Gökhan Albayrak 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 Şimdi, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: peki öyle olduğunu varsayalım ekspertizi niye nisan ayının sonunda yapmış onu anlamadım. sen aracı kuzenden alıp bir yıl kullanıp sonra satışı alırken mi ekspertiz yapıyon Araları bozulmuştur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 1 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Araları bozulmuştur bir yıl arabayı kullanacaksın sonra eksper yapıp burası boyalı diye almayacakmısın Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 Şimdi, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bir yıl arabayı kullanacaksın sonra eksper yapıp burası boyalı diye almayacakmısın Yok ya araba yüzünden değildir. Çorbasına falan hapşırmıştır, face 'de videosunu beğenmemiştir falan filan 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 38 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ruhsattan belli olur satış tarihi aracı alıp sonra mı devir almışlar bana biraz şaibeli geldi. hadi devri sonra aldın ekspertizi niye yeni yaptırdın. bende ekspertiz işini , biri geldi arabadan beklenmeyen şeyler çıktı eksper bu arkadaşa kaldı gibi düşünüyorum. araç 1 senedir bu vatandaşta ise Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 19 dakika önce, Fatih Evcin yazdı: bende ekspertiz işini , biri geldi arabadan beklenmeyen şeyler çıktı eksper bu arkadaşa kaldı gibi düşünüyorum. araç 1 senedir bu vatandaşta ise ekspertiz yaptıran ile ilan verenin soy isimleri aynı yani bunlar aracı alırken ekspertiz yaptırmış plakada yeni çünkü Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 12 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ekspertiz yaptıran ile ilan verenin soy isimleri aynı yani bunlar aracı alırken ekspertiz yaptırmış plakada yeni çünkü hımmmm.. aynen öyle biz bu adamı eleyelim en temizi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 2 saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: araç 4. ayda ekspertize girmiş plaka yeni yani alan kişi 2 ayda neden satıyor aracı merak ettim. araçta sıkıntımı var yoksa al satçı mı sıkıntı yok ise iyice araştırılıp alınır neden alınmasın ki Adam tüccar.. Araç da pert zaten.. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2019 Yazar Paylaş 11 Haziran 2019 6 saat önce, Fatih Evcin yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-78-bin-km-sifir-kokukusu-icinde-696724723/detay Arkadaşlar bu araç hakkında fikir beyan edecek var mı? Kullanıcı bir arkadaşıma alınır mı bu araç? 45.000 liraya ? sigorta şirketlerinde çalışan avukatlar nedeen boşa maaş alıyor yıllardır merak içindeyim, 2 parça boya için ekspelrer 2 saat pazarlık yapıyor neyi kim şişirmiş.. yalan... 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 3 kişi şurda adamım tezgahına limon sıktınız. Zabıta gibisiniz maşallah 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 Airbag taşıyıcı vs mide bulanır. Şase kolu vs de hasar olabilir tabi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 ARACIMDA SIGORTA SIRKETINDEN ŞİŞİRİLMİŞ AGIR HASAR KAYDI ÇIKIYOR20 yıl oldu bu meslekteyim. Hiç rastlamadım böyle bir şeye. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 20 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: ARACIMDA SIGORTA SIRKETINDEN ŞİŞİRİLMİŞ AGIR HASAR KAYDI ÇIKIYOR 20 yıl oldu bu meslekteyim. Hiç rastlamadım böyle bir şeye. Kango? 21bin 4bin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 Kango? 21bin 4binKasko şirketi değil ama şişiren. Servis. Bu da servisin fahiş fiyat politikası. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 13 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kasko şirketi değil ama şişiren. Servis. Bu da servisin fahiş fiyat politikası. Tamam işte. Servisin parasını kasko ödüyor, sonra 35binlik arabada 22bin hasar görülüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Haziran 2019 Paylaş 12 Haziran 2019 Arkadaşlar eşimin kuzenine ait 2012 model 145 binde Fiyat olarak 120 tl istiyorlar Araç hakkında pek bilgim yok iletişime geçmek isteyen arkadaşlara bana özel mesaj ile ulaşır ise iletişim bilgilerini paylaşırım 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 12 Haziran 2019 Paylaş 12 Haziran 2019 Güzel makine. Fiyat harici çok beğendim, nefsim çekmedi değil. 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Haziran 2019 Paylaş 13 Haziran 2019 Bana mi yoksa herkese mi kizgin bakiyor bu araba 😁 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 13 Haziran 2019 Paylaş 13 Haziran 2019 Saygıdeğer Forum üyelerimiz. Bu araç hakkında bir kaç kelam eder misiniz? Araç yol kenarındaki manatara vurduğu için , ve sigorta şişirmesinden dolayı ağır hasarlı olarak çıkıyormuş. Sizce alınır mı? bakmaya değer mi? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-degisen-yok-sadece-115-bin-km-697928556/detay Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Haziran 2019 Paylaş 13 Haziran 2019 2 dakika önce, Fatih Evcin yazdı: Saygıdeğer Forum üyelerimiz. Bu araç hakkında bir kaç kelam eder misiniz? Araç yol kenarındaki manatara vurduğu için , ve sigorta şişirmesinden dolayı ağır hasarlı olarak çıkıyormuş. Sizce alınır mı? bakmaya değer mi? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-degisen-yok-sadece-115-bin-km-697928556/detay Fatih Servis kayıtlarını iste araç nerede yapılmış öğren dubaya çarpıp sadece hava yastığı mı açmış yoksa karter patlatıp komple motor mu gitmiş biraz daha ileri gideyim şanzuman yerindemi aslında bu tür kazalar daha riskli benim gözümde. bir hava yastığı ile ağır hasar olacağını sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 13 Haziran 2019 Paylaş 13 Haziran 2019 Saygıdeğer Forum üyelerimiz. Bu araç hakkında bir kaç kelam eder misiniz? [emoji4] Araç yol kenarındaki manatara vurduğu için , ve sigorta şişirmesinden dolayı [emoji3] ağır hasarlı olarak çıkıyormuş. Sizce alınır mı? bakmaya değer mi? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-degisen-yok-sadece-115-bin-km-697928556/detayAgir hasar olmayani ne kadar ki ,cazip degil bence.E benim mondeoyu verelim 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 13 Haziran 2019 Paylaş 13 Haziran 2019 39 dakika önce, Fatih Evcin yazdı: Saygıdeğer Forum üyelerimiz. Bu araç hakkında bir kaç kelam eder misiniz? Araç yol kenarındaki manatara vurduğu için , ve sigorta şişirmesinden dolayı ağır hasarlı olarak çıkıyormuş. Sizce alınır mı? bakmaya değer mi? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-degisen-yok-sadece-115-bin-km-697928556/detay "bir kusuru var o da kagıt üzerinde tek airbag açmasından dolayı agır hasar görünüyor evvelinde kazası yok sigorta şişirmesi oldugunun ıspatı sadece sag ön çamurlukta çizikten dolayıboya var degişensiz olmasıdır" Mide bulandırıcı, kafa karıştırıcı bir cümle. 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 13 Haziran 2019 Paylaş 13 Haziran 2019 13 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Güzel makine. Fiyat harici çok beğendim, nefsim çekmedi değil. hayalimdeki tek araba Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 13 Haziran 2019 Paylaş 13 Haziran 2019 7 dakika önce, Okay Kaygusuz yazdı: hayalimdeki tek araba Ben bir tık yakınım, Ali Can satılırsa hedeflerimden biri bu zalım 3 Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 13 Haziran 2019 Paylaş 13 Haziran 2019 Değerli abiler, arkadaşlar, kardeşler merhaba. Sizce bu araç alınır mı? Fiyatı nasıl? Teşekkürler. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-alana-hayirli-olsun-indirim-bekleyen-favoriler-uzgunum-698050815/detay Yorum bağlantısı
Recommended Posts