İçeriğe Yönlendir

Mercekli Beyaz Park Lambasi

Serhan Kaya

Recommended Posts

Semih İzgi

6.5$ a 4 adet mi geliyor?

Aynen öyle. Oldukça kuvvetli. Severek kullanıyorum. 4-5 aydır takılı, aralıksız parklar açık gezerim henüz bi skınıtı olmadı. Sadece soldaki ampulun çevre ledlerinden biri söndü o da olsun okadar. :good1:

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

Aynen öyle. Oldukça kuvvetli. Severek kullanıyorum. 4-5 aydır takılı, aralıksız parklar açık gezerim henüz bi skınıtı olmadı. Sadece soldaki ampulun çevre ledlerinden biri söndü o da olsun okadar. :good1:

Benim araçta da parklar ile kısalar aynı anda yanıyor.Kısalar beyaz philips diamond vision.parklar sarı bildiğimiz ampul.hiç hoş olmuyor.Arabayı açınca da parklar açılıyor selamlamaya.Beyaz güçlü bir ürün gayet iyi olur.Fiyat iyi de teslimat süresi 39 gün :) yürüyerek gelecek sanırım  :koskos:

Keşke 4 üründen 2 farklı renk seçilse.Diğerini mavi alasım var.

tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Benim araçta da parklar ile kısalar aynı anda yanıyor.Kısalar beyaz philips diamond vision.parklar sarı bildiğimiz ampul.hiç hoş olmuyor.Arabayı açınca da parklar açılıyor selamlamaya.Beyaz güçlü bir ürün gayet iyi olur.Fiyat iyi de teslimat süresi 39 gün :) yürüyerek gelecek sanırım  :koskos:

Keşke 4 üründen 2 farklı renk seçilse.Diğerini mavi alasım var.

:) Bana 20 günde felan gelmişti. Beklemeye değer. Mavi renge gelince,  Bende turuncusuda var, tonu çok güzel ama beyaz gibi güçlü bir ışığı olmadığı için kullanmıyorum. O yüzden mavisine garanti veremem ama beyazını alın, isterse 2 ay sonra gelsin. Evladiyelik kalsın.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

:) Bana 20 günde felan gelmişti. Beklemeye değer. Mavi renge gelince,  Bende turuncusuda var, tonu çok güzel ama beyaz gibi güçlü bir ışığı olmadığı için kullanmıyorum. O yüzden mavisine garanti veremem ama beyazını alın, isterse 2 ay sonra gelsin. Evladiyelik kalsın.

Aklım çelindi şimdi :) Aynı satıcıdan sepete başka ürünler eklesek tek kargo ile yolluyor mu hiç denediniz mi farklı ürün sipariş etmeyi? 

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Aklım çelindi şimdi :) Aynı satıcıdan sepete başka ürünler eklesek tek kargo ile yolluyor mu hiç denediniz mi farklı ürün sipariş etmeyi? 

Eminim yapar, özellikle diğer ürünlerde de ücretsiz kargo varsa.  Eğer diğer ürünlerde ücretsiz kargo yoksa kendisine mesaj atıp sorabilirsiniz..  

Bu satıcıda değil de başka satıcılarda bu şekilde alışverişlerim oldu tek pakette geldiler. :good1:

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Eminim yapar, özellikle diğer ürünlerde de ücretsiz kargo varsa.  Eğer diğer ürünlerde ücretsiz kargo yoksa kendisine mesaj atıp sorabilirsiniz..  

Bu satıcıda değil de başka satıcılarda bu şekilde alışverişlerim oldu tek pakette geldiler. :good1:

Ayrı ayrı gönderirse pttkargoya ürünlerden daha fazla para öderim valla :) Akşam bir bakayım da eklerim bi kaç ampul daha.Tepe lambası ve plaka için de ampul lazım.adem gelicek tek seferde gelsinler.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Ayrı ayrı gönderirse pttkargoya ürünlerden daha fazla para öderim valla :) Akşam bir bakayım da eklerim bi kaç ampul daha.Tepe lambası ve plaka için de ampul lazım.adem gelicek tek seferde gelsinler.

