Selçuk Bakış 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 bakımlı araç ile 300-500 sizde binebilirsiniz. Önemli olan zamanında bakım ve doğru ürün kullanmak, örnek benim araç 3 Yorum bağlantısı
Bayram Ali Tabak 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Peki motora iyi bakilip bakilmadigini nasil anlayacagim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Peki motora iyi bakilip bakilmadigini nasil anlayacagim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Dizel ve ford konusunda uzman olan bir servise veya yetkili servise danışabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Galeri oldumu 100bin defa düşünmek lazım Yorum bağlantısı
Bayram Ali Tabak 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Haftasonu otopazarinda 1 tane bulmustum pazari tur attim geldim arac gitmisti piyasada sahibinden var ama onlarda da cok hasar kayidi var maalesef. Guvenemiyorum. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Haftasonu otopazarinda 1 tane bulmustum pazari tur attim geldim arac gitmisti piyasada sahibinden var ama onlarda da cok hasar kayidi var maalesef. Guvenemiyorum. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Galeriden almayın bence de, piyasadan bakının. Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Daha önce dikkat edip de incelememiştim ama ilanlar arasında gezinirken gözüme çarptı. Sonrasında hakkında biraz araştırma yapınca kendi segmentinde ve de kendi kardeşleri arasında donanım bakımından epey dolu bir araç olduğunu fark ettim. "En nihayetinde Renault!" diyebilirsiniz ama aracın bu çizgileri gerçekten çok dinamik olmuş. İnternette yaptığım taramada bu serilerin doğrudan Fransız üretimi olduğu bilgisi var. İlan fiyatına yorumu da size bırakıyorum... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-temiz-40000-km-de-megane-gt-line-364456186/detay/ Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Daha önce dikkat edip de incelememiştim ama ilanlar arasında gezinirken gözüme çarptı. Sonrasında hakkında biraz araştırma yapınca kendi segmentinde ve de kendi kardeşleri arasında donanım bakımından epey dolu bir araç olduğunu fark ettim. "En nihayetinde Renault!" diyebilirsiniz ama aracın bu çizgileri gerçekten çok dinamik olmuş. İnternette yaptığım taramada bu serilerin doğrudan Fransız üretimi olduğu bilgisi var. İlan fiyatına yorumu da size bırakıyorum... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-temiz-40000-km-de-megane-gt-line-364456186/detay/ 1 sene öncesine kadar almak istediğim araç, çok araştırmıştım, cam tavanlısı ve adaptif bi xenonlusu oldumu tadından yenmez. 2014 e kadar olan GT-Line lar Fransız değil İspanya üretimi, 2014 ten sonra yerli üretim olmaya başladı ancak icon paketten bozma çakma Gtline haline geldi hiçbir havası kalmadı Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Peki motora iyi bakilip bakilmadigini nasil anlayacagim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi motordan öte 4 enjektör hata veriyordur, expertizde çıkar 2500TL masraf demek. İleride işeme yapar motora zarar verir motor çekişten düşer vs. Bence enjektörlere bakılması lazım motorla birlikte. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 (düzenlendi) Merhabalar, aşağıdaki linkte yer alan aracı, - Yerden yüksek, - Yüksek model düşük km, - Düşük vergi, - En fazla 42 bin TL. bandında, - Manuel vites vb. kriterleri göz önünde bulundurarak kayınvalidem için almayı planlıyoruz. Aynı paralara dizel dusterlar da var fakat duster da istemiyoruz Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-skoda-talha-dan-2011-model-plus-plusa.k.p-plus-plus-plakali-yeti-otomobil-ruhsatli-323878765/detay 7 Aralık 2016 tarihinde İsa ACAR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Merhabalar, aşağıdaki linkte yer alan aracı, - Yerden yüksek, - Yüksek model düşük km, - Düşük vergi, - En fazla 42 bin TL. bandında, - Manuel vites vb. kriterleri göz önünde bulundurarak kayınvalidem için almayı planlıyoruz. Aynı paralara dizel dusterlar da var fakat duster da istemiyoruz Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-skoda-talha-dan-2011-model-plus-plusa.k.p-plus-plus-plakali-yeti-otomobil-ruhsatli-323878765/detay Bu plakayı nasıl normal fiyata satıyor hayret? Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 (düzenlendi) Merhabalar, aşağıdaki linkte yer alan aracı, - Yerden yüksek, - Yüksek model düşük km, - Düşük vergi, - En fazla 42 bin TL. bandında, - Manuel vites vb. kriterleri göz önünde bulundurarak kayınvalidem için almayı planlıyoruz. Aynı paralara dizel dusterlar da var fakat duster da istemiyoruz Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-skoda-talha-dan-2011-model-plus-plusa.k.p-plus-plus-plakali-yeti-otomobil-ruhsatli-323878765/detay Plaka para eder. araç yürütme maliyeti açısından mantıklı görünüyor. lakin sağlam çirkin : zevk meselesi tabiki masraf çıkarmadan binilecek bu paralara yüksek araç pek yok gibi zaten faciadan hertürlü iyidir 7 Aralık 2016 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Bu plakayı nasıl normal fiyata satıyor hayret? Plaka para eder. araç yürütme maliyeti açısından mantıklı görünüyor. lakin sağlam çirkin : zevk meselesi tabiki masraf çıkarmadan binilecek bu paralara yüksek araç pek yok gibi zaten faciadan hertürlü iyidir İlk izlenimler olumlu sanırım Bi de plakayı nasıl satabileceğimi söylerseniz tamamdır Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 İlk izlenimler olumlu sanırım Bi de plakayı nasıl satabileceğimi söylerseniz tamamdır < > O kolay arabayı satarken ilerde popülerliği korunuyor olursa yüksek fiyattan ilan açıp şans denenebilir 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Arac alirken plakayi da almak zorunlu mu? Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 O kolay arabayı satarken ilerde popülerliği korunuyor olursa yüksek fiyattan ilan açıp şans denenebilir Plakayı değiştirmeyelim o zaman bi de az önce dacia yı bilerek mi facia yazdın Ali? Arac alirken plakayi da almak zorunlu mu? Hayır değil, noterde alım-satım yaparken soruyorlar zaten, siz de ona göre karar veriyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 (düzenlendi) Bi de plakayı nasıl satabileceğimi söylerseniz tamamdır < > bence en iyisi bu plaka ile alın, ertesi gün aracı 100.000 liradan ilana koyun 7 Aralık 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 bence en iyisi bu plaka ile alın, ertesi gün aracı 100.000 liradan ilana koyun Güzel fikir, Aydın' lı olup Antalya' da yaşayan birini bulup satılabilir aslında Kaporayı gönderdik bakalım, hayırlısı diyelim Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Plakayı değiştirmeyelim o zaman bi de az önce dacia yı bilerek mi facia yazdın Ali? Hayır değil, noterde alım-satım yaparken soruyorlar zaten, siz de ona göre karar veriyorsunuz. Bilmeden yazdım isa abi ama karlı alışveriş olacak hayırlı uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Bunda bir iş(!) var :/ https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-sifir-ayarinda-hatasiz-1.6tdi-dsg-comfortline-jetta-372305343/detay Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Bunda bir iş(!) var :/ https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-sifir-ayarinda-hatasiz-1.6tdi-dsg-comfortline-jetta-372305343/detay ve ilan dakikalar içinde yayından kalkar=) Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 ve ilan dakikalar içinde yayından kalkar=) işte o yüzden diyorum ki; ekran görüntüsü almak iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 işte o yüzden diyorum ki; ekran görüntüsü almak iyidir. Hiç aklıma gelmedi. Bileydim alırdım:) Araçta bi durum var dedirten şeyse şu: 2012 model Comfortline Jetta, gümüş renk, henüz 40bin km'yi bile bulmamış, hatasız-boyasız ve 57Bin TL satış bedeli ile ilana konmuştu. Belki bir saat bile kalmadı ilanda:) 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Hiç aklıma gelmedi. Bileydim alırdım:) Araçta bi durum var dedirten şeyse şu: 2012 model Comfortline Jetta, gümüş renk, henüz 40bin km'yi bile bulmamış, hatasız-boyasız ve 57Bin TL satış bedeli ile ilana konmuştu. Belki bir saat bile kalmadı ilanda:) Dizel Benzin? Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Dizel Benzin? Dizeldi... Sinop Erfelek'teydi... Yorum bağlantısı
Recommended Posts