Yollamayı çok istedim,yollamış kadar mutlu oldum.Rabbim razı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yine fordclubtr yine bi güzellik. Yüreklerinize sağlık Yunus Emre Hocam ve Ali Hocam

Yorum bağlantısı

Umarım sorunsuz kullanırsınız hocam. Oktay abinin de dediği gibi gülüşler her şeye yeter. Seneye yeni binaya geçip her şeyi yenileyeceğiz gibi gözüküyor. Eğer başka bir kurum devri olmaz ise bir bilgisayar sözüm daha olsun. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

her çocuk  "1TL" göndersin suluboya alacağız ortak dersin aileler "devlet versin" demezler mi..sözün bittiği yer.

Çok sevinmiş çocuklar.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...