Ümit Türk 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Benim aracın aynı model benzer özelliklerine 800+ yazan bile var. nasıl piyasa anlamış değilim. Km'si 70-80k civarıydı sanırım ama arada o kadar fark olur mu hiç? Bazıları nasıl kaptırabiliriz diye bakıyor. Çağlar Bayur yazdı: 2.elde AegeA en zor arablardan birisidir, takasa gider, nakite zor, 88 bin adet var ilanda, alıcı ile buluşması o yüzden zordur Evet rakamsal olarak zor. Takasta öldürmedikleri sürece sorun yok. Ben her türlü takasa veririm Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Clio 815 bin lira mı oldu.. Cliomu 815 olmuş Dedemin sene 1968 diyerek anlattığı hikayelere inanacam artık 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Ümit Türk yazdı: 27 Nisan dan beri. Şunu farkettim. Daha ucuza alınabilecekken galeriye gidip daha pahalıya alıyorlar. Çok ilginç bir milletiz. Muadilinde en ucuz değilsen sen, arayan olmaz. Zaten egea ilanlarınin suyu çıktı. 2023 fiyatına yakın( listeyi geçtim sarı site fiyatına yakın) 2021 satmaya çalışan vardı pazardan. Biri ilgileniyordu ona rağmen. Dayının dediği laf " yigen bunu sıfır diye Alican zaten". Araç 20 binde bide. Biz bin iki binde satarken böyle diyemedim. Ama biz sattık dayı kaç aydır pazarda Şimdi, alacak olanda seçim sonrası araç bollaşacak; satacak olanda seçim sonrası fiyatlar uçacak tribi var . Zarları atıyoruz isteyene, artık kim kimi koparır kendi payına 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Şimdi, alacak olanda seçim sonrası araç bollaşacak; satacak olanda seçim sonrası fiyatlar uçacak tribi var . Araç fiyatlarına kur kaynaklı gelen/gelecek zamların seçimle bir alakası yok bence. Sonuç ne olursa olsun konuşulan doların yükseleceği değil mi? Şuan olması gereken yerin daha yüksek olduğu ama baskılanmaya çalışıldığı konuşulmuyor mu ekonomistler tarafından. Doların yükselmesi demek araç fiyatlarına yine kur kaynaklı zamların geleceği anlamına gelmiyor mu? 9 Mayıs 2023 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Muadilinde en ucuz değilsen sen, arayan olmaz. Zaten egea ilanlarınin suyu çıktı. 2023 fiyatına yakın( listeyi geçtim sarı site fiyatına yakın) 2021 satmaya çalışan vardı pazardan. Biri ilgileniyordu ona rağmen. Dayının dediği laf " yigen bunu sıfır diye Alican zaten". Araç 20 binde bide. Biz bin iki binde satarken böyle diyemedim. Ama biz sattık dayı kaç aydır pazarda Şimdi, alacak olanda seçim sonrası araç bollaşacak; satacak olanda seçim sonrası fiyatlar uçacak tribi var . Zarları atıyoruz isteyene, artık kim kimi koparır kendi payına Bence alan kazanacak. Arkadaş da 2004 Passat sattı 2019-20 SUV bakıyor 1 milyona ama geç kaldı gibi, seçim sonrası her türlü artacak döviz, kaçarı yok. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bence alan kazanacak. Arkadaş da 2004 Passat sattı 2019-20 SUV bakıyor 1 milyona ama geç kaldı gibi, seçim sonrası her türlü artacak döviz, kaçarı yok. 2021 kamik 950 ye 2019 chr 900 e yeni alındı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: satacak olanda seçim sonrası fiyatlar uçacak tribi var . ötv deki artışın ve kur makasının ivmesini falan .. yok boşver anlatamayız Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Bı de şu var. Şuan parası olan araba kovalıyor. Kredi vadeleri bir gün olurda 60 aya felan çekilirse o zaman 2. El araba da kara borsa olur sıfırı geçtim Temmuz sonrası 300 500 e SLX soranlar olmasa bari tarihe not olarak düşelim. Derken bı rakamlara baktım temmuz bile uzun vade Mustafa sizinle sahibinden.com'da incelediği arama sonuç listesini paylaştı. https://shbd.io/s/DckuSOaf 1 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Mustafa sizinle sahibinden.com'da incelediği arama sonuç listesini paylaştı. https://shbd.io/s/DckuSOaf Bu ne Allah aşkına. Yazık günah bu memlekete 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bı de şu var. Şuan parası olan araba kovalıyor. Kredi vadeleri bir gün olurda 60 aya felan çekilirse o zaman 2. El araba da kara borsa olur sıfırı geçtim Temmuz sonrası 300 500 e SLX soranlar olmasa bari tarihe not olarak düşelim. Derken bı rakamlara baktım temmuz bile uzun vade Mustafa sizinle sahibinden.com'da incelediği arama sonuç listesini paylaştı. https://shbd.io/s/DckuSOaf Bu araçlar gerçekten bu rakamları görüyormu yoksa reklam içinmi? