Talha Bilgi 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Kendim için fav listeme ekledim şu iki aracı fırsat kolluyom.. kafayı kırdım alacam inşallah .... ama sanırım bahar'a kadar zor... Bayağı fiyat çektiler.... Bizon 3.7 JEEP KJ 3.7 Yeşil Jeep Kj 3.7 Siyah 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Eniştemin kardeşine aittir. Yazılanlar doğru. Kendisi motor ustası. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-otomatik-passat-120.000-km-1145179077/detay Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak Talha Bilgi yazdı: Kendim için fav listeme ekledim şu iki aracı fırsat kolluyom.. kafayı kırdım alacam inşallah .... ama sanırım bahar'a kadar zor... Bayağı fiyat çektiler.... Bizon 3.7 JEEP KJ 3.7 Yeşil Jeep Kj 3.7 Siyah nolmuş bunlara milyon milyon yazıyorlardı? 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Talha Bilgi yazdı: Kendim için fav listeme ekledim şu iki aracı fırsat kolluyom.. kafayı kırdım alacam inşallah .... ama sanırım bahar'a kadar zor... Bayağı fiyat çektiler.... Bizon 3.7 JEEP KJ 3.7 Yeşil Jeep Kj 3.7 Siyah 3687 tl x 2 den 7374 tl yıllık vergi. Hey maşallah.. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Çağlar Bayur yazdı: nolmuş bunlara milyon milyon yazıyorlardı? Fav listeme bir süredir ekliler 50 bin felan düşüyor ilanlar sürekli bildirim geliyor sarı siteden Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 15 Ocak Paylaş 15 Ocak (düzenlendi) Öner Kurukuz yazdı: 3687 tl x 2 den 7374 tl yıllık vergi. Hey maşallah.. Ben hiç o kısma bakmamışım Birde şöyle düşünülebilirmiyiz ? : 3 yıl binsem 25 bin TL vergi yapar.... Ama motoru düşük araçlardan ucuza alırsak dengeler gibi zira dolu olupta iyi bir dört çekerden nerden baksanız 50 bin TL ucuz.... Kendimi kandırma çalışmaları Part -1 15 Ocak tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Talha Bilgi yazdı: Ben hiç o kısma bakmamışım Birde şöyle düşünülebilirmiyiz ? : 3 yıl binsem 25 bin TL vergi yapar.... Ama motoru düşük araçlardan ucuza alırsak dengeler gibi zira dolu olupta iyi bir dört çekerden nerden baksanız 50 bin TL ucuz.... Kendimi kandırma çalışmaları Part -1 Hocam 3.7 lt diyor yaa... 20 litre yakar her 100 km mesafede. 10 bin km yapsan 2 ton yakıt demek bu. Ucuz arabadan elde edeceğin kârdan fazlası vergi ve yakıta gidecek. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Çağlar Bayur yazdı: nolmuş bunlara milyon milyon yazıyorlardı? Normal seviyeye gelmiş abi. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Öner Kurukuz yazdı: Hocam 3.7 lt diyor yaa... 20 litre yakar her 100 km mesafede. 10 bin km yapsan 2 ton yakıt demek bu. Ucuz arabadan elde edeceğin kârdan fazlası vergi ve yakıta gidecek. LPG ile 12 13 litre ortalama ile geziyordum, arazide yaktirirsin hakkını alırsın ama. Sürüş stili önemli 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: LPG ile 12 13 litre ortalama ile geziyordum, arazide yaktirirsin hakkını alırsın ama. Sürüş stili önemli Böyle bir araba alacaksa zaten mutlaka evde başka bir araç daha bulunacaktır. Bunlar artık haftasonları keyif için kullanmaya ideal araçlar. Yok her gün kullanayım her yere bununla gideyim memlekete bunla gideyim derse illaki masraflar katlı olacaktır. Yani en güzeli yedek araba olacak 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Emre Şimşek yazdı: Böyle bir araba alacaksa zaten mutlaka evde başka bir araç daha bulunacaktır. Bunlar artık haftasonları keyif için kullanmaya ideal araçlar. Yok her gün kullanayım her yere bununla gideyim memlekete bunla gideyim derse illaki masraflar katlı olacaktır. Yani en güzeli yedek araba olacak Evet Şarok ve eşeği 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Günümüzde tek araba daha masrafsız malesef hesabınızda yanılırsınız Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Evet Şarok ve eşeği Bizim de gri fiesta vardı. Görünce anılarım depreşti. En sevdiğim arabamdı. Birkaç dokunuşla çok güzel görünüyor. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Bizim de gri fiesta vardı. Görünce anılarım depreşti. En sevdiğim arabamdı. Birkaç dokunuşla çok güzel görünüyor. Güle güle kullanın. İkisi de gitti ikisi de ayrı keyifli idi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak Yazar Paylaş 16 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: İkisi de gitti ikisi de ayrı keyifli idi. forda keyifli deme dışlanırsın yeğen Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Çağlar Bayur yazdı: forda keyifli deme dışlanırsın yeğen Lanet olsun içimizdeki Ford sevgisine 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak Yazar Paylaş 16 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Lanet olsun içimizdeki Ford sevgisine gr kar bırakmıyor bi daha da almam Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Çağlar Bayur yazdı: gr kar bırakmıyor bi daha da almam Zarar etme başka bişi istemem. Zarara satış yok. Garajda yatırıyoz. Muayene bitti. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Çağlar Bayur yazdı: forda keyifli deme dışlanırsın yeğen hiç fordum olamadı malesef ama nedense her modelinide beğenirim araba aradığım dönemler hep bi bakarım o ara ilanda düzgünü olmaz vs şans işte 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Ocak Paylaş 16 Ocak 2 tane ford otopark ta iyiki almışım diyorum Mondeo sesli filan ama zevki çok başka 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Çağlar Bayur yazdı: forda keyifli deme dışlanırsın yeğen Farklı Olmak Rastlantı Değildir 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Şimdi arabaların tabletine vs bakıyoruz ama sonuçta bunlar otomobil , sürerken keyif de vermeli. 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Koray Demir yazdı: Farklı Olmak Rastlantı Değildir Fix Or Repair Daily diye öğrenmiştik biz. 1 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak Yazar Paylaş 16 Ocak Fatih Keskin yazdı: 2 tane ford otopark ta iyiki almışım diyorum Mondeo sesli filan ama zevki çok başka daha da almam Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Çağlar Bayur yazdı: daha da almam Kırmızı ne oldu abi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts