Onur Bulut 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Ne bekletiyosun onur dal zımparayla bir gün şu farlara. Kardeşim güvenemiyorum kendime farları zebil etmek istemiyorum.Malzemeyi alsamda sen dalsan. zımpara riskli bir girişimdir aklınızda vbulunsun Abi ne önerirsin peki ? Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Kardeşim güvenemiyorum kendime farları zebil etmek istemiyorum.Malzemeyi alsamda sen dalsan. Dalarız kardeşim itinayla düzgün ve sırasına göre gidince hiç birşey olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Dalarız kardeşim itinayla düzgün ve sırasına göre gidince hiç birşey olmaz. Anlaştık kardeşim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Kardeşim güvenemiyorum kendime farları zebil etmek istemiyorum.Malzemeyi alsamda sen dalsan. Abi ne önerirsin peki ? Meguiars palstix i pasta makinesi ile uygulama. Zımpara vs sonrası zamanda far daha da matlaşıyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 meguiars palstix i pasta makinesi ile uygulama. zımpara vs sonrası zamanda far daha da matlaşıyor Çağlar bey, benim fardada az sararma var, üst kısmında az bir yer, direk makine ile plastix mi uygula diyorsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Sararma genelde içten olur? önce onu iyi teşhis etmeli. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 sararma genelde içten olur? önce onu iyi teşhis etmeli. Üstte gibi, çizgi çizgi mat ve sanki çatlaklar var gibi görünüyor, parmağımı ıslatıp sildim biraz şeffaflaştı gibi, üstte ise plastix ve makina ile dalayımmı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Daldal zararı olmaz faydası olursa da parlar 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Meguiars palstix vardı bende galiba bir bakayım araca işinizi görür beyler 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 meguiars palstix vardı bende galiba bir bakayım araca işinizi görür beyler bende de var Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Ergel 15 Nisan 2015 Yazar Paylaş 15 Nisan 2015 Elinize sağlık, bu arada FIBEROPTIK bezi Türktelekomdan mi temin ettiniz? [emoji23] :) aradım sordum ama henüz Sivasta altyapısı yokmuş. Ben şimdilik beziyle idare ediyorum gelince ışıkla temizleyeceğim farları. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 meguiars palstix vardı bende galiba bir bakayım araca işinizi görür beyler Abi varsa çok makbule geçer. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Millet benimde sol farın üstünde hafiften matlaşma var, buna zımpara falan atmadan direk pastayla girişsem ne olur, olurmu? sonra wax falan atsam, hiç yapmadım olurmu acep? Makine ile giriş abi parlar başka bişey olmaz. Matlığın dışardan olduğunu anlamak için elinle biraz okşa, pütürlü hali kendini ele verecektir Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Makine ile giriş abi parlar başka bişey olmaz. Matlığın dışardan olduğunu anlamak için elinle biraz okşa, pütürlü hali kendini ele verecektir parmağımı ıslatıp ovaladım, sanki kir çıkıyor gibi oldu ve cam daha şeffaf oldu, sanırım üstte, 1-2 saate kadar plastix ve makina ile dalacağım 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Abi varsa çok makbule geçer. öteki araca bakacağım koruyucu olanını buldum diğeri ötekinde galiba haber verecem kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Hepsi 44 lira tutmuş aldiginiz malzemeler. Bu isi ciftini 30-40 liraya yapiyorlar diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Elinize sağlık, bu arada FIBEROPTIK bezi Türktelekomdan mi temin ettiniz? [emoji23] Tam da benzerini yazmak üzere okuya okuya iniyordum aşağı doğru ) Bu arada işlem başarılı olmuş elinize sağlık Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Ergel 17 Nisan 2015 Yazar Paylaş 17 Nisan 2015 Hepsi 44 lira tutmuş aldiginiz malzemeler. Bu isi ciftini 30-40 liraya yapiyorlar diye biliyorum. Hocam valla iki üç tane dükkan dolastim temizleme isi için aldığım fiyatlar 70-90 lira arasiydi. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Hepsi 44 lira tutmuş aldiginiz malzemeler. Bu isi ciftini 30-40 liraya yapiyorlar diye biliyorum. Hocam valla iki üç tane dükkan dolastim temizleme isi için aldığım fiyatlar 70-90 lira arasiydi. İzmir için bu işi 50 liraya yapan birini biliyorum. Çift far fiyatı.. İhtiyacı olan varsa yardımcı olur yönlendiririm.. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 İzmir için bu işi 50 liraya yapan birini biliyorum. Çift far fiyatı.. İhtiyacı olan varsa yardımcı olur yönlendiririm.. Tam istediğim kim kim ? Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Tam istediğim kim kim ? Abi özelden yazıyorum.. Yorum bağlantısı
TARIK BAYRAKTAR 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 (düzenlendi) Bu işi sulu 2000-3000 zımpara yerine yağlı zımpara ile deneyebilecek varsa denesin bence. Su yerine Philips Contact Cleaner (kırmızı kapaklı) yağlı sprey ile 2000-3000 zımpara uygulayıp en sozn havlu kağıt ile zımpara yapar gibi ve en son da mikrofiber bez ile sonlandırılacak. Arabada hiç denemedim ama daha önce maket bıçağı ile kalıp izini temizlediğim ve matlaşan plastiği en iyi böyle parlattım. Sorumluluk kabul etmem, yapacak olan ya çıkma bir farda ya da başka bir plastikte denesin 10 Mayıs 2015 tarihinde TARIK BAYRAKTAR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 yağlı zımpara? şahsen duymadım video linki vb var mı? cleanerlar ın bazısı plasiğe zarar da verir vesile ile yazayım dedim sağlam kaynak var mı bunun hakkında? biri okur dener farı elden gitmesin. Zımpara ile farı kaybeden de vardır gözüm gördü riski vardır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts