İçeriğe Yönlendir

Tavsiye Edebileceğimiz Araba İlanlarını Paylaşalım

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

allstar paketi nedir diye merak ettim, ilanda yazsaymış keşke, bu koltuklar sanırım pakette

Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

allstar paketi nedir diye merak ettim, ilanda yazsaymış keşke, bu koltuklar sanırım pakette

Öğrenirim.

Ben de kullandım aracı. Cidden sürüşü çok keyifli. DSG şanzıman olduğu için çok titiz kullanıyordu. Aracını sürekli temiz tutar, bakımlarını aksatmaz. Kendisi de polis olduğu için taktığı egzozu da sıkıntı çıkarmayacak cinsten seçti.

20190605_145736.jpg

Öğrendim.

Normal sportline'dan farklı olarak:

Jantlar + koltuk döşemelerinin yarısı deri yarısı kumaş, + koltuk ısıtma + otomatik far ve yağmur sensörü var.

Sunroof allstar modellerinde standart.

@Çağlar Bayur Abicim eğer mesaj düzeltmeye yetkin varsa ilanın linkini düzeltebilir misin sana zahmet?

Bu linki paylaşalım, konudaki link reklam içeriyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-degisensiz-yetkili-servis-bakimli-lacivert-allstar-1158691543/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilan_detay&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269

tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi
Bilgi edinme
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Öner Kurukuz yazdı:

eğer mesaj düzeltmeye yetkin varsa

nerdeeee biz yetkisiz etkili elemanız :mangal:

Öner Kurukuz yazdı:

koltuk döşemelerinin yarısı deri yarısı kumaş,

buna bayıldım kombinasyon çok iyi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Tansu Kalafatoğlu
Selim Bilgin yazdı:

100 bine verse alınır mı? Parçası Avrupa’da bulunur mu acaba. 

https://shbd.io/s/N2afpzWb

Servisten devirdaim getirmiş. Daha ne olsun :) emek zaman ister. Maslak tem otoya sorulabilir parça tedariki

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Servisten devirdaim getirmiş. Daha ne olsun :) emek zaman ister. Maslak tem otoya sorulabilir parça tedariki

Yerim olsa alırdım, çok seviyorum bunları, ama yer olmadan imkansız yapmak. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

corolla gti ?

Yes. 4A-GE motor, efsane. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

Yes. 4A-GE motor, efsane. 

1.6 mıydı o? 1.8 mi

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-dg-hatasiz-cam-tavan-grafik-gri-buyuk-ekran-kablosuz-sarj-1161243193/detay 

Hanımın benzinli Corsa'yı verip buna geçsem mi? Acaba benzin masrafından kurtulur muyum? Hanım ilçeye gelip gidiyor, salı gidip perşembe dönüyor. Ayda 2-3 depo benzin harcıyoruz, 2 depo garanti. Buna geçsek elektirkli aracı idame ettirebilir miyim, wallbox vs. oturduğum sitede zor. ama balkondan (1. katta oturuyorum) şarj ederek baş edebilir miyim? Ne dersiniz?  

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bu arada ben kendi aracımı söylemedim. Benimki hariç, ayda 3-4 depo yapar, toplamda 7300-7500 TL civarı yakıt masrafı var. Bazı aylar artabiliyor.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Bu arada ben kendi aracımı söylemedim. Benimki hariç, ayda 3-4 depo yapar, toplamda 7300-7500 TL civarı yakıt masrafı var. Bazı aylar artabiliyor.

Sizin ikinci aracınız olacak. İkinci aracım olsa mutlaka elektrikli olurdu. Çok mantıklı 👍🏼

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

görsel gelmiş, vesile ile lpg candır , piknik hakkımzıdır gideriz dağ bayır...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

şuraya kopyalayayım

image.png.3ef7c329585919a7b2b857693824a5cc.png

biri giriş seviyesi, diğeri full paket hocam 

@H.Cenk Bayrakçı hocam aracın özelliklerine odaklanmak lazım. Pil tipi güvenlikli olandan, şasesi elektrikli araç için üretilmiş olandan, ısı pompası olan, mümkünse 800v ile çalışan pili olandan alınabiliyorsa çok iyi. Çünkü 3-5 sene sonra bugün aldığımız düşük teknolojili elektrikli araçlar çok demode kalmış olabilir. Satmak da zorlaşır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Satmak da zorlaşır. 

pilli,karbön ayak izi az olan bir araba aynı zamanda ucuz olacak, maliyetsiz olacak demedi hiçbir ceo...

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

pilli,karbön ayak izi az olan bir araba aynı zamanda ucuz olacak, maliyetsiz olacak demedi hiçbir ceo...

bunların karbon ayak izi var mı?

img_0882.webp

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bunların karbon ayak izi var mı?

img_0882.webp

suda yürü ayak izin olmasın der apaçi

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...