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Pazar da temiz denileni 200 bin bunlar temmuz fiyatları işte. Daha ucuklari da var tabi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Yani C5'i satsam ancak doğan mı alabileceğim. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2023 emekli adamsın salla oltayı köprüden bekle Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Focus 1 i bu gun 368 e verdik .cok garip bir ekonomimiz var 2004 yilinda 25 milyara aldik = 16.233€ bu gun 368.000 =17.523€ normalde bu arabalarin çöp olmasi lazim. işin garibi bu gün arabayı sattıktan sonra londrada yaşadığım bölgede adamlar yolun kenarına atmışlar 2.0 ghia yı çok değişik düşüncelere girdim Dizel otomatik mondeo mk 4 arayisindayiz 2 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Kendi aracım. Forumdan gelene özel fiyatım olacaktır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-acil-nakit-satilik-yetkili-servis-bakimli-2017-egea-urban-1095656686/detay 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Sezgin Yılmaz yazdı: Focus 1 i bu gun 368 e verdik .cok garip bir ekonomimiz var 2004 yilinda 25 milyara aldik = 16.233€ bu gun 368.000 =17.523€ normalde bu arabalarin çöp olmasi lazim. işin garibi bu gün arabayı sattıktan sonra londrada yaşadığım bölgede adamlar yolun kenarına atmışlar 2.0 ghia yı çok değişik düşüncelere girdim Dizel otomatik mondeo mk 4 arayisindayiz Fotolar temsili mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2023 Sezgin Yılmaz yazdı: Focus 1 i bu gun 368 e verdik satın alan başka araba arıyorsa ben de satabilirm 3 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fotolar temsili mi Yaşadığım yerde yol kenarına atılmış focus bu . Tr de 200 bin eder bu haliyle 😀 muhtamelen boyasızdır 10 Mayıs 2023 tarihinde Sezgin Yılmaz tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bı de şu var. Şuan parası olan araba kovalıyor. Kredi vadeleri bir gün olurda 60 aya felan çekilirse o zaman 2. El araba da kara borsa olur sıfırı geçtim Temmuz sonrası 300 500 e SLX soranlar olmasa bari tarihe not olarak düşelim. Derken bı rakamlara baktım temmuz bile uzun vade Mustafa sizinle sahibinden.com'da incelediği arama sonuç listesini paylaştı. https://shbd.io/s/DckuSOaf Sahibinden’e emsalsiz yaz kaç tane sonuç çıkar sence? Tahminleri alalım? 😀 İlk 3 en çok “emsalsiz” yazan araç markası: Röno Vw Bmw Mercedes bunlardan sonra geliyor. Bir de hatasız olup da hatalı olanları araştıracağım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2023 Emre Şimşek yazdı: Bir de hatasız olup da hatalı olanları araştıracağım. hatasız araba bulamadım, hayin fabrikalar hepsini boyayıp yolluyorlar Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: hatasız araba bulamadım, hayin fabrikalar hepsini boyayıp yolluyorlar Ülkece mükemmel ötesi bir pazarlama kültürümüz var. 2. eli sıfırından pahalıya satıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Sezgin Yılmaz yazdı: Focus 1 i bu gun 368 e verdik .cok garip bir ekonomimiz var 2004 yilinda 25 milyara aldik = 16.233€ bu gun 368.000 =17.523€ normalde bu arabalarin çöp olmasi lazim. işin garibi bu gün arabayı sattıktan sonra londrada yaşadığım bölgede adamlar yolun kenarına atmışlar 2.0 ghia yı çok değişik düşüncelere girdim Dizel otomatik mondeo mk 4 arayisindayiz elin oğlu focus 1'e bile para veremeyip hurda gibi atıyor, daha bunun 3'ü, 4'ü var. yazık, acıdım insanlara. allah bilir bütün ülke birkaç aile ve yandaşlarına da çalışıyordur şimdi orada. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Ümit Türk yazdı: Kendi aracım. Forumdan gelene özel fiyatım olacaktır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-acil-nakit-satilik-yetkili-servis-bakimli-2017-egea-urban-1095656686/detay Satıldı Golf 7 ailesine merhaba demek üzereyim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts