İçeriğe Yönlendir

Tavsiye Edebileceğimiz Araba İlanlarını Paylaşalım


Çağlar Bayur

Recommended Posts

Eren Gökmen

Bana satacağı fiyat 32000

Piyasayi bilmiyorum ama 3 bin tl farkla dizel alinabiliyorsa, ben olsam dizel alirdim.cekis gucu, daha rahat kullanim acisindan...
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Uzun sürmez 3000 farkı çıkarmak yakıttan.

1.25 in performansı çok tatmin etmez diye tahmin ediyorum

Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu

Araç 4. Vitesten 5e geçişlerde ağır kalıyor sollama yaparken korkarım açıkcası biraz zorladım ama banamısın demiyor

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Piyasayi bilmiyorum ama 3 bin tl farkla dizel alinabiliyorsa, ben olsam dizel alirdim.cekis gucu, daha rahat kullanim acisindan...

birisi bilndik .. diğeri ilandan...

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Geçenlerde bu mekanda beyaz bi focus ilanı vardı adam çok temiz arabayı çok uygun fiyata satıyordu. Bugün yine aynı mekan yine temiz focus. !!! Şikayet ettim bakalım işe yarayacak mı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hata-boya-cizik-yok-51oookm-dizel-110hp-start-stop-titanium-2010-356008608/detay

Polatlı ilanlarına cok dikkat etmek lazım. Orada maalesef yıllardır böyle bir şebeke ya da sebekeler var. İnsanları dolandirmak için açıyorlar bu ilanları. Fiyatın ve aracın temizliğinin cazibesine kapilanlar oluyor illaki ve muhtemelen kaçırmamak için kapora yolluyorlardir. Sonrası hüsran. ..
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

birisi bilndik .. diğeri ilandan...

Dogru ama birisi klima acik yokusa gelince rezil eder, digeri vezir.

Bir kac arti eksi var iki araba arasinda. Ne beklenildigi önemli

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı
(düzenlendi)

Servis bakımlıymış km de düşük? Köy yollarında kullanmak için tercih edilebilir mi? Fusion piyasası hakkında bilgim yok

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tam-otomatik-vites-full-servis-bakimli-ford-fusion-1.6-339390801/detay

Daha once kullandigim bi araba benimki de 1.6 otomatik tupluydu.

Klasik 4 vites ,ford saglamligi ve yuksek olmasina ragmen yol tutusu iyidir,cok conforlu degildir biraz sert bi arabadir.klasik 4 vites oldugu icin yok yokuşlarda kararsiz kalma durumu olabiliyor .dizel otomatikler sikintili sanziman uzak durmak lazim.1.6 tuplu gayet yeterli ama 1.6 dizel duz vites luks -bulabilirseniz- tam super olur.

Piyasasina malesef temizlerinin piyasasi bu hakketmedigi halde ama burasi Turkiye ..

1.6 klasik otomatik cok sert kalkislar ,dip gazlar yapilmadigi surece yakiti da fena degildir

tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sedat Oral

Daha once kullandigim bi araba benimki de 1.6 otomatik tupluydu.

Klasik 4 vites ,ford saglamligi ve yuksek olmasina ragmen yol tutusu iyidir,cok conforlu degildir biraz sert bi arabadir.klasik 4 vites oldugu icin yok yokuşlarda kararsiz kalma durumu olabiliyor .dizel otomatikler sikintili sanziman uzak durmak lazim.1.6 tuplu gayet yeterli ama 1.6 dizel duz vites luks -bulabilirseniz- tam super olur.

Piyasasina malesef temizlerinin piyasasi bu hakketmedigi halde ama burasi Turkiye ..

1.6 klasik otomatik cok sert kalkislar ,dip gazlar yapilmadigi surece yakiti da fena degildir

Teşekkürler 1.6 dizel ya 35ten fazla isteniyor yada km 200bini geçmiş oluyor. Biraz zor ama denk getirebilirsek güzel olur.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Polat
Erdem Çağla

Kibar amcam bu kadar yazmış ama senin arabanda hesap makinesi ekranı var + o kadar titizsen maden niye vites topuzunu değiştirmedin demezler mi adama? Bu kadar beyefendi bir alıcı bulamazsa satamaz.

 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-64.000-km-emsalsiz-temizlikte-muadili-yok-kazasiz-boyasiz-306236012/detay

 

VOLVO SEVENLER LUTFEN BU ARACI PİYASADA Kİ DİĞER ARAÇLARLA KIYASLAMASIN.ARAÇ BUGÜNE KADAR BİR DEFA DAHİ ARIZA YAPMAMIŞTIR.TEŞEKKÜRLER.BUYURUN GELİN HEM ARACI YAKINDAN BİR GÖRÜN HEMDE BİR ÇAYIMI KAHVEMİ İÇİN YEMEĞİMİ YİYİN.ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ AMA BİR YAKINDAN GÖRÜN LUTFEN.PAZARLIK PAYI ELBETTE VARDIR YALNIZ ARACIN TÜM ÖZELLİKLERİNİ GÖZ ÖNÜNE ALARAK MANTIKLI TEKLİFLRDE BULUNMANIZI RİCA EDİYORUM.KENDİNİZ BİR ARAÇ SATARKEN YAPMAYACAĞINIZ BİR İNDİRİMİ BANA DA TEKLİF ETMEYİN LUTFEN.

DİLEDİĞİNİZ ZAMAN ÇEKİNMEDEN İSTEDİĞİNİZ VAKİTTE GECE GÜNDÜZ ARAYABİLİRSİNİZ FAKAT ÖNCE TÜM YAZDIKLARIMI LUTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ.
 

ARTIK ACİLİYETİ YOKTUR FAKAT BENDE BİR AN ÖNCE YENİ ARAÇ ALMAK İSTEDİĞİMDEN,DÜRÜSTÇE YİNEDE BİR AN ÖNCE SATILSIN İSTERİM ELBETTE.4 ÇEKER BİR ARAÇ ALMA İHTİYACIM HASIL OLDUĞUNDAN, Kİ ZATEN ARACIMI BU SEBEPLE SATIYORUM YOKSA MÜMKÜN DEĞİL SATMAZDIM ZATEN.ÇÜNKÜ NASIL BAKTIĞIMI VE BU FİYATA BU KADAR TEMİZ,KAPALI GARAJ ARABASI OLAN, EKSERİYETLE UZUN YOLDA OTOBANDA KULLANILMIŞ VE CÜSSESİNE VE YÜKSEK TORK VE GÜCÜNE RAĞMEN BU KADAR AZ YAKAN VE BU KADAR DONANIMLI, KM Sİ YAŞINA RAĞMEN BU KADAR DÜŞÜK, GÜVENLİ VE PRESTİJLİ BİR MAKAM ARACI DAHA ALMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR.

BUGÜN ÖRNEK OLARAK BİR GOLF DONANIMINA GÖRE 125.000 TL LERE KADAR ÇIKABİLİYOR Kİ NE SEGMENTİ AYNI NEDE BU ARACIN YANINDAN GEÇEBİLİR HİÇBİR KONUDA.VE DAHA BİRÇOK ÖRNEK VEREBİLİRİM.ESKİSİ GİBİ BİR FİYAT MÜMKÜN DEĞİL SÖZ KONUSU OLAMAYACAK OLSA DA ELBETTE PAZARLIK PAYI VARDIR.

YALNIZ ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM YALNIZ EĞER 2016 BİTENE KADAR SATILMAZSA 2017 İLK MTV SİNİ ALICI ÖDER BEN KULLANMAYACAĞIM ARACIN BANDROLÜNÜ NEDEN ÖDEYEYİM.KULLANACAK OLAN ÖDER DOĞAL OLARAK.BİLGİNİZ OLSUN BU KONUDA.

DİLEDİĞNİZ VAKİT ARACI GELİP GÖREBİLİR VE İNCELEYEBİLİRSİNİZ.YALNIZ YETKİLİ SERVİSLER DIŞINDA VE ÇOK UZAK OLMAYAN YERLERE MÜSADE EDERİM YALNIZCA KAZA DARBE RİSKİNE KARŞIN LUTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN.EĞER GÜVENDİĞİNİZ BİR USTANIZ VARSA ONUNLA GELEBİLİRSİNİZ BU PROBLEM DEĞİL FAKAT BEN KENDİ BİLMEDİĞİM YERLERE HASSASİYETİMDEN ÖTÜRÜ ARACIMI BIRAKMAMAYI TERCİH EDİYORUM KUSURA BAKMAYIN LUTFEN.HATTA KENDİ YILLARDIR GÖTÜRDÜĞÜM YETKİLİ SERVİSİMDE BİLE BENİM USTAMIN İZİNLİ OLDUĞU GÜN ARACI BAKIMA GÖTÜRMEM.

NİHAYETİNDE DE TÜM YETKİLİ SERVİSLER VERDİĞİ EXPERTİZ RAPORUNDAN MESULDÜR BUNU UNUTMAYIN.ONDAN DOLAYI YETKİLİ SERVİS OLDUKTAN SONRA HANGİSİ OLDUĞU FARKETMEZ.VE DİLERSENİZ BEN DAHA YENİ HEM DE STANDART OLMAYAN TAM İKİ GÜN SÜREN DETAYLI EXPERTİZ YAPTIRMIŞ OLMAMA RAĞMEN SİZLERE MAHCUP OLMAMAK ADINA ONUN DA TARİH  KAYIT VE FATURASI MEVCUTTUR.SİZ YİNEDE EN DOĞAL HAKKINIZ OLARAK ARACI EXPERTİZE SOKABİLİRSİNİZ EĞER İSTERSENZ.BEN NASILSA ARACIMDAN EMİNİM.YÜRÜYENİNDE DAHİ EN UFAK HATA OLAMAZ.

PİYASADA HURDA DOLU YETKİLİ SERVİS BAKIMI OLMAYAN KAZALI BOYALI DERİLERİ YIRTILMIŞ KİLOMETRELERİYLE OYNANMIŞ HURDALAR VAR, GİDİN ALIN UCUZA ARABA DİYE BİNEBİLECEKSENİZ.ÜSTELİK ONLAR DAHİ 95 - 105 BİN TL ARASI İSTİYORLAR VE ÇOK YÜKSEK KİLOMETRELERDE.VE NE YETKİLİ SERVİS KAYITLARI VAR NE BENİM ARACIM GİBİ İTİNALI KULLANILMIŞTIR.

ALMAK İSTEDİĞİM BİR ARAÇLA ALAKALI BİR ARA GEÇİCİ OLARAK YAPTIĞIM ÇOK YÜKSEK İNDİRİMİ İLANIN TAKİPÇİLERİ İYİ BİLİR.DOLAYISIYLA YENİ ALMAK İSTEDİĞİM ARACI İNDİRİMLİ ALMA ŞANSIM KALMADIĞI İÇİN, ARTIK O ARA YAZMIŞ OLDUĞUM FİYAT OLAN 112.750 TL NE YAZIK Kİ MÜMKÜN DEĞİLDİR ARTIK.SÖYLEMİŞTİM SADECE BANA İNDİRİM YAPILDIĞI İÇİN BU KADAR İNDİRİM YAPMIŞTIM O ARACI KAÇIRMAMAK İÇİN DOLAYISIYLA ARTIK BİTMİŞTİR.

ŞİMDİ 112.750 TL YE BULABİLİYORSANIZ GİDİN BU KADAR EMSALSİZ TEMİZLİK VE KONDİSYONDA, ALINDIĞI GÜNDEN BERİ TÜM BAKIMLARI AKSATILMADAN HATTA DAHA SERVİS ZAMANI GELMEDEN BAZN 500KM 1000KM ÖNCEDEN YAPILMIŞ OLUP AYRICA KEYFE KEDER SADECE ESTETİK OLARAK KÖTÜ DURUYOR DİYE ARIZASIZ PARÇA DEĞİŞMİŞLİĞİM BİLE VARDIR VE TÜM BAKIM VE DEĞİŞEN PARÇALARIN HEPSİNİN KAYDI GRUP VOLVO YETKİLİ SERVİSTE VARDIR VE BENDE DE FATURALARIN HEPSİ TÜM EDİLEN MASRAFLAR DURMAKTA.ŞİMDİ BÖYLE Bİ ARACI BULABİLİRSENİZ ALIN DİYECEĞİM AMA BİRAZ ZOR DEĞİL İMKANSIZDIR BULAMAZSINIZ.KEŞKE BU KADAR UCUZA BU EMSALSİZ ARACI ZAMANINDA KAÇIRMASAYDINIZ.

 

ARAÇTA KAZA BOYA KESİNLİKLE YOKTUR.

ARACI DİLEDİĞİNİZ GÜN GELİP İNCELEYEBİLİRSİNİZ.HAFTA İÇİ HAFTA SONU FARKETMEZ.LUTFEN ÇEKİNMEDEN ARAYINIZ.

