İçeriğe Yönlendir

Tavsiye Edebileceğimiz Araba İlanlarını Paylaşalım

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Harun Kocaçalışkan

esp tuşunu göremedim? gören?

7.fotoda var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

ilk ilana çıktığından beri takibimde nasıl satılmadı anlayamadım.

sadece km si düşük  diye hemen satılması pek mümkün değil. fiyatta çok da uygun değil tartışmaya açık bana göre

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

sadece km si düşük  diye hemen satılması pek mümkün değil. fiyatta çok da uygun değil tartışmaya açık bana göre

Haklısın, pazarlık payı olduğunu düşünüyorum. Şahsen alacak olsam en fazla 31000 teklif ederdim. Arabanın dediği gibi olması şartı ile.

Yorum bağlantısı

Haklısın, pazarlık payı olduğunu düşünüyorum. Şahsen alacak olsam en fazla 31000 teklif ederdim. Arabanın dediği gibi olması şartı ile.

mesela bel altı boyalı sonu çok açık bir kelime :)  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

mesela bel altı boyalı sonu çok açık bir kelime :)

5664 ne çıkacağı da belli değil. Servis kayıtlarını da sormak lazım. Buralardan bişi çıkmazsa Osman ustaya götürüp iyice kontrol ettirmek lazım.

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
(düzenlendi)

Fiyatı ötv zammı ve dolar kuru sonrası tekrar değerlendirmek lazım. Bu paralara dizel otomatik aynı donanımda aynı klasmanda başka tek bir araba yok bence ama sanki bu arabaya kimse güvenmiyor ya da çok büyük bir hasar kaydı var.

2006 model üzeri, 120.000 km altı, dizel otomatik, 35.000 altı diye arayınca tüm türkiye'de 117 tane araba çıkıyor. onlar da clio falan.

https://www.sahibinden.com/otomobil/dizel/otomatik,yari-otomatik?a4_max=120000&a5_min=2006&a9620=143038&price_max=35000

neyse ben alacağımdan değil de merakımdan 5664'e mesaj attım  :biggrin:

4 adet kazası var.

09.11.2016 - 470 tl

08.06.2015 - rakamsız çarpma

16.09.2008 - rakamsız çarpma

24.03.2008 - rakamsız çarpma

muayene tarihleri

08.09.2016 - 91503 km

23.05.2014 - 74.906 km

şimdi 2 senede 17.000 km yapmış gibi duruyor. yani yıllık 8500 km. bu da 10 senede 85.000 falan yapar. km de doğru gibi ama her şey olabilir.

Ayrıca satan kişi 2007 yılından beri sahibindene üyeymiş. 

tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Fiyatı ötv zammı ve dolar kuru sonrası tekrar değerlendirmek lazım. Bu paralara dizel otomatik aynı donanımda aynı klasmanda başka tek bir araba yok bence ama sanki bu arabaya kimse güvenmiyor ya da çok büyük bir hasar kaydı var.

2006 model üzeri, 120.000 km altı, dizel otomatik, 35.000 altı diye arayınca tüm türkiye'de 117 tane araba çıkıyor. onlar da clio falan.

https://www.sahibinden.com/otomobil/dizel/otomatik,yari-otomatik?a4_max=120000&a5_min=2006&a9620=143038&price_max=35000

neyse ben alacağımdan değil de merakımdan 5664'e mesaj attım  :biggrin:

4 adet kazası var.

09.11.2016 - 470 tl

08.06.2015 - rakamsız çarpma

16.09.2008 - rakamsız çarpma

24.03.2008 - rakamsız çarpma

muayene tarihleri

08.09.2016 - 91503 km

23.05.2014 - 74.906 km

şimdi 2 senede 17.000 km yapmış gibi duruyor. yani yıllık 8500 km. bu da 10 senede 85.000 falan yapar. km de doğru gibi ama her şey olabilir.

Ayrıca satan kişi 2007 yılından beri sahibindene üyeymiş. 

Km bir de serviste teyit etmek lazım.  Rakam çıkmayan hasarları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Yorum bağlantısı

arka tampon sol taraftan yerinden çıkmış tırnak kırıksa tamir olacak birde boya istenirse  o saçma şey 600 700 lira dicekler ilk gördüğüm masraf.

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Km bir de serviste teyit etmek lazım.  Rakam çıkmayan hasarları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bence bunlar kaza yapmış ama masrafı kendi cebinden yaptırmış demek. Bunun için de sigortalının tc kimlik nosunu alarak http://www.sbm.org.tr/tr/OnlineIslemler/sayfalar/kazatespittutanagisorgula.aspxşu adresten tutanaklar var mı diye bakılabilir. Hasar az çok tespit edilir. Ancak illa alınacaksa araba otorapor'a götürülüp ekspertize sokulur. Arkasından NoName'e götürülüp şanzıman, motor vs. gibi bu arabanın sorun yaratabilecek yerlerine güzelce baktırılır. Tabi tüm bunlardan evvel bu arabayı satan kimdir nedir o da önemli. 

