İçeriğe Yönlendir

Mercekli Beyaz Park Lambasi

Serhan Kaya

Recommended Posts

Burak Beykurt

aliexpress ten forum üyeleri olarak en sağlamından sipariş verilim. Benim gibi taktırmak isteyenler için. Benim kullanma amacım biraz görsellik ama asıl olan gündüz farı niyetine kullanmak. Mehmet Özyürek bey deki gibi. bu siteden güvenilir bir alıcıdan daha önce alışveriş yapan birinin öncülüğünde sipariş geçelim. İsteyen arkadaşlar buradan toplanırsak iyi olur

Yukarda verilen ilandaki satıcı gayet güvenilir.Satış miktarı oldukça yüksek ve başarı oranı da iyi.Bende sipariş vericem de bu ay limitleri çok zorladım

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

http://www.aliexpress.com/snapshot/6604752617.html?orderId=66733268563017

linkteki ürünü sipariş ettim. Elime geçince ve takınca resimleri paylaşırım.

Neden bunu tercih ettiniz?Yukardaki bizim paylaştığımızla arasında ne gibi fark var.Ben de baya baktım karar veremedim :) En sonunda dedim en iyisi daha önce denenmiş olanıdır :)

Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

Neden bunu tercih ettiniz?Yukardaki bizim paylaştığımızla arasında ne gibi fark var.Ben de baya baktım karar veremedim :) En sonunda dedim en iyisi daha önce denenmiş olanıdır :)

7wat denmiş bu ürüne. Yukarıda paylaşılan 1 wat lık olandı. Bakalım nasıl olacak. Bugün aliexpress e çalıştım. 1 sustalı anahtar bide bu ürünü aldım İLK kez aliexpresten.
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

7wat denmiş bu ürüne. Yukarıda paylaşılan 1 wat lık olandı. Bakalım nasıl olacak. Bugün aliexpress e çalıştım. 1 sustalı anahtar bide bu ürünü aldım İLK kez aliexpresten.

Hayırlı olsun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Serhan Kaya

5e89485e7aac5421121958d0253cda5f.jpg4475381689a863087ff817ee44368e28.jpg

Arkadaşlar mercekli parklar bugün itibari ile elime geçti. Ürünler 36 günde elime ulaştı. Takınca yine resimleri paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

Arkadaslar merhaba. Almis oldugum park lambalari nasil takiliyor acaba? Kaputu kaldirip farlarin oldugu yere bakinca heryer kapali. El gircek yer yok. Aracimi oyle cok elletmekte istemiyorum acikcasi. Daha evvel taktiran bilgisi olan gorusunu sunabilir mi acaba.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Arkadaslar merhaba. Almis oldugum park lambalari nasil takiliyor acaba? Kaputu kaldirip farlarin oldugu yere bakinca heryer kapali. El gircek yer yok. Aracimi oyle cok elletmekte istemiyorum acikcasi. Daha evvel taktiran bilgisi olan gorusunu sunabilir mi acaba.

Emin misin motor tarafında hiç el sokacak yer olmadığına? Ben fiestaya taktım da motor tarafında yumuşak plastikten bir kapak vardı skötük soktum parmaklarımı içeri, çektim çıkardım soketi.Ampulu degistirip soketi geri taktım yuvasına

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Bu video yardımcı olacaktır. Pratik.

Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

Bu video yardımcı olacaktır. Pratik.

Bu gercekten cok iyi oldu anlamam icin. Tesekkur ederim
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Farlar dışarı alınmadan takamazsiniz .ben on izgarayi söktüm farları sökmek çok kolay iki tane uzun pim var onları çekince farlar boşa çıkıyor zaten öne çekip yapabilirsiniz ben öyle yapmıştım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

Yarin kismetse deneyecegim. Insallah basaririm. Verdiginiz bilgiler icin tskler forumdaslarim☺☺

Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

Merhaba arkadaslar. Onur OFLAZ arkadasimin paylastigi video dogrultusunda cin'den aldigim mercekli parklarin montajini kendim yaptim.

1. Ilk once panjuru soktum

b733126b5c23590386b9c86c77ddb5f8.jpg

2. Sonrasinda uzun mil seklindeki cubukkari cekerek fari cikardim.

7bf4d5e46f543c8b7d6067f5c2cbec0a.jpg

3. Resimdeki kapagi sokerek park ampulune ulastim.

d4619813dc51e7211ca673248ad7894a.jpg

6f3259696cc0a6f5c91e76f269980911.jpg

4. Sari ampulu cikartarak led mercekli ampulu taktim

cd14bc2606ede7c3dd7b627a6097fc36.jpg

5. Veee sonuc

87ad558d1e7d796b7b01fcec3c342eb1.jpg

4921496733eb8e4da08eed74b13d86bd.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Benim mercekliler bu kadar iyi vurmuyor duvara :) hemen bunlardan da sipariş veriyorum o zaman :D link var mı?

Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

Burada var. Baslara bakarsaniz bulursunuz linki. Bunlar 7w lik.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...