ALINDIĞI GÜN İÇ DIŞ SONAXIN EN ÜST DÜZEY KORUMASI OLAN SONAX PREMİUM  KOMPLE BAKIM VE KORUMA UYGULAMASI YAPILMIŞ OLUP AYRICA SONRA DA KAPUT 140 DİĞER YERLER 110 MİKRON OLMAK ÜZRE ARAÇ TABANDAN TAVANA KOMPLE 3M ŞEFFAF KORUMA FİLMİ ( RENKSİZ ) İLE KAPLANMIŞTIR.YAPTIRILALI BİR YILDAN FAZLA OLMUŞTUR SATILACAK DİYE YAPILDI ZANNEDİLMESİN.

İKİ AY ÖNCE AĞIR BAKIMI DA YAPILMIŞTIR YANİ ARA DEĞİL ANA BAKIM.VE AYRICA SERVİSTE TÜM KONTROLLERİ YAPILMIŞ OLUP MOTORDAN, TURBO BASINCINA TORKDAN, FAR AYDINLATMA SEVİYESİNE KADAR FABRİKADAN ÇIKTIĞI KONDİSYONDA OLDUĞU SÖYLENMİŞTİR.YETKİLİ SERVİSTE KAYIT VE RAPORLARI VE FATURASI DİĞER TÜM BAKIMLARININ Kİ GİBİ MEVCUTTUR.AYRICA DOĞAL OLARAK ONCA ZAMANDA AŞINDIĞINDAN YANİ BİR ARIZADAN DEĞİL DAHA YENİ DÖRT DİSK VE DÖRT FRENİ VE TÜM YAĞ VE HİDROLİKLERİDE USTA BİLE GEREK YOK DEDİĞİ HALDE DEĞİŞTİRDİM.YANİ BU ARACI ALAN BİR KURUŞ MASRAF İSTESE DE EDEMEZ.

HER YIL ARACIN LASTİKLERİ DEĞİŞMİŞTİR.ARACIN ŞU AN Kİ LASTİKLERİ CONTİNENTAL CSC 5 EN KALİTELİ SIFIR LASTİKLERDİR.KAPALI GARAJ ARABASI OLUP NADİREN UZUN YOLDA KULLANILMIŞTIR.YETKİLİ SERVİS DIŞINDA BİR HAVA FİLTRESİ YADA YAĞI BİLE DEĞİŞMEMİŞTİR.ORJİNAL STEPNE HİÇ KULLANIMAMIŞ ÇELİK ORJİNAL JANTLI.

AYRICA STANDART PREMİUM DA OLMAYAN FABRİKA ÇIKIŞI ORJİNAL EXTRA OPSİYONLARLA ALINMIŞTIR ARACIMIZ.YAKLAŞIK 7800 EURO.

İSTEDİĞİNİZ YERDE ARACI KONTROL ETTİREBİLİR EXPERTİZE SOKTURABİLİRSİNİZ BİR VİDA EKSİK YADA YAMUK ÇIKSIN 50.000 TL DÜŞERİM BU KADAR İDDALIYIM ARACIMIN TEMİZLİĞİNDEN EMİNİM İSTANBUL DEĞİL TÜRKİYE DE EMSALİ YOKTUR.

ÇEK SENET VADE TAKAS TEKLİF ETMEYİN.BANKA ARACILIĞIYLA YANİ HAVALE YADA EFT İLE ÖDEME YAPMANIZI RİCA EDERİM.YENİ BİR SIFIR 4 ÇEKER ARAÇ ALACAĞIM İÇİN TAKAS MAALESEF SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ,TAKAS KABUL ETMİYORUM.TEKLİF ETMEYİN LUTFEN.

             ALACAK OLAN KİŞİYE HAYIRLI OLMASINI KAZASIZ BELASIZ GÜNLERDE BİNMESİNİ DİLERİM.HOŞÇAKALIN.

 

 

Aynı yerde, aynı tarzda bir ilan da beyaz bir Fiesta için açılmış. ..
Aynı yerde, aynı tarzda bir ilan da beyaz bir Fiesta için açılmış. ..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-boyasiz-48oookm-dizel-titanium-x-2012-fiesta-356030379/detay

Aynı şekilde foto çekilmiş pirofesiyinel bir çete bunlar. Bunlara resim çeksin diye araç verenlerde de suç var.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Kimse yanlış anlamasın ama burası 'TAVSİYE İLANLAR' başlığı mı,yoksa 'Diğer ilanlar'isimli başlık mı!!!!

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...