Ancak yukarıdaki şeylerin hepsi olumlu olsaydı araba şimdiye çoktan satılması lazımdı diye düşünüyorum. Ya da kimse araba almıyor bu ara  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bence bunlar kaza yapmış ama masrafı kendi cebinden yaptırmış demek. Bunun için de sigortalının tc kimlik nosunu alarak http://www.sbm.org.tr/tr/OnlineIslemler/sayfalar/kazatespittutanagisorgula.aspxşu adresten tutanaklar var mı diye bakılabilir. Hasar az çok tespit edilir. Ancak illa alınacaksa araba otorapor'a götürülüp ekspertize sokulur. Arkasından NoName'e götürülüp şanzıman, motor vs. gibi bu arabanın sorun yaratabilecek yerlerine güzelce baktırılır. Tabi tüm bunlardan evvel bu arabayı satan kimdir nedir o da önemli. 

Ancak yukarıdaki şeylerin hepsi olumlu olsaydı araba şimdiye çoktan satılması lazımdı diye düşünüyorum. Ya da kimse araba almıyor bu ara  :biggrin:

fiyatı max seviyede . mk3 ün edeceği en yüksek paralar 34 35 36 dır .( 2 ay sonra belkide 40 olur bilemem )  ilanda bu seviyede 29 yazmışta bekliyor değilki :D

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

fiyatı max seviyede . mk3 ün edeceği en yüksek paralar 34 35 36 dır .( 2 ay sonra belkide 40 olur bilemem )  ilanda bu seviyede 29 yazmışta bekliyor değilki :D

Mk3'ler para etmiyor desenize  :biggrin:

Açıkçası benim arabam sağ sol komple boyalı + 2 parça değişen var. Bu haliyle bile 36'dan aşağı vermezdim. O yüzden fiyatı uygun dedim yani kendime kıyasladım. 

Ama makyajlı kasa + esp'li + düşük km ghia bir mk3 samanlıkta iğne gibi.

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Bence bunlar kaza yapmış ama masrafı kendi cebinden yaptırmış demek. Bunun için de sigortalının tc kimlik nosunu alarak http://www.sbm.org.tr/tr/OnlineIslemler/sayfalar/kazatespittutanagisorgula.aspxşu adresten tutanaklar var mı diye bakılabilir. Hasar az çok tespit edilir. Ancak illa alınacaksa araba otorapor'a götürülüp ekspertize sokulur. Arkasından NoName'e götürülüp şanzıman, motor vs. gibi bu arabanın sorun yaratabilecek yerlerine güzelce baktırılır. Tabi tüm bunlardan evvel bu arabayı satan kimdir nedir o da önemli.

Ancak yukarıdaki şeylerin hepsi olumlu olsaydı araba şimdiye çoktan satılması lazımdı diye düşünüyorum. Ya da kimse araba almıyor bu ara [emoji3]

Linkten ilk arabamı sorgulattığımda benim %100 hatalı olduğum ufak bir kaza çıktı. Karşı tarafın %100 hatalı bulunduğu çok daha ağır 2. bir kazam daha vardı, bu kaza sorgulamada çıkmadı. Burdan sadece kendi sigortamızdan karşılanan kaza kayıtlarına mı ulaşabiliyoruz?
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Linkten ilk arabamı sorgulattığımda benim %100 hatalı olduğum ufak bir kaza çıktı. Karşı tarafın %100 hatalı bulunduğu çok daha ağır 2. bir kazam daha vardı, bu kaza sorgulamada çıkmadı. Burdan sadece kendi sigortamızdan karşılanan kaza kayıtlarına mı ulaşabiliyoruz?

Kendi aranızda tuttuğunuz tutanakları görebiliyorsunuz sanırım. Eğer trafik polisi gelip tuttuysa onu göstermiyor olabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Mk3'ler para etmiyor desenize  :biggrin:

Açıkçası benim arabam sağ sol komple boyalı + 2 parça değişen var. Bu haliyle bile 36'dan aşağı vermezdim. O yüzden fiyatı uygun dedim yani kendime kıyasladım. 

Ama makyajlı kasa + esp'li + düşük km ghia bir mk3 samanlıkta iğne gibi.

abi belli olmaz belkide 40 eder türkiye piyasası bu :D

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu
(düzenlendi)

Kendi aranızda tuttuğunuz tutanakları görebiliyorsunuz sanırım. Eğer trafik polisi gelip tuttuysa onu göstermiyor olabilir.

Evet o kaza yaralanmalı olduğu için trafik polisi gelip rapor tutmuştu. Tramer sorgusunda da kaza görünmüyordu. tarihinde Olcay Eyüboğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Barış Göktürk

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-hatasiz-skoda-hatay-antakya-371198798/detay/

Arkadaşlar merhaba;

Yukarıdaki bağlantıda yer alan araç için fikrinizi alabilir miyim?

Araç aklıma yatıyor ama bir de sizin görüşlerinizi almak istedim.

Skoda Octivia Elegance

2012 Model

1,6 TDİ DSG 105 hp

71.000 km

Gümüş Renk

İlk sahibinden

Hasarsız. Sadece depo kapağı kısmında çöpe sürtmekten dolayı vernik olduğunu söylüyor...

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-hatasiz-skoda-hatay-antakya-371198798/detay/

Arkadaşlar merhaba;

Skoda Octivia Elegance

2012 Model

1,6 TDİ DSG 105 hp

71.000 km

Gümüş Renk

İlk sahibinden

Hasarsız. Sadece depo kapağı kısmında çöpe sürtmekten dolayı vernik olduğunu söylüyor...

Güzel araba, kaça bırakıyor?

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar merhaba;

Skoda Octivia Elegance

2012 Model

1,6 TDİ DSG 105 hp

71.000 km

Gümüş Renk

İlk sahibinden

Bu kasa için pahalı bence. tercih etmezdim şahsen...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...