İçeriğe Yönlendir

Daha Güçlü Radyo Anteni Tavsiyesi

Burak Beykurt

Recommended Posts

Burak Beykurt

Merhabalar,

Radyo dinlerken gelen cızırtıya çok takılıyorum nedense.Aracım ford fiesta.Mevcut anteni söküp yerine daha iyi çene bir anten takmak istiyorum.Balıksırtı antenler çok hoş ama acaba daha mı iyi çekiyor bilemedim.Yada daha kısa antenlerden iyi çeken anten var mı?

Bu konuda anten değiştiren ve daha iyidir diyenlerden tavsiyeler bekliyorum.

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Babamda da fiesta var ama İstanbul'da cızırtılı çektiği yer yok. Anten kablonuz kırılmış, çıkmış vs olmasın?

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
  Sani Gerşon yazdı:

Babamda da fiesta var ama İstanbul'da cızırtılı çektiği yer yok. Anten kablonuz kırılmış, çıkmış vs olmasın?

Bilmem ki öyle birşey olmuş mudur acaba.Çok cızır cızır değil ama net de değil yani.arkadan ince hışırtı geliyor.Aynı radyoyu internetten açınca olduğu gibi ses gelmiyor kısacası.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
  Burak Beykurt yazdı:

Bilmem ki öyle birşey olmuş mudur acaba.Çok cızır cızır değil ama net de değil yani.arkadan ince hışırtı geliyor.Aynı radyoyu internetten açınca olduğu gibi ses gelmiyor kısacası.

Bence önce bi teyp sökülüp anten tesisatı kontrol edileli derim.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
  Sani Gerşon yazdı:

Bence önce bi teyp sökülüp anten tesisatı kontrol edileli derim.

Pufff nefes alsak masraf yahu :(  Kısa antenler var onlardan alayım diyorum görsel açıdan da orjinal anten hoş gelmiyor.Balık sırtı da fiestanın anteni önde olduğundan hoş durmayacak.Kısa anten tek yol gibi geliyor.Piyasadaki kısa antenler ile şuanki anten arasında kalite farkı falan var mı peki?

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Aracıma taktırdığım multimedyanın radyo çekim kalitesi düşüktü. Arkadan anten girişinin oraya ek aparat gibi bişeyler taktı ve canavar gibi oldu :) Araç tavanındaki anteninizi değiştirerek bence sorunu halledemezsiniz. Teybin arkasından anten girişine bakın. Aracın üzerindeki antenler genelde daha iyi oluyor alacaklarınıza göre.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
  Fırat ÖNAL yazdı:

Aracıma taktırdığım multimedyanın radyo çekim kalitesi düşüktü. Arkadan anten girişinin oraya ek aparat gibi bişeyler taktı ve canavar gibi oldu :) Araç tavanındaki anteninizi değiştirerek bence sorunu halledemezsiniz. Teybin arkasından anten girişine bakın. Aracın üzerindeki antenler genelde daha iyi oluyor alacaklarınıza göre.

Araç kamerası geldiğinde oto elektrikçiye gidicem montaj için.O sırada sorayım bakalım kablolara bir bakar mısın diye.Sizin eklediğiniz parça nedir? Olmazsa onu alıp götüreyim onu da monte etsin 

Yorum bağlantısı
Fırat Önal
  Burak Beykurt yazdı:

Araç kamerası geldiğinde oto elektrikçiye gidicem montaj için.O sırada sorayım bakalım kablolara bir bakar mısın diye.Sizin eklediğiniz parça nedir? Olmazsa onu alıp götüreyim onu da monte etsin 

Özel bir parça olduğunu sanmıyorum. Biraz daha uzattı sanırım teyp arkasındaki anten kablosunu. Elektirikçinize söyleseniz mutlaka çözer sorunu. C4 ümün anteni çok uzundu. Kısalardan aldım. Hatta forumdaki tüm c4 sahipleri aldı. Şık olmuştu ama çekim kalitesi çok olmasada düşmüştü.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
  Fırat ÖNAL yazdı:

Özel bir parça olduğunu sanmıyorum. Biraz daha uzattı sanırım teyp arkasındaki anten kablosunu. Elektirikçinize söyleseniz mutlaka çözer sorunu. C4 ümün anteni çok uzundu. Kısalardan aldım. Hatta forumdaki tüm c4 sahipleri aldı. Şık olmuştu ama çekim kalitesi çok olmasada düşmüştü.

Anladım teşekkürler

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kozmetik olarak ne kadar şık ise çekişi o kadar az olacak antenin hele balık yüzgeçler tam süs

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
  Çağlar Bayur yazdı:

kozmetik olarak ne kadar şık ise çekişi o kadar az olacak antenin hele balık yüzgeçler tam süs

Lüx araçlarda hep balıksırtı var :) Onlardaki sırt da bizimki sırt değil mi :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

o sırtın içerde güçlendiricisi de olabilir. görünüm , içerdeki anten devresinin aynısı olmaz 50 tl lik ürünlerle

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...