Misafir 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 iyi terzilik yapılır ufak araba Utanmasa FR dan daha iyi diyecek sonrası... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Leondan daha keyifliymiş Allah çarpar Allah https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-leon-dan-daha-keyifli-bir-araba-321015365/detay senin keyif anlayışın ne Doğuş adam belki küçük olduğu için daha rahat park ediyordur bu da ona keyif veriyordur olamaz mı? 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 senin keyif anlayışın ne Doğuş adam belki küçük olduğu için daha rahat park ediyordur bu da ona keyif veriyordur olamaz mı? Aslinda ikisinde de ayni motor varsa ibiza daha hafif, dolayisi ile daha seri ve bu acidan daha keyifli olabilir mi ki ? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 senin keyif anlayışın ne Doğuş adam belki küçük olduğu için daha rahat park ediyordur bu da ona keyif veriyordur olamaz mı? o zaman çok keyifli bir araç desin abi leonu karıştırmasın işe Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 (düzenlendi) o zaman çok keyifli bir araç desin abi leonu karıştırmasın işe senin bu leon aşkın öldürecek beni. bir an önce alda kurtulalım 4 Ağustos 2016 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 senin bu leon aşkın öldürecek beni. bir an önce alda kurtulalım merak etmeyin az kaldı, sipariş için son 30 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 senin bu leon aşkın öldürecek beni. [emoji3] bir an önce alda kurtulalımMantıklı bir seçim olur...merak etmeyin az kaldı, sipariş için son 30 [emoji3]Gönlünüze göre olur inşallah... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2016 senin bu leon aşkın öldürecek beni. bir an önce alda kurtulalım genç işidir Leon kafa karışıtrır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 genç işidir Leon kafa karışıtrırSene başında çok karıştırdı kafamı ama sonunda doğru yolu buldumArtık okadar genç değilim demekki 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Sene başında çok karıştırdı kafamı ama sonunda doğru yolu buldum Artık okadar genç değilim demekki Allah kısmet ederde alırsam gençliğini yaşarsın abi FR la Mantıklı bir seçim olur... Gönlünüze göre olur inşallah... Sağol Murat inşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Allah kısmet ederde alırsam gençliğini yaşarsın abi FR la Sağol Murat inşallah sen hele bir alda yeter gerisine bakarız. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Allah kısmet ederde alırsam gençliğini yaşarsın abi FR la Sağol Murat inşallah alor maviiii Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 alor maviiii sana yakışır Ozan alor maviiiii doğuş senin yaşında olsa idi onan da alor mavi önerirdim. doğuş için apollo iyidir. tamam doğuş genç dedikte o kadar da değil. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 sana yakışır Ozan alor maviiiii doğuş senin yaşında olsa idi onan da alor mavi önerirdim. doğuş için apollo iyidir. tamam doğuş genç dedikte o kadar da değil. işte aradığım samimiyet Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 sana yakışır Ozan alor maviiiii doğuş senin yaşında olsa idi onan da alor mavi önerirdim. doğuş için apollo iyidir. tamam doğuş genç dedikte o kadar da değil. işte aradığım samimiyet niye abi kendisi 83lü ve güçlü apollo da böyle bi şey ..eksik gibi. Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun bari Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 niye abi kendisi 83lü ve güçlü apollo da böyle bi şey ..eksik gibi. Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun bari 5 sene sonra emekli olucam olm düşün işte elini sallasan kırmızıya yada beyaza denk geliyo Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 5 sene sonra emekli olucam olm düşün işte elini sallasan kırmızıya yada beyaza denk geliyo şu füme gibi olan nasıl ama ? geçenlerde face'de dolanıyordu seramik kaplı Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 şu füme gibi olan nasıl ama ? geçenlerde face'de dolanıyordu seramik kaplı bizim Bora yaptı onun seramik kaplamasını ama çok kapatıyo arabayı o renk tırt bence Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 bizim Bora yaptı onun seramik kaplamasını ama çok kapatıyo arabayı o renk tırt bence tamam o zaman alor mavi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 (düzenlendi) tamam o zaman alor mavi döndük başa apollo olacak o apollo 5 Ağustos 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 döndük başa apollo olacak o apollo :nea: Yorum bağlantısı
Recommended Posts