İçeriğe Yönlendir

Tavsiye Edebileceğimiz Araba İlanlarını Paylaşalım

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Furkan Bakırel
Renk zevk meselesi ama bu renk aracı olup renkten dolayı satılmıyor diye beyaza boyatan tanıdığım var. [emoji4] 
Artık buzdolabı bile beyaz değil [emoji1787][emoji1787]
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
5 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı:

Aracı aldık. Yemek çıkışı ben kullanıyordum lastik patladı neyse yaptırdık yeğeni uğurladık. Sert bir araç kasis geçişleri dan dun. Güç var ama bostancı da zorlayacak yer bulamadım. Telefon tutucu aldık cam çok eğik aşağı koyunca uzakta kaldı. Ben begendim. Ama 2011 model olduğunu da gösteriyor. Lastik patlak uyarısı yoktu mesela. Sola çekiyordu bu ne derken benzincide sürtmeye başladı felan.

51A3D866-F528-4735-BEDB-F503B111AD2B.png

test etmem farz bunu, zamnında gidip gelip almamıştım merak içindeyim :f1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Arkadaşımda vardı bundan. Korkutmuştu beni, 400-500 m kullanıp geri verdim hemen. Dynamic moda geçince go kart aracı gibi oluyor.

Tek kötü yanı içine binince fiorinoda gördüğün tuşların, kolların aynısını görmek.

Hayırlı olsun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Arkadaşımda vardı bundan. Korkutmuştu beni, 400-500 m kullanıp geri verdim hemen. Dynamic moda geçince go kart aracı gibi oluyor.
Tek kötü yanı içine binince fiorinoda gördüğün tuşların, kolların aynısını görmek.
Hayırlı olsun.

Ben yıllarca direksiyon tuşlarından dolayı Giulietta alma isteğimi bastırdım. En sonunda dayanamadım aldım, o kadar da kötü değişmiş. [emoji1]
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
19 saat önce, Furkan Bakırel yazdı:

Artık buzdolabı bile beyaz değil emoji1787.pngemoji1787.png

Tüm bayileri gez 10 araçtan 9’u ya beyaz ya siyah. Buzdolabını isterse pembe yapsınlar :) piyasa böyle.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Gökhan Albayrak
2 saat önce, İsmail Avcı yazdı:

Tup olurmu hocam buna emoji1787.png

Kesinlikle aklıma gelen ilk soruydu. Yanlız değilmişim. Atiker Gold ‘a uyumu varsa alırım ben.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
(düzenlendi)

Vergisi ve bakımı sorun değil yani? :) :) :) 

Veyron’un yağ bakımı 21.000$ tutuyormuş. Yağı boşaltmak için 12 tane tapa açılıp boşaltılıyormuş falan filan. Bu da farklı değildir :) 

tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
43 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Vergisi ve bakımı sorun değil yani? :) :) :) 

Veyron’un yağ bakımı 21.000$ tutuyormuş. Yağı boşaltmak için 12 tane tapa açılıp boşaltılıyormuş falan filan. Bu da farklı değildir :) 

Bizim Doğuş'takiler tek tapadan boşaltır, Castrol 5w/30 varil yağını koyup gönderir. :)

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
22 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

tek getire getire taxi sarısı mı getirmiş

Taksilere ÖTV indirimi işler mi buna?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur

paspası yemişler başka arabaya almışlar şirkettten geri getirirken

Yorum bağlantısı
Barış Göktürk

"BENİM GİBİ DÜŞÜNEN BİR İNSANA SATILIKTIR. O DA TÜRKİYE GENELİNDE YA BİR KİŞİDİR YA DA İKİ KİŞİDİR. BEN ZATEN O İNSAN İÇİN VERDİM BU İLANI..."

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-turkiye-deki-en-temiz-2018-yeni-polo-1.0-tsi-dsg-613880696/detay

O kişi belki de sizsiniz=)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Allah bu arkadaşın etrafında yaşamak zorunda olanlara sabır versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
"BENİM GİBİ DÜŞÜNEN BİR İNSANA SATILIKTIR. O DA TÜRKİYE GENELİNDE YA BİR KİŞİDİR YA DA İKİ KİŞİDİR. BEN ZATEN O İNSAN İÇİN VERDİM BU İLANI..."

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-turkiye-deki-en-temiz-2018-yeni-polo-1.0-tsi-dsg-613880696/detay

O kişi belki de sizsiniz=)
Bu da bir hastalık[emoji4]bende ilk önceleri böyleydim çıkarıyordum içeri almadan siliyordum devamlı koltuklara kılıf geçiriyordum paspaslarin üstüne gazete arka kapıların kilitleri bozuk diyordum kimse binmesin diye,arkaya üçüncu kişi binemez hâlen.Ama sonu yok bunun baktım olmuyor bıraktım şimdi kurcalamadigim yer kalmadı
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...