İçeriğe Yönlendir

2006 Model Ford Focus Benzinli Araç Ateşleme Bobini Markası?

hakan aras

Recommended Posts

Onur Bulut

Orijinal ürün zaten belirtilmiş.Akgür ticaretten çok alışveriş yaptım.Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. :good1:

Yorum bağlantısı
hakan aras

semih bey gönderdiğiniz linkteki bobinin üzerinde made in china yazıyor ve oldukça pahalı. orjinal nasıl bulabilirim? nette bulamadım.

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

konu madem bobin bende başıma geleni anlatayım,bobin arıza verdi..

YETKİLİ servise gittik kayın pederle,ordaki herkesi tanıyor,tanıdık olan şahıs 1orjinal (300 tl),1 yan sanayi(100 tl) getirdi gösterdi..

Ben hangisini tavsiye ediyorsun dedim oda ; orjinali 2 yıl garantili,nezaman bozulur bilinmez dedi..Yan sanayi garantisiz,nezaman bozulur bilinmez dedi.

Orjinal bitane bozuluncaya kadar,yan sanayiden 3 tane hakkın var ve yan sanayi aldedi.Yan sanayiyi 4 sene kullandım bozulmadı,aracı enson satmıştım.

Bu yazdıgım tavsiye niteliginde degildir,sadece ben öyle yaptım..

Yorum bağlantısı

arkadaşlar 2006 ford focus için ateşleme bobini almam lazım internetten baktım ama orjinal bulamadım. hangi marka almalıyım. ve hangi siteden alayım yardımcı olursanız sevinirim. bide buji kablosu şu sitede var acaba orjinalmidi ve benim araca uyarmı? http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=309#.

Hakan bey orijinali yunus emre arkadasimizda vardi bi ara satiyordu ...bi sorayim
Yorum bağlantısı
hakan aras

sağolun Erol bey.

konu madem bobin bende başıma geleni anlatayım,bobin arıza verdi..

YETKİLİ servise gittik kayın pederle,ordaki herkesi tanıyor,tanıdık olan şahıs 1orjinal (300 tl),1 yan sanayi(100 tl) getirdi gösterdi..

Ben hangisini tavsiye ediyorsun dedim oda ; orjinali 2 yıl garantili,nezaman bozulur bilinmez dedi..Yan sanayi garantisiz,nezaman bozulur bilinmez dedi.

Orjinal bitane bozuluncaya kadar,yan sanayiden 3 tane hakkın var ve yan sanayi aldedi.Yan sanayiyi 4 sene kullandım bozulmadı,aracı enson satmıştım.

Bu yazdıgım tavsiye niteliginde degildir,sadece ben öyle yaptım..

Hami bey aracınıza taktırdığınız orjinal olmayan bobinin markası ne acaba?

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

sağolun Erol bey.

Hami bey aracınıza taktırdığınız orjinal olmayan bobinin markası ne acaba?

Maalesf markasınını bilmiyorum,4 sene önce taktırmıştım arabayıda sattım..internetten alacaksın garanti problem falan falan..

bugün olsa BEN yine öyle yaparım,sonuçta 1e  3 şansım var..

Yorum bağlantısı
Tuncer Aceroğlu

Selamlar,

yetkili servise gidip parça fiyatı sormanızda yarar var. Dışarda orjinal diye satılan çok fazla ürün var aracınızda elektriksel sıkıntılar yaşamak istemiyorsanız tavsiyem yetkili servisten temin edip aynı zamanda 2 yıl garanti sahibi olursunuz.

Yorum bağlantısı
hakan aras

SERVİSTE buji kablosu için toplam 400tl dediler. bende dışardan akgür ticaretten 125 tl ye aldım. 

http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=309# 

ateşleme bobinini fiyatını ise sormadım kesin o da pahalıdır. şimdi netten orjinal ateşleme bobini arıyorum, ama hala bulamadım. hangi marka alayım motorcraft yerine boch yada visteon alsam olurmu acaba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...