Hikmet Türker 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Merhaba arkadaşlar;Hafta sonu kışlık lastikleri çıkarttık yazlıklara geçiş yaptık.Arka balataların ömrünü tamamladığını gördük.Kale veya trw düşünüyorum.Buralarda balataları bulmayı bırakın parçacı yoluyla sipariş bile çok zor.İnternet üzerinden almak istiyorum fakat sitelerde Fomoco veya Motorcraft mevcut.Kale veya trw için önerebileceğiniz bir link var mıdır? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Kaleden herkes memnun ama ben mk4 mondeoda de kullanmıştım, aşırı ses yaptı. Söktürüp motorcraft a geçtim, rahat ettim Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Kaleden herkes memnun ama ben mk4 mondeoda de kullanmıştım, aşırı ses yaptı. Söktürüp motorcraft a geçtim, rahat ettim Aşırı ses'ten kasıt geri geri aracı kaydırırken ötme'mi oluyordu ? Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Aşırı ses'ten kasıt geri geri aracı kaydırırken ötme'mi oluyordu ? Ben önlere taktırmıştım, frenleme esnasında sürekli ıslık şeklinde ses yapıyordu, diskler yeniydi, balataları söktük, diskleri temizledik geri taktık baktık yine olmadı motorcraft a geçtik. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Kale rahat bulunuyor da TRW zor bulunuyor. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Ben önlere taktırmıştım, frenleme esnasında sürekli ıslık şeklinde ses yapıyordu, diskler yeniydi, balataları söktük, diskleri temizledik geri taktık baktık yine olmadı motorcraft a geçtik. Aynısı bende arkalarda var . İleri giderken veya fren yaparken bir sıkıntı yok ancak geri geri ıslık sesi oluyor . Demek ki arkaları değiştiricez Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 ben diskleri temizletip kale taktım ötme vs olmadı o yönden memnunum. Yorum bağlantısı
Semih Usluer 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 2 ay öce arka balataları değiştim mk4 mondeoma trw taktırdım orjinal İngiliz malıdır ses sıkıntısı yaşamazsınız. Kışlıkları çıkartırkende farkettim önlerde bitmiş onlarında siparişini verdim trw olarak tavsiye ederim. Motorcraft lada yarı yarıya fiyat farkı var.. Yorum bağlantısı
Hikmet Türker 13 Nisan 2015 Yazar Paylaş 13 Nisan 2015 Yaz sonu 4 disk balata ve fren hortumlarını EBC veya BREMBO yapmayı düşünüyorum.5 aylık bir kullanım sonrası boşa çıkacak.Çok kaliteli bir şeyler aramıyorum.En iyi fiyat ve kaliteyi kale markası için tespit ettim.Alabileceğim bir yer veya tel bilgisi verebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Osman usta kale taktı. Çok memnunum. Yorum bağlantısı
Hikmet Türker 13 Nisan 2015 Yazar Paylaş 13 Nisan 2015 Yetkili servis ile yaptığım görüşmede motorcraft arka balata 240 TL işçilik 100 TL toplam 340 TL bedel çıkardılar.Kampanya dahilinde parça ve işçilik üzerinde yapılan %30 indirim ile toplamda 240 TL Yetkili servis ile yaptığım görüşmede motorcraft arka balata 240 TL işçilik 100 TL toplam 340 TL bedel çıkardılar.Kampanya dahilinde parça ve işçilik üzerinde yapılan %30 indirim ile toplamda 240 TL Oluyor.Henüz kale markasına ulaşamadım.Gebzedeki fabrikayı arayıp müşteri temsilcisinin telefonunu aldım oda telefonu açmıyor. Yorum bağlantısı
Hikmet Türker 13 Nisan 2015 Yazar Paylaş 13 Nisan 2015 İnternet üzerinden kale marka arka balatalar için 33,00 TL fiyata buldum ama fiyat bana çok düşük gibi geldi.Satıcıyı telefon ile arayıp bilgi aldım. Orijinal kutusunda Kale marka balata olduğunu sıkıntı yaşamayacağımı ,fiyatın neden bu kadar düşük olduğunu soruncada piyasada bu şekilde dedi.Bir kaç araç için baktığım sitelerde fiyatı 45-50 arası oynuyor.gerçekten piyasa fiyatı bu kadar düşük olabilir mi?Alıp ,almamak konusunda kararsız kaldım.Nitekim en fazla 5 ay kullanıp diskler ile birlikte komple değişiklik yapılacak. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Fiyat dogrudur. 5 ay kullanacaksaniz muhakkak Kale'yi deneyin. Belki digerlerinden cok seversiniz... Yorum bağlantısı
Hikmet Türker 13 Nisan 2015 Yazar Paylaş 13 Nisan 2015 Yorumlarınız için teşekkürler.Kale marka sipariş verdim.Fiyat 33 TL.Beğenmezsem yetkili servis de motorcraft yaparız. Yorum bağlantısı
Yusuf Koç 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 Yorumlarınız için teşekkürler.Kale marka sipariş verdim.Fiyat 33 TL.Beğenmezsem yetkili servis de motorcraft yaparız. Hikmet bey hangi siteden almıştınız kale balatayı? Yorum bağlantısı
Hikmet Türker 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Hikmet bey hangi siteden almıştınız kale balatayı? Merhaba; ÖM attım. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Merhaba; ÖM attım. Hikmet Bey; Konunuz uygun bölüme alınmıştır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Yusuf Koç 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Yakında ön disk ve balatayı değiştireceğim. Diskleri motorcraft balataları ise kale almayı düşünüyorum. Umarım iyi bir seçimdir! Yorum bağlantısı
Recommended Posts