Cihan Göllü 24 Haziran 2016 Yazar Paylaş 24 Haziran 2016 Fotolar yeniden yüklüyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Kemal Erekmen 17 Mayıs 2018 Paylaş 17 Mayıs 2018 (düzenlendi) Arkadaşlar ben bu konulardaki resimleri neden göremiyorum ? Yardimci olur musunuz? 17 Mayıs 2018 tarihinde Kemal Erekmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Emre Usta yazdı: Yazilari nasil temin edebilirim onlar yazı değil, aydınlatmalı vites topuzu kendi başına bir parça imalattan aydınlatmalı Yorum bağlantısı
Emre Usta 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 onlar yazı değil, aydınlatmalı vites topuzu kendi başına bir parça imalattan aydınlatmalıKendim yapacagim topuz elimde mevcut rakamlar lazim tersten yapistirip boyayacagim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Emre Usta yazdı: Çağlar Bayur yazdı: onlar yazı değil, aydınlatmalı vites topuzu kendi başına bir parça imalattan aydınlatmalı Kendim yapacagim topuz elimde mevcut rakamlar lazim tersten yapistirip boyayacagim Böyle mi lazım rakamlar ? Yorum bağlantısı
Emre Usta 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Baski isi yapan bir tane yer buldum bakalim nasil olacak siparis verdim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Serkan Toker yazdı: Böyle mi lazım rakamlar ? led gibi düşün kurabiyem, tersi olacak 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: led gibi düşün kurabiyem, tersi olacak Kağıda veya asetata veya aydıngere basarken mirror diye bir özellik vardır. Baskıyı ters çevirir yaban mersinli muffinim.. 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: led gibi düşün kurabiyem, tersi olacak abi fotokopi makinalarının içinden geçen adama ters olmuş Serkan Toker yazdı: Kağıda veya asetata veya aydıngere basarken mirror diye bir özellik vardır. Baskıyı ters çevirir yaban mersinli muffinim.. mirror nedir ki aynalama desek olmaz mı 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: abi fotokopi makinalarının içinden geçen adama ters olmuş mirror nedir ki aynalama desek olmaz mı Menüler genelde inkilizce oluyor Mehmetim, aynalama doğrusu ama işte naparsın.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Vites topuz aydinlatmasini yaptim sonunda. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Reklamcida semayi bastirdim sonra konu icindeki resimdekileri sirayla yaptim.tek kat sprey boya ile boyadim.vites topuzunu matkap ile deldim.kablosunu ambiyans isigina bagladim 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Tek nokta aydınlatma yerine keşke 4 köşe falan olsaymış. Yine de elinize sağlık. Gayet güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Emre Usta 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Tek nokta aydınlatma yerine keşke 4 köşe falan olsaymış. Yine de elinize sağlık. Gayet güzel olmuş.Isigi yaydim suan alt tarafina genis acili mantar led taktim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts