İçeriğe Yönlendir

Tavsiye Edebileceğimiz Araba İlanlarını Paylaşalım

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Misafir

Yukarıdan aşağıya bir daha okudum. Ama Sedici ile ilgili bir cümle göremedim. Sanırım evlilik programını fazla kaçırmışsın.  :D Parasını tek hakeden araç bence 2006 bol cilalı Focus tur. Gerisi çöp.  ;)

Belli...Orada burada paylaşan yiğenin sanırım  :D

Olabilir. 59 plaka, araç şuan satılık İsmail. Sahibinden de.. Kocaeli de görünüyor gerçi..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-fiat-acilllll-acillll-satilik-bayandan-fiat-sedici-bakmadan-gecme-259520346/detay

B segmentinde Hangisi hakediyor ki abi 

Vw polo 1.4 tdi dsg comfortline paket opsiyonsuz bak dikkatini çekerim opsiyonsuz liste fiyatı 67.300 

Fiesta titanium x 1.5 tdci manuel opsiyonlu 64.700

Clio çoşmuş bu arada 1.5 dci edc icon paket opsiyonsuz 72.000 olmuş liste fiyatı yok artık lebron james  :shok:

Bu fiyatlardan ne kadar pazarlık payı olur bilemem ama önümüzdeki tablo acı ama gerçek malesef bu.

2.El can'dır.

Yorum bağlantısı
Misafir

Belli...Orada burada paylaşan yiğenin sanırım  :D

2.El can'dır.

Aferin, otur 5..  :good1: Aylaklık kötüymüş gerçekten.  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

2.El can'dır.

Olur tabi 2.el yeni kasa mondeo bakabiliriz sana şartmı sıfır almak   ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Aferin, otur 5..  :good1: Aylaklık kötüymüş gerçekten.  :D

Sen haftasonları daha çok dinlen bence. :biggrin:

Sıfır araç bana cazip gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

2006 Focus a istediği para ile sıfır Mondeo alınır zaten merak etme Doğuş.  ;) Şimdiye kadarki cila paralarını da üzerine koymuş sanırım..  :D

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Ben arabayı alırken aynısının tıpkısı 84.500 Tl ye bırakıyorlardı. Aynı paraya kayınpeder gitti Floresan aldı.  :) Gerçekten çok farklı ve kaliteli bir araç gibi duruyor. 

ğönon kadjar konuş! diycem de diyemiyorum,100 bin fiyatı varmış :p

Yorum bağlantısı
Misafir

ğönon kadjar konuş! diycem de diyemiyorum,100 bin fiyatı varmış :p

:D  :good1:  Gel bakalım örümcek adam.. Bundan sonra buralara ağ örmeyeceksin.  ;)  :p  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

2006 Focus a istediği para ile sıfır Mondeo alınır zaten merak etme Doğuş.  ;) Şimdiye kadarki cila paralarını da üzerine koymuş sanırım..  :D

Focusun yanında üzerindeki cila katmanlarını da verecekmi yoksa onlar fiyata dahil değilmi  :biggrin:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Onu 20 küsürlü rakamlara alıpta 30 küsürlü rakamlara satmaya çalışanlara sormak lazım,yediği kuzuların bile parasını çıkarmaya çalışanlar var aramızda. :D  Ben 2007 yılından beri aynı aracı kullanmıyorum,bu işin ticaretinide yapmıyorum  :D

Focusun yanında üzerindeki cila katmanlarını da verecekmi yoksa onlar fiyata dahil değilmi  :biggrin:  :biggrin:

Rüyamda takasa verdim gitti yaa  :shok:

Yorum bağlantısı
Misafir

Rüyaların tersi çıkarmış abi öyle diyollaa  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Dahil değil sanırım. Geçen Buğra tüm cilayı tek seferde almıştı üzerinden. içi gitmişti..  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Rüyaların tersi çıkarmış abi öyle diyollaa  :D

Hedef bir 5 yıl daha. :biggrin:

Dahil değil sanırım. Geçen Buğra tüm cilayı tek seferde almıştı üzerinden. içi gitmişti..  ;)  :D

Cila atarız sıfırlarız,o iş bizden sorulur.Allahtan kaporta kısmında naylon yok,yoksa çoktan yanardı  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Onu 20 küsürlü rakamlara alıpta 30 küsürlü rakamlara satmaya çalışanlara sormak lazım,yediği kuzuların bile parasını çıkarmaya çalışanlar var aramızda. : D  Ben 2007 yılından beri aynı aracı kullanmıyorum,bu işin ticaretinide yapmıyorum : D

:fisir: Sırlar ifşa olacaksa..  ;) Arşiv itina ile açılır. Canım abi.  ;):seytan: 

Yorum bağlantısı
Misafir

:fisir: Sırlar ifşa olacaksa..  ;) Arşiv itina ile açılır. Canım abi.  ;):seytan:

Focusu satarsam yaz bence  :biggrin:

Öyle şantaj tehditle olmaz bu iş bebeğim. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

abi aklında olsun akrabamızın orası beğendiğin bişey falan olursa yardımcı olurlar ;)

İlanlarına baktım beğendiğim çok şey varda işte..gerisi malum  :)

Buluşmada gördüm zaten el kremi gibi kapı içlerinde cila birikmiş cila ata ata :D 

O hedet tutmaz  :nea:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Cila atarız sıfırlarız,o iş bizden sorulur.Allahtan kaporta kısmında naylon yok,yoksa çoktan yanardı  :D

Sakın başka araç alma. Nefesim ensende olacak. Hohlayacağım sürekli ense köküne.  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Buluşmada gördüm zaten el kremi gibi kapı içlerinde cila birikmiş cila ata ata :D 

O hedet tutmaz  :nea:  :biggrin:

:D

Aracı alırken 5 yıl demiştim,hala aynı niyetle devam.

Sakın başka araç alma. Nefesim ensende olacak. Hohlayacağım sürekli ense köküne.  ;)  :D

Duyamazsın ki  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

:D

Aracı alırken 5 yıl demiştim,hala aynı niyetle devam.

Arabayı alalı 8 sene olmadı mı senin abi? 5 daha varsa 13 sene kullanmış olacaksın, kaportası o kadar cilaya dayanmaz :D 

Yorum bağlantısı
Misafir

Arabayı alalı 8 sene olmadı mı senin abi? 5 daha varsa 13 sene kullanmış olacaksın, kaportası o kadar cilaya dayanmaz :D

Tam tersini düşünüyorum  :dribble:

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Zamanı gelipte araba ilana çıkınca bunlar fiyata yansıyacak sanırım  :D

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Dikkat et abi. Muayenede ağırlıktan kalmayasın. Ruhsatta yazan 1380 kg, kantarda 1600 kg..  ;) 220 kg cila.  :p  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Zamanı gelipte araba ilana çıkınca bunlar fiyata yansıyacak sanırım  :D

Mal kendini zaten gösterir,hakkı olanı da ister diye düşünüyorum. :p

Yorum bağlantısı
Misafir

Dikkat et abi. Muayenede ağırlıktan kalmayasın. Ruhsatta yazan 1380 kg, kantarda 1600 kg..  ;) 220 kg cila.  :p  :D

Virajda falanda savrulup bak şimdi aklıma geldi de..Ama karlı yolda yere iyi basar  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Aynı renkte bir araç ile ciddi renk farkı var arada. :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...