Aynen öyle, bir sorun olacağını sanmam. :good1:  Populer bir satıcı, ürünleri kaliteli. Bol Bol almak lazım :)  Her nekadar kamerada anlamak pek mümkün olmasada benim parkların fotoğrafını çeker atarım size.. Hatta çekmişte olabilirim bir bakayım

c5621ae95296bde1d4d9d3a67989ace3.jpg Bunu buldum bi

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

Bu parklar mı  :hohoho:  bahsettiğimiz 4'lü ürün buysa alıyorum hemen  :D gerçi burda bu esas aydınlatma sanırım senin kısalar :) parklar komple bu kadar kaplamasa gerek farı :)

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Sadece Park tabiki :)

Dediğim gibi kamerada çok anlaşılmaz. Çünkü düşük ışıkta gece moduna geçen kamerada ışık kaynakları çok parlak görünür. Ama buna yakın kuvvetli ve gözü alan bir aydınlatması mevcut :good1:

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Ooooww :) Tamam akşama sipariş veriyorum.Plaka için de birşey bulmam lazım bunlar plaka aydınlatmasına sığmaz :) Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Umarım işine yarar.  Hemen kavuşmak istersen bendeki 2 adet yedek beyazı sana göndereyim, seninkiler gelince 2 taneyi bana gönderirsin. 

Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

Bu nasıl park! Anlamadım. Bildiğin kısalar yanıyor gibi. Mk3 mondeo da nasıl duruyor acaba. Takan kullanan var mı?

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Bu nasıl park! Anlamadım. Bildiğin kısalar yanıyor gibi. Mk3 mondeo da nasıl duruyor acaba. Takan kullanan var mı?

kullaniyoruz mercekli ampul. onceki sayfalarda fotograf var

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Umarım işine yarar.  Hemen kavuşmak istersen bendeki 2 adet yedek beyazı sana göndereyim, seninkiler gelince 2 taneyi bana gönderirsin. 

Cok acelesi yok eyvallah cömert teklifin için :)

Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

Mercekli park ford yetkili servislerinde mevcut. Çifti 60 TL idi.

Piyasada 40-50 arası servis 60 sa gayet mantıklı. En azından servisin bi garantisi olur.
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Piyasada 40-50 arası servis 60 sa gayet mantıklı. En azından servisin bi garantisi olur.

İnternette 20 lira iken aynı ürüne sırf servis takıyor diye 60 vermek yazık olur bence.Garanti bitmiş ise aracın alın takın kendiniz derim

Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

Osram markaydı. Sadece lambalarin fiyati 60 TL., Takmayi sormadim.aynisi nette 20 ise iyi fiyat

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

Osram markaydı. Sadece lambalarin fiyati 60 TL., Takmayi sormadim.aynisi nette 20 ise iyi fiyat

Osramın ledlerine denk gelmedim daha önce bir bakayım.

Şimdi baktım evet Osram mercekli 65 lira civarı.Ama park lambası için bu miktar verilmez bence.Sonuçta aydınlatmayı kısalar yapıyor.Parklar görsel amaçlı oluyor.Görsellik için de 20 liralık ürünlerde 60 liralık ürünlerde aynı işlevi görüyor.Ömürleri de kafa kafaya.

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

aliexpresten aldigimi 1 yildir kullaniyorum sorun yasamadim. isik gucu de iyi. osramin bundan nasil bi artisi olur bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

aliexpress ten forum üyeleri olarak en sağlamından sipariş verilim. Benim gibi taktırmak isteyenler için. Benim kullanma amacım biraz görsellik ama asıl olan gündüz farı niyetine kullanmak. Mehmet Özyürek bey deki gibi. bu siteden güvenilir bir alıcıdan daha önce alışveriş yapan birinin öncülüğünde sipariş geçelim. İsteyen arkadaşlar buradan toplanırsak iyi olur

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...