İçeriğe Yönlendir

Tavsiye Edebileceğimiz Araba İlanlarını Paylaşalım

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Erhan Odabaşı

Nasip kısmet Erhan hocam, rehin kaldırmadan gitmem, hayırlısı diyelim...

evet hocam aracın parası ödenmeden rehin kalkmaz.. adam parayı ver rehini kaldırayım da diyebilir..

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Öncelik sedan ve otomatik olması abi, teşekkürler.

Rehin kaldırma işlemi olmadan gitmem, fiyatı uygun, aklıma bin türlü şey geliyor :)

Valla Ramazan bankacı bir arkadaşınla konuşup detayları öğrenirsin.Belki kolay bir yolu vardır.Ya da sen aracın pazarlığını yapıp işi netleştirirsen adam bi şekilde rehini kaldırabilir.O da aracı satmadan rehini kaldırmak istemiyor olabilir.Zaten araç kredi ile alınmış.onun rehini muhtemelen.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Her şey orjinalse bedava bile denebilir.

abi benim araç için nekadar istemeliyim. 47400 km de 2009. bir arkadaşım istiyor ben sallıyorum. 

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Arkadaşlar,şu araç için acilen yardıma ihtiyacım var.Bu galeriyi tanıyan veya yakın olan birileri bana yardımcı olabilir mi?Adamla görüştüm sağ çamurluk değişmiş,4 parçada boya var dedi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2000-seat-ibiza-1.6-stella-sirali-sistem-lpg-li-160.000-km-de-211254148/detay

Abartılı HD fotoğraf çekmişler. Yakın zamanda iş arkadaşım 2004 modelini aldı, şahin tadında bir kullanımı ve konforu var. Yani 4 teker bir motor, bu paraya iyi bir tercih sayılabilir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaşlar,şu araç için acilen yardıma ihtiyacım var.Bu galeriyi tanıyan veya yakın olan birileri bana yardımcı olabilir mi?Adamla görüştüm sağ çamurluk değişmiş,4 parçada boya var dedi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2000-seat-ibiza-1.6-stella-sirali-sistem-lpg-li-160.000-km-de-211254148/detay

Abi fotolar aldatıcı olabilir. İyi bakılmalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Memedin doğru diyosun,bu yüzden İstanbuldaki dostlardan yardım istedim ama ses seda yok henüz..

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Aynen. Galerici işi tertemiz yapılmış fotoğraflanmış. Biraz kullanımla şahine benzeyecektir.

Yorum bağlantısı
Tansu Bayram

Hocam mümkün değil bu fiyata satılmaz ama inşallah diyelim.

sitedeki fiyat ortalamasına bakıp belirledim ama.. 35-36 yazmış millet.. 32 de mi etmez yahu ?

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

sitedeki fiyat ortalamasına bakıp belirledim ama.. 35-36 yazmış millet.. 32 de mi etmez yahu ?

Sitede herkes birbirine bakarak fiyat yazdığı için fiyatlar yüksek.

Sitedeki emsallerinin en düşüğü 26250 en yükseği de 35500 yazmış ikisinin ortalamasını alırsak 30875tl. Ben şahsen böyle belirliyorum üç aşağı beş yukarı tutuyor.

Ama alıcısını bulursanız araç da bakımlıysa olabilir. İnşallah diyorum.

2015 Şubatta 200bin km'de esp'li TDCI Ghia'yı arkadaşıma 32000tl'ye sattım ama piyasadan az pahalı olduğunu ikimiz de biliyorduk.

Yorum bağlantısı
Sinan Kozan

hocam 29-30 arasına gider gibime geliyor.

inş gönlünüzdeki rakama uygun müşteri bulursunuz.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

kendi ilanımızı buraya koyabiliyormuyuz bilmiyorum ama..sahibini tanıyorum, kendimim :) en son 32.500 olar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-focus-ghia-lpg-li-degisensiz-212788621/detay/

Hocam mümkün değil bu fiyata satılmaz ama inşallah diyelim.

hocam 29-30 arasına gider gibime geliyor.

inş gönlünüzdeki rakama uygun müşteri bulursunuz.

bence fiyatta aşırı uçuk bir durum yok.pazarlıkla 32 ye falan verilir.ucuz gördüğünüz araçların çoğunun bir problemi vardır.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

bence fiyatta aşırı uçuk bir durum yok.pazarlıkla 32 ye falan verilir.ucuz gördüğünüz araçların çoğunun bir problemi vardır.

İnşallah diyorum Önder abi. 32 iyi olur tabi satıcı için.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Orta karar çok sıkıntısı olmayan bir araba. Km ye dikkat

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...