Fatih Altınoluk 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Hayırlı olsun... Biz de C180 de Sportcontact 5 kullanıyoruz, çok memnunuz... Teşekkürler toprağım, eskilerde arkalar bitikti ama yinede memnundum. O yüzden aynı seti aldım. Sağolasın abim, cümlemiz inşallah. İki hemşehrim ard arda yazmış. Özledim Elazığ'ı yahu. Benim Fiestanın da lastikler bitti.Babamın arkadaşı Continental bölge distribitörü.Fiyatı bana bayağı cazip verecek.O yüzden sorum nasıl diye. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 Benim Fiestanın da lastikler bitti.Babamın arkadaşı Continental bölge distribitörü.Fiyatı bana bayağı cazip verecek.O yüzden sorum nasıl diye. Sizin babanız bizimde babamız keşke almadan söyleseydiniz Ben olsam alırdım. Hangi modeli kaç TL den alacaksınız bu durumda? Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Sizin babanız bizimde babamız keşke almadan söyleseydiniz Ben olsam alırdım. Hangi modeli kaç TL den alacaksınız bu durumda? Abi valla onu bilmiyorum.195-50-15 lastiklerim var.Kışın 175-65-14 kışlık contiyi 85e aldım adetini.Sence hangi seri en iyisi ben pek anlamam da. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Teşekkürler toprağım, eskilerde arkalar bitikti ama yinede memnundum. O yüzden aynı seti aldım. Sağolasın abim, cümlemiz inşallah. İki hemşehrim ard arda yazmış. Özledim Elazığ'ı yahu... Kan çekiyor diyelim mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Benim Fiestanın da lastikler bitti.Babamın arkadaşı Continental bölge distribitörü.Fiyatı bana bayağı cazip verecek.O yüzden sorum nasıl diye. baya hörmet bir ara tanışsak çay içsek 2 Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 (düzenlendi) baya hörmet bir ara tanışsak çay içsek Kayseriye gelirsen olur abi Ama sökme takma yok lastiği veriyor gönderiyor 26 Nisan 2015 tarihinde Fatih ALTINOLUK tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Eline cebine saglik Furkan kardesim, bahsettigin gibi komple revizyon olmus, 600.000 km ye kadar bu yapilanlara kafan rahat. Rabbim kaza bela vermesin keyifle kullan insallah... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Sağol abi.araç bi kapının önüne gelsin, bakım işi için rahatsız ederim yağ felan 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Günübirlik Eskişehir ziyaretimde saolasun Furkan kardeşimi gördüm öğle vakti, bugün diil ama 2-3 gün oldu anca resimleri ekliyorum. Baya zayıflamış, mankenlik yapmaya başlamış Yeni arabamı çok kıskandı, eski Mercedes'i ile çarpmaya çalıştı ama seri ve güzel Dsg saolsun hemen sıvıştım oradan yıldız ile baka kaldı arkamdan Baktı Polo 1.4 Tdi i bile yakalayamıyor V6 Merso ile, hemen servise soktu bakım yaptırdı, şansı yok benle kapışamaz zaten 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 Eline cebine saglik Furkan kardesim, bahsettigin gibi komple revizyon olmus, 600.000 km ye kadar bu yapilanlara kafan rahat. Rabbim kaza bela vermesin keyifle kullan insallah... Allah rzı olsun abim, inşallah Allah kaza bela vermesin cümlemize... Sağol abi.araç bi kapının önüne gelsin, bakım işi için rahatsız ederim yağ felan Estağfurullah ne demek her daim Günübirlik Eskişehir ziyaretimde saolasun Furkan kardeşimi gördüm öğle vakti, bugün diil ama 2-3 gün oldu anca resimleri ekliyorum. Baya zayıflamış, mankenlik yapmaya başlamış Yeni arabamı çok kıskandı, eski Mercedes'i ile çarpmaya çalıştı ama seri ve güzel Dsg saolsun hemen sıvıştım oradan yıldız ile baka kaldı arkamdan Baktı Polo 1.4 Tdi i bile yakalayamıyor V6 Merso ile, hemen servise soktu bakım yaptırdı, şansı yok benle kapışamaz zaten Alemsin abim ya, :D Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 gurban olurum yildizaaa. Gule gule bi 300bin daha kullan. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 gurban olurum yildizaaa. Gule gule bi 300bin daha kullan. Sağolasın Sani, yildizlar sana gurban olsun 1 Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Abi yine klasik islerin , maşallah çok temiz çok bakımlı bi araba .. Nice kilometrelere insallah [emoji7] Su foruma eskisehirden fotoğraf atmayin yav çok garip oluyorum kismetse yakında gelicem zaten eskişehire 1 yada 2 günlüğüne 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 Abi yine klasik islerin , maşallah çok temiz çok bakımlı bi araba .. Nice kilometrelere insallah [emoji7] Su foruma eskisehirden fotoğraf atmayin yav çok garip oluyorum kismetse yakında gelicem zaten eskişehire 1 yada 2 günlüğüne Eyvallah kardeşim, Hızlı trene atla gel 2 saat, misafir edelim seni Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Eyvallah kardeşim, Hızlı trene atla gel 2 saat, misafir edelim seni Çok tesekkur ederim abim , hizli tren için anadolu yakasına geçmem lazim o zaten kafadan 2 saat ) 3-4 ay önce geldim otobusle 2 gün kaldım geri döndüm , İstanbul gibi bi şehirden sonra aşık etti beni kendine yine gelicem ama bu sefer haber ederim en kötü bi cay içer tanisiriz abim . Baltalamiyim konuyu tekrar maşallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Abi ellerinize ve bütçene sağlık en az 100bin kafa kuş güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Murat Gök 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Okuduk begendik hasta olduk kazasiz belasiz 1 Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Gözü kapalı binilir artık araca bu bakımdan sonra. Kazasız günlerde binin. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 Abi ellerinize ve bütçene sağlık en az 100bin kafa kuş güle güle kullan. Allah razı olsun, başka kısımdan çıkarsa bilmemde bu kısımlar için dediğin gibi olur inşallah. Okuduk begendik hasta olduk kazasiz belasizAllah razı olsun, daha iyileri size de nasip olsun inşallah. Gözü kapalı binilir artık araca bu bakımdan sonra. Kazasız günlerde binin.Teşekkürler, inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Benim Fiestanın da lastikler bitti.Babamın arkadaşı Continental bölge distribitörü.Fiyatı bana bayağı cazip verecek.O yüzden sorum nasıl diye. Sizin ebatlara uygun olan model Conti Premium Contact 5 tir. Eco Contact 5 te var ancak premium a göre daha vasat bir model. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Yıldızı parlatmışsınız Güle güle kullanın. 3000 gitti mi? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 Allah kaza bela vermesin. Allah razı olsun cümlemize. Yıldızı parlatmışsınız Güle güle kullanın. 3000 gitti mi? Lastiklerle beraber hemen hemen abi, Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 güle güle bin Furkan.amma keyifli olur şimdi kullanması 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 güle güle bin Furkan.amma keyifli olur şimdi kullanması Sağolasın abim, gerçekten öyle Allah herkese nasip etsin. Sadece ufak bir problem keyfimi kaçırdı ama tekrar sanayiye gideceğim diye Far seviye ayarı sensörünün viraj demirine olan bağlantısını yamuk yaptığımız için bozuk yolda farlar sürekli aşağı yukarı oynuyor Bu daha önce viraj demir lastiklerini kendim değiştiğimde de olmuştu. Sabahtan bir uğdayıp onu düzelteceğim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts